- 14 Eylül 2015
- 20
- 20
- 3
- 32
- Konu Sahibi Tavananna_
-
Öyle yapıcam artık Allah büyüktür seviyorsa düzeltir herşeyi :/ezik gibi davranmayın, ilgisi sevgisi bitmiş size karşı, mücadele ettikçe gözünden düşersiniz, geri çekilin sağlam olun, seviyorsa zaten pişman olur döner
Olaylarla alakası yok İstanbulda kendisi fakat çok çalışıyor izinleri yok hiç ondan oluyor belki ama böylede olmaz ki zor anımda yanımda yoksa ne gereği var sonra olmasıNerde yasiyorsunuz?
Bu olaylardan dolayi psikolojisi bozulmus olabilir mi acaba??
canını verme bence hak etmiyornişanlım ile 5 yıldır birlikteyiz ve krsşn olarak yolları ayırdık Kendisi çok ilgisizdi uzun zamandır. Polis olduğu için üstüne gitmemeye çalışıyordum. bir ayrılıp barışmaya başlamıştık. Dün de bazı sağlık durumumdan dolayı hastaneye kaldırıldım. Sadece aradı beni öyle sıradan bir arkadaş gibi. Gece önce görevden geldi ve sonuçlar ne oldu diye sormadan uyucam dedi. Bende üstüne gidince kess bitti uyucam dedi. İnsan nasıl seviyorum dediği kadını böyle bırakır ya sabahtan beri hastanede beklemişim yorgunluktan uyumam gerekirken oturup ağladım sabaha. Niye hep seven kaybeder neden ya. Onun içim canımı verirdim ailem neyse benim için farkı yoktu. El gibi olması çok canımı yaktı
Haklısın ablacımBekle bakalım bu olaylar geçince düzelirse devam düzelmezse elveda de üstüne de gidip bir taraflarını kaldırma
senin yaş kaç 18-19 var mısın?Haklısın ablacım
Yok 22 yaşındayım 93lüyüm işte :)senin yaş kaç 18-19 var mısın?
Olabilir canım ama bilmiyorum benim de moralim alt üst olduIsinden dolayi olabilir polisleri n işi gerçekten çok çok zor
Yol yakınken vazgeç çünkü evlenince daha beter olucak emin ol hayatına yeni bir yol çiz cnmnişanlım ile 5 yıldır birlikteyiz ve krsşn olarak yolları ayırdık Kendisi çok ilgisizdi uzun zamandır. Polis olduğu için üstüne gitmemeye çalışıyordum. bir ayrılıp barışmaya başlamıştık. Dün de bazı sağlık durumumdan dolayı hastaneye kaldırıldım. Sadece aradı beni öyle sıradan bir arkadaş gibi. Gece önce görevden geldi ve sonuçlar ne oldu diye sormadan uyucam dedi. Bende üstüne gidince kess bitti uyucam dedi. İnsan nasıl seviyorum dediği kadını böyle bırakır ya sabahtan beri hastanede beklemişim yorgunluktan uyumam gerekirken oturup ağladım sabaha. Niye hep seven kaybeder neden ya. Onun içim canımı verirdim ailem neyse benim için farkı yoktu. El gibi olması çok canımı yaktı
öyle çok küçükte değilmiş yaşın herkese abla demen yazdıklarını okuyunca küçüksün sanmıştımYok 22 yaşındayım 93lüyüm işte :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?