• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ablalarim yardima ihtiyacim var

sislovesis

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2014
26
0
1
32
Burada bebisleri olsun diye onca uğraşan ablalari görünce bunu sorarken utaniyorum ama sormak zorundayım.. Ben şuan 1aylik hamileyim .. Ama bu çocuğu doguramam.. Evli değilim .. Nasil oldu inanin bilmiyorum duzenli bi cinsel hayatim vs yok bir iki sefer olan bseyde kazayla olmuş:( korunsaydin demeyin denedik tabi ilaç aldim içeri boşalma falanda olmadi ama oldu nnasil olduysa... Yardim edin bana nolur çok param yok olsa hemen gidecgim doktora .. Aradim gecende bi doktoru 1000 dedi ilk sonra 800 olur dedi ama iste o kadar param yok cevremde bulabilecgim derdimi acacagim kimsede yok.. Benim düşük yapmam lazim aspirin içtim birsuru soğan suyu içtim ama bisey olmadi.. Daha da gelişmeden düşük yaparsam bi saglik sikintim kalmaz ama daha da gecikirse neler olur düşünmek bile istemiyorum..

Nolur kizmayin bana başka carem yok.. Uyguna yapan doktor önerisi olan veya düşük yapmam için çaresi olan varsa nolur yazsin..

Burada bebisleri olsun diye onca uğraşan ablalari görünce bunu sorarken utaniyorum ama sormak zorundayım.. Ben şuan 1aylik hamileyim .. Ama bu çocuğu doguramam.. Evli değilim .. Nasil oldu inanin bilmiyorum duzenli bi cinsel hayatim vs yok bir iki sefer olan bseyde kazayla olmuş:KK43: korunsaydin demeyin denedik tabi ilaç aldim içeri boşalma falanda olmadi ama oldu nnasil olduysa... Yardim edin bana nolur çok param yok olsa hemen gidecgim doktora .. Aradim gecende bi doktoru 1000 dedi ilk sonra 800 olur dedi ama iste o kadar param yok cevremde bulabilecgim derdimi acacagim kimsede yok.. Benim düşük yapmam lazim aspirin içtim birsuru soğan suyu içtim ama bisey olmadi.. Daha da gelişmeden düşük yaparsam bi saglik sikintim kalmaz ama daha da gecikirse neler olur düşünmek bile istemiyorum..
Ben bu konuya Inanmak istemiyorum.

Burada bebisleri olsun diye onca uğraşan ablalari görünce bunu sorarken utaniyorum ama sormak zorundayım.. Ben şuan 1aylik hamileyim .. Ama bu çocuğu doguramam.. Evli değilim .. Nasil oldu inanin bilmiyorum duzenli bi cinsel hayatim vs yok bir iki sefer olan bseyde kazayla olmuş:KK43: korunsaydin demeyin denedik tabi ilaç aldim içeri boşalma falanda olmadi ama oldu nnasil olduysa... Yardim edin bana nolur çok param yok olsa hemen gidecgim doktora .. Aradim gecende bi doktoru 1000 dedi ilk sonra 800 olur dedi ama iste o kadar param yok cevremde bulabilecgim derdimi acacagim kimsede yok.. Benim düşük yapmam lazim aspirin içtim birsuru soğan suyu içtim ama bisey olmadi.. Daha da gelişmeden düşük yaparsam bi saglik sikintim kalmaz ama daha da gecikirse neler olur düşünmek bile istemiyorum..

nasıl bir yardım istiyorsun anlamadımo_O

Bunu tek başına yapmadın değil mi?Görüştün mü karşı tarafla?Yardım edecek insanın adresi belli,Burdaki arkadaşlar nasıl yardımcı olacaklar sana?

Buradan yardım alamazsın.
Çocuk sahibi olmak için çırpınan bir sürü kadın sana bebeğini öldürmen için tavsiye vermez.
Kimseye anlatamaz mısın?
Bebeğin babası ne diyor, evlenemez misiniz ?
Annen falan bilmiyor mu?
Tek başına düşük yapmaya çalışman senin ölümüne bile yol açabilir ciddi kanama geçirebilirsin.
Aklını başına topla.

Ne düşüğü yahu.
Tuvalete gider gibi olmuyor o işler, canından olan var... Töbe ya...
Buradan sana şöyle yap da düşür diyen çıkmaz.

ee baba nerde? ya eşşek gıbı evlenecek ya da yardımcı olacak sana:KK14: neyın kahramanlıgını yapmaya calısıyorsun?

20 yasndayim erkek arkadsim istersen dogurabilirsin diyo ama yapamam ailem.buna uygun yapiya sahip değil..
Ailen için bebeğini öldürdüğünde geriye dönüp pişman olmayacak mısın?
Okuyor musun ? Evlenmeye müsait değil mi durumun, zor olur ama annene aç meseleyi bebeğin babası doğur diyor madem annenle falan konuşman gerek böyle tek başına halledemezsin. Ne yapacaksan yap ama yanında biri olsun. Ayrıca ileride her türlü karşına çıkar kürtaj oldugun , öyle çıkmasındansa şimdi kendin anlat annene falan.

20 yasndayim erkek arkadsim istersen dogurabilirsin diyo ama yapamam ailem.buna uygun yapiya sahip değil..
Sana direk dogurabilirsin diyor da neye guvenerek doguracaksin?
Ben simdi sana dogur desem, gerisi nolacak? Kurtaj desem o da gunah... Ben bilemedim. Sakin dusurmeye calismak icin aptalca seyler yapma sana zarar. Cok kurtulmak istiyorsan git aldir. Para konusunu da babasi cozsun bi zahmet.
İcim aciyor aldir derken ama ne denilir ki?....

bi sürü kadın kendi kendine bebek düşürüyorsa sanki, köylük yerlerde bile kalmadı artık böyle şeyler

Tam bir ilişki bile yasamadik ama oldu. . okuyorum ben şuan anneme acamam annem kahrolur kahrolmasiyla beraber babamada söyler evden bile atmadan doğduğuma pişman ederler beni.. Ne onunla evlendirirler ne de başka birşey yapabilirim.

Back
X