• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablalarım nolur dalga geçmeyin bana güzel cevap verin kafayı yiycem

Ama ben tam anlamiyla iliski yasamadim bende pijama + ic camasiri var mumkunmu gebelik ? Bide karnima bastiriyorum yumusak
Sen bastırınca eline çocuk mu gelicek zannediyorsun. Bebeler su kesesinin içinde yasiyolar yani haliyle yumuşak hissetmen normal. Bide bebekler hareket eder. Sen bastirdiginda sırtına kaciyo olabilir

Yani yaklaşık 2.5 kg ağırlığında sadece bebek şu an. Yanındaki ıvırı zıvırıyla 5 6 kg fazlalık olması karnında o da ele gelirdi heralde 😬
Yok bende oyle degil elimle iyice bastiriyorum hatta yag gibi yukari bile cekebiliyorum yani bide zayif ve kisayim olsaydi karnim cikardi demi

Bi tane daha vardı senden bana özelden sormuş böyle bi soru , akıl sağlığın yerinde değilse bi psikoloğa ya da psikiyatriye git dedim.19 yaşında sevişmeyi biliyosun da pijamanın üstünden sürtünmeyle hamile kalınmayacağını mı bilmiyosun ? Çok korkuyosan yapmayacaksın balım . Yapıyosan da ne yaptığını bileceksin. Gelip burda milletin aklıyla oynayacak saçma sapan sorular sormayacaksın. Yıllarca korunmasız ilişki yaşayıp bebek sahibi olamayan insanlar var, 7 kere regl oldum üstüne diyosun , vahiy yoluyla mı girecek acaba spermler ? Her şeyi bilip , bunlara aklınızın ermemesi de beni benden alıyor valla pes ..
Ne deseniz haklisiniz ben cok pismanim bidaha asla yapmiycam gercekten gebelik ihtimalim 0 demi cok pismanim abla tovbe ediyorum hep

Dalga geçtiğine yemin edebilirim ama isbatlayamam😅 yorumlarda olmaz deniyor. Hala yok demi olmam demi diyorsunuz. Kadın doğum yerine psikiyatri ye randevu alın. Hem öğretici olur.

Bijama var miydi 🤔🤔
Olayda adı geçen bijama
cennet-mahallesi_1991975.webp

Sürtünme nasıl oldu o mu sana sürtündü sen mi ona pijaman delik mi diye baktın mı ya delikse ? Allahim son zamanlarda bunlar türedi bir de. Ablacım sen kıt kafala mısın yoksa sevismeye aklim var ama salağım ayağına mı yatıyorsun. Hayır, hamile kalmazsın.
Çünkü sperm Harry Potter değil pijamayı, iç çamaşırını ve biyolojiyi aşıp rahme teleport olmuyor.
İlişkiye girmeden önce korku değil, temel üreme bilgisi edinmek çok daha mantıklı olur. Burada iki de bir aynı şeyi tekrarlayana kadar 5. Sınıf biyoloji kitabına bir goz gezdir sinirlendigim şey yaptığın hata değil cahilliğin hic mı okul okumadin kızım sen

Sürtünme nasıl oldu o mu sana sürtündü sen mi ona pijaman delik mi diye baktın mı ya delikse ? Allahim son zamanlarda bunlar türedi bir de. Ablacım sen kıt kafala mısın yoksa sevismeye aklim var ama salağım ayağına mı yatıyorsun. Hayır, hamile kalmazsın.
Çünkü sperm Harry Potter değil pijamayı, iç çamaşırını ve biyolojiyi aşıp rahme teleport olmuyor.
İlişkiye girmeden önce korku değil, temel üreme bilgisi edinmek çok daha mantıklı olur. Burada iki de bir aynı şeyi tekrarlayana kadar 5. Sınıf biyoloji kitabına bir goz gezdir sinirlendigim şey yaptığın hata değil cahilliğin hic mı okul okumadin kızım sen
Ne deseniz haklısınız kusura bakmayın ama strese girince dogru bildiklerimi bile unuttum ozru dilerim

Ne deseniz haklısınız kusura bakmayın ama strese girince dogru bildiklerimi bile unuttum ozru dilerim
Benden niye özür diliyorsun ki korktuğun bir şeyi niye yapıyorsun? Sana zorla yapılan birseyse yardım alman gerekiyor ama kendi isteğinle yapıyorsan yalvaririm bu zekan gelişine kadar ilişki yasama

Lutfen dalga gecme cok pismanim bidaha asla oyle seyler yapmiycam gebelik olmaz demi kesin
Ben diyorum kalmış doğuma 2 ay. Hastane çıkışı zıbın vs hazırlaman lazım annesi. Hastane çantası listesini detaylı bir şekilde yazarım. Ama en önemlisi süt gelsin erkenden diye muhakkak hoşaf hazırla koy çantana. Normal doğum olursa sütün biraz daha çabuk gelir sezeryan olursa 3 güne gelir. Stres yapamamaya çalış tamam mı.

Şimdi ben bi hata yaptım sevgilimle 8 mayısta sürtünmeli ilişkim oldu o çıplaktı ama bende pijama + iç camasiri vardi ustune 7 kez regl oldum ama son 2 aydır reglim az geliyo ama pıhtılı hamileyken pıhtılı kanama olmaz demi nolur cevap verin cok korkuyorum hamileyken regl oldum falan diyolar nolur cevap verin allah rizasi icin cok pismanim
Sevgilinle devam ediyor musun ?

Şimdi ben bi hata yaptım sevgilimle 8 mayısta sürtünmeli ilişkim oldu o çıplaktı ama bende pijama + iç camasiri vardi ustune 7 kez regl oldum ama son 2 aydır reglim az geliyo ama pıhtılı hamileyken pıhtılı kanama olmaz demi nolur cevap verin cok korkuyorum hamileyken regl oldum falan diyolar nolur cevap verin allah rizasi icin cok pismanim
Hamile değilsindir

Back
X