Canim cok sikkin birinci evlilik yildonumumuze az bir zmn kaldi ama biz herzmn ki gibi yine kavga ettik aslinda en basindan anlatiyim. Biz evlendigimiz o gunden beri hep kavgalarimiz oldu baristik düzeltmeye çalıştık. Esim aslında iyi ve hassas biridir fakat kavga ettiğimizde tamamen değişiyor. Kavgalarimizdan ikisinde dolayli olarak ayrilmaya getirdi konuyu onun söylediği ben böyle ağlıyor ve mutlu olamiyorsam benim ve onun icin baskalari daha hayırlı olabilirmis. Benim ağlamam onu uzuyormus vs vs neyse tatlıya bağladık sonra ben hamile olduğumu öğrendim mutluluk tavanda ama sonra dusuk yaptim kürtaj oldum bu sirada hakkini yiyemem hep Yanımdaydi destek oldu uzulmiyim diye elinden gekeni yaptı moral verdi hep üzüntüsünü belli etmedi hic daha kotu olmiyim diye. Seni birakmam bu can bu bedende oldukca hep yaninda olucam dedi neyse asil konuya geliyim Aksamki olayda şöyle bizim yıldönümünden birgun once gitmemiz gereken bir dugun var ve dugun sebebi ile kaynanam ista gelecek bizde kalacak. bunu sorun etmedim yildonumu pazara geldiğinden dugunun ertesi giderler gun bize kalir diye düşündüm. Meğer esim gelmişken kalin diye bir teklif sunmuş ben bunu telde konuşurken duydum buna cok moralim bozuldu iceri gectim ağladım birax toparlayip soracaktim program ne diye ama ağladığımi duymuş geldi niye ağlıyorsun dedi bende yildonumu icin yaptigin başbaşa kalma programi beni cok mutlu etti dedim. Nerden biliyorsun basbasa kalmicamizi dedi öyle anladım dedim yanlis anlamissin bile demedi öyle durdu durdu gitti. Sonrasi malum ne o benle ne ben onla konuşmadık. Dun akşam ise yine bir durgunluk derken baska bi konu daha ben yine iki goz iki cesme salonda ağlıyorum üstünü giymis tuttu kolumdan kalk goturucem seni diyo sürükledi bile sonu nereye varacaksa varsin diyor. deli olucam bu adam benim evlendigim adammii hayret ediyorum ağlamam suc muu yaaa oyle kötüyüm ki gece boyu ağladım kalkipta aglama demedi simdi o mu benim ağlamamami isteyen hepsi laf hani hep yanimda olacaktı koti gunler geride kalacaktı birz rahati kacinca boşanmayi düşünüyor ne yapmaliyim bilmiyorum lutfen yardim edin cok uzun yazdım kusura bakmayin lütfen