- 2 Haziran 2015
- 16
- 5
- 1
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlişkinden önce anne babanın yapma dediklerini yapıyor muydun ?Herkese merhaba. Şimdi ilk konumda bu kadar şey yaıcak olmamdan fake olduğumu düşünebilirsiniz. Ama gerçekten geceleri uyumadan önce okuduğum konularınız hayat hikayeleriniz var ve ders çıkarıyorum. Çevremde ki herkesin bi yargısı var ben tanımadığım gözlerden yardım istiyorum
Yaklaşık 2 yıllık bi ilişkim var Ailem herkes . Erkek arkadaşım okulda tenefüse çıkmamdan tutun giydiğim kıyafete kadar karışır. Hiçbir sosyal ağım yok. Telefon numaram sadece annem ve babamda var. Çarşıya pazara mağazalara alışverişe çıkmam yasak. Arkadaşlarımla gezmem yasak. Evden çıkmam yasak ailemle dışarı çıkmam yasak. Yani hayatım Ev okul ve okul çıkışı babamın yanından ibaret. Tenefüsler yasak aileyle çıkmak yasak herşey yasak. Erkeklerle konuşmam yasak sosyal ağlar yasak. yani benim saedece onunla vakit geçirmem ve onunla konuşmam serbest onun dışında herşey yasak. Herkes ayrılmamı söylüyo. Ama hadi ayrıl demek kolay değil.Sadece sevdiğmden bağlandığımdan belki de onsuz yapamam düşüncesinden bu haldeyim. Tamamen bitmiş tükenmiş durumdayım. 28 gün sonra 2,yılımız olucak. Ve biliyo musunuz 22 gündür buluşmuyoruz bile sadece ayda bir görüşüyoruz. Erkek arkadaşım beni hep cezalandırıyor. Nolur yanımda olun. Aileme danışamıyorum tek anlatabildiğim sizlersiniz
Hatasını anlayıp pişman olucak mı benim gibisini bulabilicek mi yaptığı zulmü anlıcak mı
Herkese merhaba. Şimdi ilk konumda bu kadar şey yaıcak olmamdan fake olduğumu düşünebilirsiniz. Ama gerçekten geceleri uyumadan önce okuduğum konularınız hayat hikayeleriniz var ve ders çıkarıyorum. Çevremde ki herkesin bi yargısı var ben tanımadığım gözlerden yardım istiyorum
Yaklaşık 2 yıllık bi ilişkim var Ailem herkes . Erkek arkadaşım okulda tenefüse çıkmamdan tutun giydiğim kıyafete kadar karışır. Hiçbir sosyal ağım yok. Telefon numaram sadece annem ve babamda var. Çarşıya pazara mağazalara alışverişe çıkmam yasak. Arkadaşlarımla gezmem yasak. Evden çıkmam yasak ailemle dışarı çıkmam yasak. Yani hayatım Ev okul ve okul çıkışı babamın yanından ibaret. Tenefüsler yasak aileyle çıkmak yasak herşey yasak. Erkeklerle konuşmam yasak sosyal ağlar yasak. yani benim saedece onunla vakit geçirmem ve onunla konuşmam serbest onun dışında herşey yasak. Herkes ayrılmamı söylüyo. Ama hadi ayrıl demek kolay değil.Sadece sevdiğmden bağlandığımdan belki de onsuz yapamam düşüncesinden bu haldeyim. Tamamen bitmiş tükenmiş durumdayım. 28 gün sonra 2,yılımız olucak. Ve biliyo musunuz 22 gündür buluşmuyoruz bile sadece ayda bir görüşüyoruz. Erkek arkadaşım beni hep cezalandırıyor. Nolur yanımda olun. Aileme danışamıyorum tek anlatabildiğim sizlersiniz
Amerika'da bile kölelik kalkalı 150 yıldan fazla oluyo ama devrim sizin oralara pek uğramamış anlaşılanHerkese merhaba. Şimdi ilk konumda bu kadar şey yaıcak olmamdan fake olduğumu düşünebilirsiniz. Ama gerçekten geceleri uyumadan önce okuduğum konularınız hayat hikayeleriniz var ve ders çıkarıyorum. Çevremde ki herkesin bi yargısı var ben tanımadığım gözlerden yardım istiyorum
evet öyle hissetmen normal. çünkü şuan hayatında o var. başkasını bulunca da aynısı hissedersin. sonar bu sonsuza kadar surer gider. hayat erkeklerden, aşktan, meşkten ibaret değil. mesela okulu bitirip okuduğun bölüm herneyse onunla ilgili daha fazla uzmanlaşmak, bu konuyla ilgili insanlara faydalı olmak, kendini insanlığa adamak gibi mevzularda var. ama nedense bi evlilik, bi kocadır gidiyor. bunların dışına çıkmazsak hayatımız bundan ibaret olur. vizyonu genişletmek, ufku açmak, bakışı değiştirmek lazım. eğer ailen baskı yapıyorsa mutlaka bir sebebi vardır. bu baskı seni korumak içindir. bunu ancak kendi çocuğun olunca anlarsın. bende mesela çocuklarımı hiç dışarı çıkarmak istemiyorum. onlara zarar gelsin istemiyorum. ama kendimi bu konuda sınırlayıp onları özgür bırakıyorum. allaha emanet ediyorum. dünya kötü bir yer. en ufak bir zararın telafisi yok. böyle olunca baştan tedbir alıyor insan ki sizinkiler de bunu yapıyor kanımca. böyle düşün ve kendini daha farklı yerlere kanalize et. okumakla ilgili hedefler koy kendine. boş zamanlarında ders çalış.Sanki bana hayat ondan ibaretmiş gibi geliyo ondan ayrılırsam kimseyi sevmem kimseye güvenmem kimseye tutunamam gibi geliyo
Herkese yorumları için teşekkür ederim. Öncelikle ailem hakkında ki eleştirilerinize bakıyorum. Ailem aklı başında olan insanlar ve beni daima destekliyolar ben asla başlarını öne eğicek bi hareket davranış sergilemiyorum. Hayatımda olan herşeyden haberleri var oluyo olucakda. Karışmak istemiyolar eğer bi gün üzülürsem sebep olmak istemiyolar ama elbette fikirlerini bana sunuyolar. Benim erkek arkadaşım eskiden böyle değil fikirlere ve özel hayatıma saygı gösteren bi insandı sonradan bu hale geldi. Ailemden bunu öğrenince ayrılmam konusunda destek verdiler ben sizlere de danışmak istedim. Çünkü hergün burda bi sürü yazı okuyorum. Hiç bilmediğim insanların fikirlerini duymak bana farklı bi bakış açısı katıyor. 17 yaşına girmek üzereyim bunu burdan belirtiyim. Sevginin çocuklukla alakası yok sevgiyi çocuklaştırmakla alakası var. Psikiyatri servisine bugün başvurdum ve bana enerji vericek bi ilacın tedavisine başlandı. Sizlerin dediği gibi ayrılık düşüncesine karar verdim ve ısındım. Ayrıldım erkek arkadaşımdan. Hafiflediğimi hissediyorum. Ben sevdiğime saydığıma belki de aşk denen şeyi bu yaşımda tattığımı düşünüyorum. Ama hayırlısı buymuş. Kimse yaşattığını yaşamadan ölmezmiş. Hakkında hayırlısı olsun. Elbet bi gün pişman olucak göz ardı edilicek şeyler yapmadım. Kendi kazdığı kuyuya düşüşünü günler geçtikce anlıcak. Elimden geleni yaptım artık dönüşü yok. Hepinize teşekkür ederim