Canım sen dua et de sakat kalmadın. Hamile kalmaktansa. Anal ilişki ne kadar riskli aslında biliyor musun? Makat çatlağı, hemoroid, makat siğili, proktit, makat kanseri, makat sarkması ve gaz veya dışkı kaçırma gibi hastalıklara sebep oluyor ters ilişki. ki kan gelmesinin çoğunluk sebebi makat çatlağı olabiliyormuş. Hadi diyelim zorlamadan oldu, devamını getirme bence. Senin bileceğin iş tabii. Ama hamilelik değildir sebebi adet gecikmenin. Enfeksiyon vs olabilir belkiAblalarım ben simdi 11 subatta Sevgilimle arkadan korumasız iliskiye girdik ilk önce penisin ucu kapalıyken sürtündük sonra arkadan iliskiye girdik bosalırken icime degil sırtıma bosaldı sonra normal suyla hemen temizledik ama sabunsuz yıkadık sadece ilk sırtı sonra kalcayı sonra vajinayı yıkadık sonra 2 saat sonra dus aldım 4-5 gün sonra kahverengi kanama oldu reglim 3 gün gecikti korkuyorum regli olurmuyum
Ya ilk defa yaptık pismanız sevgilimde bende korkuyoruz aksamları adacayı ve maydanozlu limon cayı iciyorum insallah öyle bisi yokturda insallah regli olurumCanım sen dua et de sakat kalmadın. Hamile kalmaktansa. Anal ilişki ne kadar riskli aslında biliyor musun? Makat çatlağı, hemoroid, makat siğili, proktit, makat kanseri, makat sarkması ve gaz veya dışkı kaçırma gibi hastalıklara sebep oluyor ters ilişki. ki kan gelmesinin çoğunluk sebebi makat çatlağı olabiliyormuş. Hadi diyelim zorlamadan oldu, devamını getirme bence. Senin bileceğin iş tabii. Ama hamilelik değildir sebebi adet gecikmenin. Enfeksiyon vs olabilir belki
Bide bisi daha sorabilirmiyim korktugum icin soruyorum kusura bakmayın ilikiye girdikten sonra 5. Günde Ön taraftan cok az kan geldi böyle kahverengi ama kalcamdan gelmedi daha regli olmadım 3 gün gecikti bisi olmaz dimiCanım sen dua et de sakat kalmadın. Hamile kalmaktansa. Anal ilişki ne kadar riskli aslında biliyor musun? Makat çatlağı, hemoroid, makat siğili, proktit, makat kanseri, makat sarkması ve gaz veya dışkı kaçırma gibi hastalıklara sebep oluyor ters ilişki. ki kan gelmesinin çoğunluk sebebi makat çatlağı olabiliyormuş. Hadi diyelim zorlamadan oldu, devamını getirme bence. Senin bileceğin iş tabii. Ama hamilelik değildir sebebi adet gecikmenin. Enfeksiyon vs olabilir belki
estağfirullah canım bence bi jinekolog hekime muayene olup danışmalısın biz burdan ne desek sadece varsayım olacak. anal ilişki sonrası vajinadan kan gelmesi kızlık zarının zarar görmüş olma olasılığını gösteriyor demiş bir doktor. şimdi internetten baktım da. ayrıca bağırsaklar da rahim boşluğuna yakın olduğu için zorlanma ile oluşan bir kanama da belki vajinadan atılmış olabilirBide bisi daha sorabilirmiyim korktugum icin soruyorum kusura bakmayın ilikiye girdikten sonra 5. Günde Ön taraftan cok az kan geldi böyle kahverengi ama kalcamdan gelmedi daha regli olmadım 3 gün gecikti bisi olmaz dimi
Jinekolog hekime gidemem ailem duyarsa diye korkuyorum ama arkadan ilk zorlanmıstı girerken regli olmaktan korkuyoruz sevgilimle neler yapabilirizestağfirullah canım bence bi jinekolog hekime muayene olup danışmalısın biz burdan ne desek sadece varsayım olacak. anal ilişki sonrası vajinadan kan gelmesi kızlık zarının zarar görmüş olma olasılığını gösteriyor demiş bir doktor. şimdi internetten baktım da. ayrıca bağırsaklar da rahim boşluğuna yakın olduğu için zorlanma ile oluşan bir kanama da belki vajinadan atılmış olabilir
Bakireyim ön taraftan hic yapmadık sadece arkadan bi kere yaptık ama korkuyorum geciktigi icinCanim bakireysen ön taraf da zorlanma ve baskı nedeniyle tahris olup kanama gerceklesmis olabilir endiselencek bisey yok
Stresten adet olmamis olabilirsin merak etme biz aylarca ugrasiyoeuz yine de cocuk olmuyo o kadar kolay degil merak etmeBakireyim ön taraftan hic yapmadık sadece arkadan bi kere yaptık ama korkuyorum geciktigi icin
Önden kahverengi kan geldigi icin korkuyorum biraz insallahhhh istediginizzz gibii tatlıı bir cocugunuzzz olurrrStresten adet olmamis olabilirsin merak etme biz aylarca ugrasiyoeuz yine de cocuk olmuyo o kadar kolay degil merak etme
Insallah canim teşekkür ederim merak etme bişey yoktur kafaya takma adet olursun mutlaka gecikmeyi etkileyen bir suru şey varÖnden kahverengi kan geldigi icin korkuyorum biraz insallahhhh istediginizzz gibii tatlıı bir cocugunuzzz olurrr
İnsallah olurum ya cok korkuyorum kan geldigi icin regli olmak istiyorum aksamları adacayı ve maydanoz suyu iciyorum erkenden olim dieInsallah canim teşekkür ederim merak etme bişey yoktur kafaya takma adet olursun mutlaka gecikmeyi etkileyen bir suru şey var
Yerlesme kanaması degilidir dimiBazen adet baslamadan da kahve rengi akinti oluyo ilk sonra geliyo adet
Kekik çayı da çok iyi geliyo ic istersen çok az limon ve ballaİnsallah olurum ya cok korkuyorum kan geldigi icin regli olmak istiyorum aksamları adacayı ve maydanoz suyu iciyorum erkenden olim die
Normal baharatlık kekigimi kaynatıp içiyoruzKekik çayı da çok iyi geliyo ic istersen çok az limon ve balla
Hayır canım yerleşme kanaması öyle bişey değil adetten 5 6 gun once ya da 3 4 geliyo gerci gec dollenmeye göre geçe de kalabiliyo ki değildir biraz internetten arastir ve bilgi edinmeye calis bu konularla ilgili insanin kendi dogasini ve anatomisini bilmek guzel bisey panik yapma ki icine bosalma olmamis icine bile girmemis nasil hamilelik olsunYerlesme kanaması degilidir dimi
Evet ben öyle yapiyorum çok iyi geliyo bi gün sonra söktürüyo eczaneden soktürücü de alabilirsin ama diğer adetlerini duzensizlestirir o yüzden doğal yolla olmak daha saglikli benceNormal baharatlık kekigimi kaynatıp içiyoruz
İste iliskiye girdikten 5. Günde geldi kahverengi kan az bisi hala regli olmadım gecikti iste öyle kan geldigi icin icimi korku salıyorHayır canım yerleşme kanaması öyle bişey değil adetten 5 6 gun once ya da 3 4 geliyo gerci gec dollenmeye göre geçe de kalabiliyo ki değildir biraz internetten arastir ve bilgi edinmeye calis bu konularla ilgili insanin kendi dogasini ve anatomisini bilmek guzel bisey panik yapma ki icine bosalma olmamis icine bile girmemis nasil hamilelik olsun
Cok tesekkürrr ederiimmm bendee bu tarifi deniycemmm insallahhh ise yararrrEvet ben öyle yapiyorum çok iyi geliyo bi gün sonra söktürüyo eczaneden soktürücü de alabilirsin ama diğer adetlerini duzensizlestirir o yüzden doğal yolla olmak daha saglikli bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?