• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablalarım nolur dalga geçmeyin bana güzel cevap verin kafayı yiycem

Şimdi ben bi hata yaptım sevgilimle 8 mayısta sürtünmeli ilişkim oldu o çıplaktı ama bende pijama + iç camasiri vardi ustune 7 kez regl oldum ama son 2 aydır reglim az geliyo ama pıhtılı hamileyken pıhtılı kanama olmaz demi nolur cevap verin cok korkuyorum hamileyken regl oldum falan diyolar nolur cevap verin allah rizasi icin cok pismanim
Canım benim müjdeler olsun sorunsuz sıkıntısız bir gebelik geçirmişsin ondan öyle 7 ayı geçirmişsin. Erken doğum olmazsa 2 aya bebik kucağında🤌Tebrik ediyorum tarihe adını altın harflerle yazdırdın👏 yavrum madem korkuyorsun ne diye o dağlarda geziyorsun?

Vallaha ben yeni soruyorum hesabimi yeni actim
Boş yere yemin etme bence. Evet hesabın yeni. Ama iki farklı kız, mayıs ayında aynı şekilde bir şeyler yaşamış, 7 ay gecmiş olmasına ragmen hamile değilim değil mi ablalar diye sormuyordur bence. Çünkü aynı olay, aynı anlamamazlık, aynı yoğun korku. Yavrum yaşın baya küçük belli. Hatta baya baya küçük bu bariz belli. Birincisi gebelik mümkün değil bunu anla. 2.si korkacağın ve sorumluluğunu almayacağın hiçbir seyi yapma. 3.sü millete söz verip bir daha yapmıcaam demenin de bir anlamı yok.Tekrar tekrar hesap açıp sorma.

Boş yere yemin etme bence. Evet hesabın yeni. Ama iki farklı kız, mayıs ayında aynı şekilde bir şeyler yaşamış, 7 ay gecmiş olmasına ragmen hamile değilim değil mi ablalar diye sormuyordur bence. Çünkü aynı olay, aynı anlamamazlık, aynı yoğun korku. Yavrum yaşın baya küçük belli. Hatta baya baya küçük bu bariz belli. Birincisi gebelik mümkün değil bunu anla. 2.si korkacağın ve sorumluluğunu almayacağın hiçbir seyi yapma. 3.sü millete söz verip bir daha yapmıcaam demenin de bir anlamı yok.Tekrar tekrar hesap açıp sorma.
Vallaha da billahada ben buraya yeni soruyorum ailemin olusunu goruyumki abla yemin ederim bu kadar buyuk yemin etmem ben bu kadinlar kulubune daha bugun sordum ve evet haklisin bidaha asla boyle bisey yapmiycam cok pismanim

Canım benim müjdeler olsun sorunsuz sıkıntısız bir gebelik geçirmişsin ondan öyle 7 ayı geçirmişsin. Erken doğum olmazsa 2 aya bebik kucağında🤌Tebrik ediyorum tarihe adını altın harflerle yazdırdın👏 yavrum madem korkuyorsun ne diye o dağlarda geziyorsun?
Lutfen dalga gecme cok pismanim bidaha asla oyle seyler yapmiycam gebelik olmaz demi kesin

Vallaha da billahada ben buraya yeni soruyorum ailemin olusunu goruyumki abla yemin ederim bu kadar buyuk yemin etmem ben bu kadinlar kulubune daha bugun sordum ve evet haklisin bidaha asla boyle bisey yapmiycam cok pismanim
Tamam yemin etme. Yapmayacağına da beni ikna etmek zorunda değilsin. Tamam sen değilsen senin gibi mayıs ayında da bir benzer şeyler yaşayan 7 aydır regl görmeye devam eden ve hamilelikten korkan bu arkadaş ile konuşun dertleşin ikna edin birbirinizi hamile olmadığınıza.

Eklentiler

• 1000032197.webp
    1000032197.webp
    63,4 KB · Görüntüleme: 28
Şimdi ben bi hata yaptım sevgilimle 8 mayısta sürtünmeli ilişkim oldu o çıplaktı ama bende pijama + iç camasiri vardi ustune 7 kez regl oldum ama son 2 aydır reglim az geliyo ama pıhtılı hamileyken pıhtılı kanama olmaz demi nolur cevap verin cok korkuyorum hamileyken regl oldum falan diyolar nolur cevap verin allah rizasi icin cok pismanim

Beybi ben de 8 mayısta ilişkiye girdim önümüzdeki ay doğumum var 😬

Yaşın da 19'muş ya 19 yaşında biri bu zamanda böyle şeyleri bilmesi lazım ya küçük çocuklar bile artık her şeyi biliyor teknoloji sayesinde tövbe yarabbim bir daha dikkat et de bu kadar strese girme bari

Ya insallah sag saglim kucaginiza alirsiniz karniniz dokununca falan sertmi acaba cunku ben karnima dokunuyorum hatta elimle bile skiyorum yumusacik

Yani yaklaşık 2.5 kg ağırlığında sadece bebek şu an. Yanındaki ıvırı zıvırıyla 5 6 kg fazlalık olması karnında o da ele gelirdi heralde 😬

Bi tane daha vardı senden bana özelden sormuş böyle bi soru , akıl sağlığın yerinde değilse bi psikoloğa ya da psikiyatriye git dedim.19 yaşında sevişmeyi biliyosun da pijamanın üstünden sürtünmeyle hamile kalınmayacağını mı bilmiyosun ? Çok korkuyosan yapmayacaksın balım . Yapıyosan da ne yaptığını bileceksin. Gelip burda milletin aklıyla oynayacak saçma sapan sorular sormayacaksın. Yıllarca korunmasız ilişki yaşayıp bebek sahibi olamayan insanlar var, 7 kere regl oldum üstüne diyosun , vahiy yoluyla mı girecek acaba spermler ? Her şeyi bilip , bunlara aklınızın ermemesi de beni benden alıyor valla pes ..

Back
X