Ayın 1 de kan verdim 1020 idi deger. Dün 3 verdim 2237 çıktı doktor folikasit verdi 15 gün sonra tekrar gel dedi şuan daha küçük dedi. Strese girme dedi çok düşünme dedi rahat ol dedi acaba neden.
Ayın 1 de kan verdim 1020 idi deger. Dün 3 verdim 2237 çıktı doktor folikasit verdi 15 gün sonra tekrar gel dedi şuan daha küçük dedi. Strese girme dedi çok düşünme dedi rahat ol dedi acaba neden.
Değeriniz gayet iyi artmış. Aslında baksa keseyi ufak da olsa görebilirdi. 15 gün sonra kalp atışını da duyarsınız inşallah. Dediği gibi stres yapmayın folik asiti ihmal etmeyin rahat olmaya çalışın. Stres bebeği de etkiler çünkü.
Bence pazartesi muayene için gidin keseyi görün 10 gün sonra da kalp atışını duyarsınız. Ama kese için 15 gün beklemeyin yani gidin insan merak ediyor pazartesi kesin kese gözükür