Ablalarim yardim eder misiniz lutfen :(

meleksdc

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2014
14
1
0
İstanbul
Ben lise 3 ogrencisiyim, bi ogretmenimiz var hep bana laf carpiyor ve benimle ugrasiyor.Ben olmadigimda bana laf soyluyor.Gecen yururken arkadasimla bana kacma falan dedi bidr sinifa girince ilk bana bakti.Arkadasimla yazisirken kagidimizi aldi ertesi gun tekrar verdi bana.Yanindan yururkende garip garip bakiyor.Amaci ne olabilir, lutfen yardim edin, na yapacagimi bilemiyorum

Git müdüre şikayet et. Sapık gibi lise 3teki kızı resmen öğretmeni olarak tedirgin ediyo.
Olur olmadık herkesi öğretmen yapıyolar

Gerçi o takılan, yazışma kağıtlarını alan çok hocalar var. Ancak bakışlarına acaba sen mi farklı anlam yüklüyosun? Olabilir mi?

Son düzenleme:
Öğretmenin Bayan mı Erkek mi?

Peki Ne Zamandır Var Bu Durum,Aranızda Bişiy mi Geçti

Git müdüre şikayet et. Sapık gibi lise 3teki kızı resmen öğretmeni olarak tedirgin ediyo.
Olur olmadık herkesi öğretmen yapıyolar

Gerçi o takılan, yazışma kağıtlarını alan çok hocalar var. Ancak bakışlarına acaba sen mi farklı anlam yüklüyosun? Olabilir mi

Insallah ben yanlis anlamisimdir

Heee Normal Değil Bu Duygusal Anlamda İlgisi Var Bence Ondan Takmış Kafaya Şikayet Et

Gercekten sana manali baktigina inaniyorsan mudurle konus canim

bizim de bir ögretmnimiz vardı lisede ögretmen demeye bin şahit sapıktı resmen önde oturan kızların bacaklarına bakıyodu arkasından poposuna bakıyodu şikayet ettik sürdüler okuldan.... ama tek senin şikayetin yetmez bir arkadaşını şahit falan yap yoksa iftira atıyo der senin başın yanar... tabi çok eminsen halinden tavrından ilk önce de konuş hocam hal ve tavırlarınıdan çok rahatsızım de korkar bidaha yapmaz ......

Girişkensen hocam niye bana taktınız de.
Ailene söyle ailen müdüre söylesin.
Çünkü adam sapıksa öğrenciyi kaale almaz seni suçlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…