Gebeliğe Hazırlık Ablalarım sizden ricam yorumlarınızı bekliyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Srnkrb

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2021
39
15
3
29
Ayın 1 de kan verdim 1020 idi deger. Dün 3 verdim 2237 çıktı doktor folikasit verdi 15 gün sonra tekrar gel dedi şuan daha küçük dedi. Strese girme dedi çok düşünme dedi rahat ol dedi acaba neden.

Ayın 1 de kan verdim 1020 idi deger. Dün 3 verdim 2237 çıktı doktor folikasit verdi 15 gün sonra tekrar gel dedi şuan daha küçük dedi. Strese girme dedi çok düşünme dedi rahat ol dedi acaba neden.
Ultrasonda bakmadan mı 15 gün sonra gel dedi

Değeriniz gayet iyi artmış. Aslında baksa keseyi ufak da olsa görebilirdi. 15 gün sonra kalp atışını da duyarsınız inşallah. Dediği gibi stres yapmayın folik asiti ihmal etmeyin rahat olmaya çalışın. Stres bebeği de etkiler çünkü.

Kotu bisey oldugu icin soylememis genel kônusmus ama sen cidden cok streslisin suan icin hersey normal korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…