• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablalarım yardım edin lütfen :(

Herhalde 16 sayfa aynı yorum yazılmıştır : Ayrıl !
2 seneni heba etmişsin daha fazlasına gerek yok.Yazık günah bu yılların bir daha geri gelmeyecek.
Kurtul şundan hayatını yaşa.

Sana değil, anne babana üzüldüm. Kahroluyorlardır eğer bunları biliyorlarsa. Kusura bakma ama Allahım senin gibi evlat vermesin bana. Şu yazdığın, adına ilişki sevgili dediğin hastalıklı durum, bu sapkınlık o kadar acınası o kadar zavallı ki... sen büyüt, ne hayallerle yetiştir kizi, sonra gitsin psikopat bulsun, onun kulu kölesi olsun böyle. Vallahi tam ibretlik. Şimdi değil, aklın başına gelince kafanı duvarlara vuracaksın. Allah ailene sabır versin.

bağımlı kişilik bozukluğu muydu neydi adı o var sende tedavi olmalısın bi psikiyatriste falan git. yoksa ayrilamazsin yazdıklarına bakılırsa hiç sanmıyorum

off sana hiç birşey yazmam sanki silaj zoruyla seni tutan var memnunsunki sürdürüyorsun iyi oluyor sizin gibilere anan baban yasak koysa kazan kaldırırsınız

Evli insan olsan bu kadar çileyi çekmez boşanırdın ama sevgiliyken çekiyorsunuz anlamıyorum ben bu gençkızları :KK64:

aynı yaştayız hatta bende sağlıkçıyım canım. Belki aşktır hislerin yada başka bir şey ama kimsenin özgürlüğüne bu denli müdahale etmesine izin vermemelisin. Şu an içinde bulunduğumuz yaşlar o kadar değerli ki. Bu yasaklarla ziyan etmemelisin günlerini. Üzerinde bu kadar baskı kurmasına en başından izin vermemliydin. Ama hemen ayrıl demiyorum sadece bu konuyu konuşmalısınz onunla. Sana karışmaya hakkı olmadığını anlatmalı hatta histettirmelisin. Sevgilin kaç yaşında peki? Okuyor mu ? Belki seni anlamadığımdan bu kadar rahat konuştuğumu düşüneceksin fakat empati kurmaya çalışıyorum. Gerçekten çok derin hisler beslediğim biri var ve o bile olsa bana bunu yapmasına izin vermezdim.Belki bugüne kadar hiç bir ilişki yaşamamış olmam bu şekilde düşünmeme neden oluyor ama bunu yapma kendine. Düşünsene 16 yaşındayız. Hem çocuk hem genciz. Gez, dolaş sosyalleş.. Ayrıca sana şimdiden yasak koyan insan ileride daha neleri yasaklar? Belki çalışmana bile müsade etmeyeceği konuma gelicek ilişkiniz. Hem seni bu kadar kısıtlamasının mantıklı bir sebebi de olamaz ki? Güvensizlik mi duyuyor sana karşı? Bu açıdan da bakmalısın ilişkinize.

NOT:umarım kendimi doğru kelimelerle ifade edebilmişimdir.

aynı yaştayız hatta bende sağlıkçıyım canım. Belki aşktır hislerin yada başka bir şey ama kimsenin özgürlüğüne bu denli müdahale etmesine izin vermemelisin. Şu an içinde bulunduğumuz yaşlar o kadar değerli ki. Bu yasaklarla ziyan etmemelisin günlerini. Üzerinde bu kadar baskı kurmasına en başından izin vermemliydin. Ama hemen ayrıl demiyorum sadece bu konuyu konuşmalısınz onunla. Sana karışmaya hakkı olmadığını anlatmalı hatta histettirmelisin. Sevgilin kaç yaşında peki? Okuyor mu ? Belki seni anlamadığımdan bu kadar rahat konuştuğumu düşüneceksin fakat empati kurmaya çalışıyorum. Gerçekten çok derin hisler beslediğim biri var ve o bile olsa bana bunu yapmasına izin vermezdim.Belki bugüne kadar hiç bir ilişki yaşamamış olmam bu şekilde düşünmeme neden oluyor ama bunu yapma kendine. Düşünsene 16 yaşındayız. Hem çocuk hem genciz. Gez, dolaş sosyalleş.. Ayrıca sana şimdiden yasak koyan insan ileride daha neleri yasaklar? Belki çalışmana bile müsade etmeyeceği konuma gelicek ilişkiniz. Hem seni bu kadar kısıtlamasının mantıklı bir sebebi de olamaz ki? Güvensizlik mi duyuyor sana karşı? Bu açıdan da bakmalısın ilişkinize.

NOT:umarım kendimi doğru kelimelerle ifade edebilmişimdir.
Haklısın ama sende anlarsın ki kendini hazırlamak gerek

O yasak, bu yasak, herşey yasak he? Vah vah. Yavrucum ne üniversitesinden bahsediyorsun sen? Dur bakalım ona izin çıkacak mı... liseden sonra sevgilin seni okuldan alıp kapatıcak, perde bile açtırmayacak. Evli olmasanız da bu böyle olacak. Her şeye eyvallah demişsin, e üniversiteden de vazgeçersin artık. Mazallah bir daha nerden bulursun böyle adamı, aman her dediğini yap ki kaçmasın elinden.

İnsan anasıyla babasıyla bile sevgilisinin izni kadar mı görüşür yahu? Çok komiksiniz ha. Bunu siz aşk sevgi, sadakat sanıyorsunuz da...

Sen annene söyle de seni bir psikiyatriste götürsün bence. Sevgilinin izni olursa tabii. :) senin gibi kızların bu aşırı derecede ve hadsiz kısıtlanmadan, baskı görmekten tuhaf bir şekilde haz aldığını düşünüyorum. Artık altında ne sebep yatıyorsa... bu neyin eksikliğiyse git bir uzmana görün de ortaya çıksın bari.

Ayrıl denek kolaymış diyorsan, kaderinse çek diyeyim bir de. Sana diyecek laf yok. Devam et o zaman.
Psikiyatriye gidicem ama daha yeni ve sağlıklı bi hayata adım atmak için ve kendimi geri kazanmak istediğim için

Bu adam sana guvenmiyor. Eğer güvende asla yasaklar koymaz. Ve empati yapmıyor. Senin psikolojinin düşünmüyor. Nasıl hissettigin onun umrunda değil. Gel erken iken yolunu ayır BBu adamla evlilik çekilmez. O zaman da sadece kendiniddüşünür ve buda senin hayatının en büyük hatası olur dönüşünde olmaz.

Valla ben sana bişey derdim de banlanirim şimdi gerek yok. Bırak iki yılı esimle 6 yıl oldu bana bunların birini yapsa anında bitiririm.
Yaş genç tabi aşk gözünü kör etmiş olabilir ama kimse senden kıymetli değil neden hapis hayatı yaşıyorsun?

Yaşıtız ve ben anneme babama bile kısıtlatmıyorum kendimi. Sen enayi misin elin kırosunun yasağına göre yaşıyorsun?

Herkese merhaba. Şimdi ilk konumda bu kadar şey yaıcak olmamdan fake olduğumu düşünebilirsiniz. Ama gerçekten geceleri uyumadan önce okuduğum konularınız hayat hikayeleriniz var ve ders çıkarıyorum. Çevremde ki herkesin bi yargısı var ben tanımadığım gözlerden yardım istiyorum
Yaklaşık 2 yıllık bi ilişkim var Ailem herkes . Erkek arkadaşım okulda tenefüse çıkmamdan tutun giydiğim kıyafete kadar karışır. Hiçbir sosyal ağım yok. Telefon numaram sadece annem ve babamda var. Çarşıya pazara mağazalara alışverişe çıkmam yasak. Arkadaşlarımla gezmem yasak. Evden çıkmam yasak ailemle dışarı çıkmam yasak. Yani hayatım Ev okul ve okul çıkışı babamın yanından ibaret. Tenefüsler yasak aileyle çıkmak yasak herşey yasak. Erkeklerle konuşmam yasak sosyal ağlar yasak. yani benim saedece onunla vakit geçirmem ve onunla konuşmam serbest onun dışında herşey yasak. Herkes ayrılmamı söylüyo. Ama hadi ayrıl demek kolay değil.Sadece sevdiğmden bağlandığımdan belki de onsuz yapamam düşüncesinden bu haldeyim. Tamamen bitmiş tükenmiş durumdayım. 28 gün sonra 2,yılımız olucak. Ve biliyo musunuz 22 gündür buluşmuyoruz bile sadece ayda bir görüşüyoruz. Erkek arkadaşım beni hep cezalandırıyor. Nolur yanımda olun. Aileme danışamıyorum tek anlatabildiğim sizlersiniz
yanında olalımda erkek arkadaşın yanında olmamıza izin vericekmi:))))

şaka bi yana ;

güzelim sen erkek arkadaşından önce kendini seviceksin, o seni değil sen kendi kendini cezalandırıyorsun, seni günah keçisi bellemiş heralde bütün hırsını senden çıkarıyor yada egosunu tatmin ediyor,
seven insan eğer seni seviyorsa seni mutlu ettikçe kendiside mutlu olur, bu ne şimdi mutlumusun ????
sağlıklı bi ilişki için sadece sevmek yetmez, senin isteklerine saygı duyması lazım, sana güvenmesi lazım :)

şunuda belirteyim genelde etrafımda olduğu için söylüyorum,
bu tip erkekler;
ezer ezer , bastırır, kısıtlar, yasaklar aradan yıllar geçer bak elalemin karısı sevgilisi nasıl bide sana bak der, yol iz bilmezsin beceriksizsin der , bide fatura yı kıza keser. çünkü karşı gelmedi kız , dişli olsaydın napıyım der pişkin pişkin. bide üstüne yaşam tarzımız uymuyor der terk eder.

kendimden kısmen bi örnek veriyim, eşim araba kullanmamı kısıtladı yıllarca, sonra bana araba kullananları gösteriyor, e bende sana karısına araba alanlarımı göstereyim onumu istiyorsun dedim :KK48: kaşındı ama:)

Altta kalma bacııııım altta kalmaaaa :)))))))

Back
X