arkadaslar lutfen yardim edin ben mi cok büyütüyorum sorunlari :((

ağla ağla adama gına gelmiş

büyü artık çocuk gibi ağlayıp kendine acındırmaya dikkat çekmeye çalışıyorsun

ne var birkaçgün sonra kutla evlilik yıldönümünü

koca kadınsın sorunlarını ağlamadan bağırmadan ifade et

konuşarak çözmeye çalış

bahsettiklerin sorun bile değil zaten

sizin yaptığınız evet çok büyük hata ama bir bayanı kolundan tutup atmakta neyin nesi.Babalarımız evde kavga çıkınca ceketini alıp evi terk ederdi.Kadını evden atmaya çalışmak yeni moda olmuş sanırım.Her erkek "adam"olamıyor maalesef

Canim cok sikkin birinci evlilik yildonumumuze az bir zmn kaldi ama biz herzmn ki gibi yine kavga ettik aslinda en basindan anlatiyim. Biz evlendigimiz o gunden beri hep kavgalarimiz oldu baristik düzeltmeye çalıştık. Esim aslında iyi ve hassas biridir fakat kavga ettiğimizde tamamen değişiyor. Kavgalarimizdan ikisinde dolayli olarak ayrilmaya getirdi konuyu onun söylediği ben böyle ağlıyor ve mutlu olamiyorsam benim ve onun icin baskalari daha hayırlı olabilirmis. Benim ağlamam onu uzuyormus vs vs neyse tatlıya bağladık sonra ben hamile olduğumu öğrendim mutluluk tavanda ama sonra dusuk yaptim kürtaj oldum bu sirada hakkini yiyemem hep Yanımdaydi destek oldu uzulmiyim diye elinden gekeni yaptı moral verdi hep üzüntüsünü belli etmedi hic daha kotu olmiyim diye. Seni birakmam bu can bu bedende oldukca hep yaninda olucam dedi neyse asil konuya geliyim Aksamki olayda şöyle bizim yıldönümünden birgun once gitmemiz gereken bir dugun var ve dugun sebebi ile kaynanam ista gelecek bizde kalacak. bunu sorun etmedim yildonumu pazara geldiğinden dugunun ertesi giderler gun bize kalir diye düşündüm. Meğer esim gelmişken kalin diye bir teklif sunmuş ben bunu telde konuşurken duydum buna cok moralim bozuldu iceri gectim ağladım birax toparlayip soracaktim program ne diye ama ağladığımi duymuş geldi niye ağlıyorsun dedi bende yildonumu icin yaptigin başbaşa kalma programi beni cok mutlu etti dedim. Nerden biliyorsun basbasa kalmicamizi dedi öyle anladım dedim yanlis anlamissin bile demedi öyle durdu durdu gitti. Sonrasi malum ne o benle ne ben onla konuşmadık. Dun akşam ise yine bir durgunluk derken baska bi konu daha ben yine iki goz iki cesme salonda ağlıyorum üstünü giymis tuttu kolumdan kalk goturucem seni diyo sürükledi bile sonu nereye varacaksa varsin diyor. deli olucam bu adam benim evlendigim adammii hayret ediyorum ağlamam suc muu yaaa oyle kötüyüm ki gece boyu ağladım kalkipta aglama demedi simdi o mu benim ağlamamami isteyen hepsi laf hani hep yanimda olacaktı koti gunler geride kalacaktı birz rahati kacinca boşanmayi düşünüyor ne yapmaliyim bilmiyorum lutfen yardim edin cok uzun yazdım kusura bakmayin lütfen

1 yıldır evlisin, daha öncesinde flört zamanınız ne kadar bilemiyorum fakat, evliliğin çocuk oyuncağı olmadığını, her sorunda mızmızlanmalara, çocuk gibi ağlamalara yer olmadığını artık bilmen gerek. Kadınsın sen, evini de evliliğini de kocanı da toparlayacak kişi sensin.. Anlattıklarından kocanın durduk yere sorun çıkaran biri olmadığını anladım. Kaldı ki yaşadığın en ağır olayda senin yanında olduysa demek ki adam haklı olduğun kısımlarda sonuna kadar yanında. Diğer yaptığın hareketlerin çocukca kaprisler olduğunu düşünüyorum, eşin de bu yüzden o şekilde davranıyor.. Yuvanı elinde tutmak istiyorsan değişmelisin.

Son düzenleme:
Buna benzer bir durum ablamın başına gelmişti.
Şöyle söyleyeyim canım sürekli ağlayarak kendini zayıf ve güçsüz bir duruma getiriyorsun. Hemen herkeste bilir erkekler mız mız sürekli ağlayan vaylanan kızları pek sevmezler. yapacağın tek şey dik durman..
Duygusal biri olabilirsin hassas olabilirsin ama bence ağlamamaya dikkat et.cok üstüne gitme.ailesimi geliyor bırak gelsin. Onun ailesine ne kadar değer verirsen inan daha çok hosuna gider ve sana ilgisi artar. bunları yaşayan biri olark söylüyorum.
Biraz ayrı kalmanız ikinizede cok iyi gelecek. 10-15 günlüğüne farklı biryere git ailenin yanı falan olabilir.seni özleyecek ve kıymetini anlayacaktır. yapman gereken birkac sey daha var. istersen özelden msj atabilirsin,anlatabilirim... sıkma canını

Anladıgım kadarıyla kayınvalıdenız uzakta ve dugun dolayısı ıle Istanbul'a gelıyor...
Esınızın de annesıne kal demesı cok normal tabıı bunu sızın dusunmenız daha hos olurdu...
Sızde kendı aılenızı cagırın ve hep beraber evlılık yıldonumunuzu kutlayın daha sonra da basbasa kutlarsınız ne var bunda ?
Erkekler sureklı sızlanan kadınları sevmezler...Erkekler guclu,mantıklı kadınları sever...
Bence toparlanın,kendınıze gelın ve sureklı aglamaktan,kendınızı acız gostermekten vazgecın

yıldönümünü kutlamak istemen kdr doğal bşy yok ama senin de annen filan gelse biraz daha kalın teklif etmezmiydin bunda ne var ki daha sonra da baş başa bişeyler yapabilirdiniz,bozulmuş olsanda ağlaman çok abartılı eşin de herşeye ağlamandan sıkılmş olabilir

ama öylede olsa yaptığı çok çirkin

Son düzenleme:
Anladığım kadarıyla duygusal birisiniz.Ben de öyleyim ağlayıveriyorum çok duygusal ve hassas bir yapım var. Ama çözüm değil. Konuşmaya çalışın ama kavga etmeden suçlamadan. Duygularınızı anlatın ona. Annenlerin kalacağını haber vermemen beni çok üzdü ben evlilik yıldönümümüzü unuttuğunu düşündüm ve çok üzüldüm diye.
Ama eşiniz fazla tepki vermiş. Boşanmak ne demek ya. Bu kadar basit birşeyden sıkılıp bunalacaksa. Kimse mükemmel değildir...

Her zaman zirt pirt ağlarsan adam sana gün gelir niye ağlıyorsun yada ağlama lütfen demez.
Artık senin günlük ihtiyacın gibi icinden yine ağlıyor der. Karsında bir cocuğu duşun hep ağlayan ve aglayarsk bişeyler isteyen yazık esine acıdım valla. Bence esine bakacağına aynada kendine bak güçlü ol. Benimde evlilik yıldönümünü 20 gün sonra kutladım işlerden dolayı öyle denk geldi önemli olan birbirinizi sevmeniz..
Esın iyiyse kıymetini bil adami cildirtma derim sonra kafanı taslara vuran sen olursun...

Back
X