Ablalarim nolur bir akil verinnn :(

Eğer sen ona cidden aşık olsaydın o senin gözüne dünyanın en yakışıklı en tatlı erkeği olarak gözükürdü :delphin:

bence mantıken onunla birlikteliğini sürdürüyosun çünkü onun gibisini bidaha bulamam diye düşünüyosun bilmiyorumkismile

yoksa kalbine bakıldığında bence sen ona aşık değilsin :umursamaz:

kafanda bi takım sorular varken birlikteliğiniz sağlıklı olmaz derim ben.yasakkelime

kafandaki soruları netleştir derim...

birde dikkatimi çeken şey neden ''bir derdim var'' köşesindeki dert sahipleri yeni üye (?) anlayamadım.. boshayallersmile

evet haklisiniz fakat cok dengesizlikler yasiyorum,bazen en yakisikli kisi gibi gozukuyor gozume bazense neden birlikteyim diyorum..kendini begenmislik olarak dusunmeyin lutfen yeniden altini ciziyorum yanlis ifade etmek istemiyorum cunku kendimi.Dogrusunu cozemedim kendi icimde mantigimla mi devam ediyorum yoksa duygularimla mi..ben birazda mantikci biriyim aslinda ama iste..

yeni gorecelidir tabi ki ama ben yeni sayilmam sanirim ya baya oldu uye olali :) he su var ki,okuyarak takip ediyordum sadece,hatta hic mesajim olmayadabilir ondan kaynaklaniyo sanirim sorunuz.

evet haklisiniz fakat cok dengesizlikler yasiyorum,bazen en yakisikli kisi gibi gozukuyor gozume bazense neden birlikteyim diyorum..kendini begenmislik olarak dusunmeyin lutfen yeniden altini ciziyorum yanlis ifade etmek istemiyorum cunku kendimi.Dogrusunu cozemedim kendi icimde mantigimla mi devam ediyorum yoksa duygularimla mi..ben birazda mantikci biriyim aslinda ama iste..

Bunun cevabını kendin bulmalısın canım biz şimdi ne desek boş olur
önce biraz zaman iste bakalım yapabiliyormusun onsuz
zamandan sonra cevabın evet iste karşı tarafıda daha fazla oyalamadan bitir bu işi
koskoca hayat sadece mantıkla yürümez aşklada yürümez biraz ondan biraz bundan olmalıki ilişkin tatlı olsun kaydirigubbakcemile5

yalnız şunuda unutmamak gerekir'ki güzellik heran gidebilir ama huy bakidir opuyorumnanaktan

kendini neden zorluyosun ki bu ilişki için..demekki kabullenemiyosun o çocuğu sen..kabullenemediğin birini kendine neden bastırmaya çalışıyorsun ? bunların cevabını kendine verirsen sorun çözülür..bence ileride böyle iyi birini bulamam falan diyorsun sanırım o yüzdende kaybetmiyim diyosun ama bi yandanda kabullenme sorunu çıkıyor..yanlış..koca bi yanlış..ileride önüne tabikide iyi birileri çıkacak..erkek kıtlığına kıranmı girdi bacım?

diğer yandan kapriyi bile sorun edecek eminim diyosun..,belli ki sen bu duruma çokta uymaya hevesli değilsin..emin ol bu sorun ileride büyür başına dert olur..bu konuyu çoooook iyi düşünmen lazım..ki bence düşünme bile..kendine CUK OTURDU tabirini kullanabilceğiğn birini bul canım,böyle yarım yamalak olsa mı olmasamılarla evlilik yoluna girilmez..kendine yazık edersin,potansiyelini harcarsın..inanmadığın bir hayat yaşarsın ve keşkelerle dolu amaçladığının dışında bir hayatın olur.
.:olmaz::olmaz:

Evet biraz yalniz kalma isini ben de dusundum,umarim gerceklestirebilirim ama o tum bu ic kararsizliklarimdan habersiz oldugu icin ne oldugunu sasiricaktir.Ne onu ne de kendimi kandirmak istemiyorum kesinlikle.Huyun baki kalmasi konusunda da cok haklisiniz ama iste insaniz sonucta hepsini bir arada isteyebiliyoruz :)

evet ya benim icin en iyisi buysa diye de dusunuyor olabilirim :!
ama bir de yolumuz uzun daha erkenden bir karar vermek zorunda degilim diye de dusunmuyor degilim,ama ona haksizlik yapmaktan da fazlasiyla korkuyorum.

insan sevdiğini dünyanın en güzeli görür bence sen bu çocuğu sevmiyorsun sadece kalbi kırılmasın çok iyi çocuk bana ii davranıyor diye onu sevdiğini sanıyorsun

Sen beraber oldugun cocuga asik degilsin, onun sana olan sevgisine asiksin sadece.:hulya:

Icine sinmemis bu iliski güzelim, ve gel zaman git zaman dahada gözüne batacak seyler olacak....bence fazla uzatmadan bitir....onada günah....sanada.boshayallersmile

sevgilim dışardan bakan birine göre hiç yakışıklı değildir. ama benim için dünyada yakışıklı bulduğum , yanıma yakıştırdığım tek erkek.. bence senin duyguların tam aşk değil, belki çok hoşlanıyor olabilirsin ama.....

ben de çocuğa aşık olduğunu düşünmüyorum. Kendimden biliyorum aşık olduğumda hiçbir kusur insanın gözüne batmaz. bi şekilde karşısındakinde gördüğü kusurları bile örtbas eder insan.Sorun etmez. Senin sevdiğin onun karakteri, seni svmesi,seninle ilgili oluşu. Bence çok iiyi düşünmelisn.ılşki ilerledikçe işin içinden çıkamazsn ve karşındakini çok üzersin sonradan

bu ilişki bugun olmazsa yarın yarın olmazsa diger gun bitmeye mahkum kendini kandırıorsun dunyanın en iyi insanıyla birliklteyim v.s derken ask yok sevgi var hatta sevgi bile degil deger veriorsun aynısını bende yasamıstım 3 sene surdu hata demek istemiyorum ama olmaması gereken birseydi bnm için
kendimi cok kandırmıstım hatta baskası tasıyamaz bile demiştim suan kendimi kandırdıgımı sadece ona acıdıgımı anladım hatanı dvm ettirme ben ettirdim karsı taraf için yıkıcı oldu kabullenmedi hic ayrılıgı hatta sonunda ayrılıyorum die dayak yedim o derece

sen buna asık deilsin o belli mantıkla hareket ediyorsun ama yüzünde de bal döküp yalamıcan heralde ilk kriter yakışıklılık olmamalı en doğru karrı sen vericeksin kendini ve onu tanıyan sensin

gerçekten sewio olsaydınn kafanda amalar acabalar olmazdıı.kendimi zorlama bu ilişki için:1closedeyes:

Back
X