- 30 Ağustos 2014
- 9
- 2
- 3
- 28
- Konu Sahibi DramaKralicesi
Merhabaaa 
Daha yeni üye oldum bu siteye araniza yeni katıldım yani
Ben 17 yaşındayım ve bi erkek arkadaşım (sevgilim
) var . Anneme bahsettim önce bi istemedi yaşım küçük diye ama sonra ılımlı bakmaya başladı ardından babamla konuştu 
Babamda gelsin tanışalım dedi ve geçtigmiz cumartesi akşamı erkek arkadaşım bize geldi
Cok korkuyodum babamla anlasamazlarsa diye ama masallah allaha şükür çok iyi anlaştılar

Babam ona annene babana haber ver oğlum bi gelsinler görüşelim dedi dünyalar benim oldu
Bu arada erkek arkadaşım benden yaş olarak biraz büyük o 27 ben 17 ama yaşını göstermiyo
Şimdi ne bu acelen diceksiniz ama çoook seviyorumm
Oda beni seviyo
Şimdi aramizda ufak bi söz yapicaz istemeye gelicekler beni 2 yıl kadar sözlü kalıcaz okulumun bitmesi lazim hem erkek arkadasimda kendine iş yeri açtı para biriktirmemiz lazim
Söz de ne yapayim bilmiyorum erkek arkadasim ivir zivir şeyleri sevmiyo bende hediye vermek istyorum gelenlere
Pahali seyler degil ufak sevimli seyler
Bide söz yüzüğüm tek alyans mi olsun yoksa tektaşli alyanslardan mi ? Yardimci olurmusunuz
Şimdiden teşekkür ederrim ilerde vericegniz fikirler için 

Daha yeni üye oldum bu siteye araniza yeni katıldım yani

Ben 17 yaşındayım ve bi erkek arkadaşım (sevgilim

Babamda gelsin tanışalım dedi ve geçtigmiz cumartesi akşamı erkek arkadaşım bize geldi

Babam ona annene babana haber ver oğlum bi gelsinler görüşelim dedi dünyalar benim oldu

Bu arada erkek arkadaşım benden yaş olarak biraz büyük o 27 ben 17 ama yaşını göstermiyo

Şimdi ne bu acelen diceksiniz ama çoook seviyorumm

Oda beni seviyo

Şimdi aramizda ufak bi söz yapicaz istemeye gelicekler beni 2 yıl kadar sözlü kalıcaz okulumun bitmesi lazim hem erkek arkadasimda kendine iş yeri açtı para biriktirmemiz lazim

Söz de ne yapayim bilmiyorum erkek arkadasim ivir zivir şeyleri sevmiyo bende hediye vermek istyorum gelenlere

Pahali seyler degil ufak sevimli seyler

Bide söz yüzüğüm tek alyans mi olsun yoksa tektaşli alyanslardan mi ? Yardimci olurmusunuz