• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ablalarim yardima ihtiyacim var

intihar etmeye mi çalışıyorsun anlamadım.
ne demek 'istiyorsan doğur'
evlenelim mi diyor yani, yoksa doğur ne halt edersen et mi diyor?
bu bebeği istemiyorsan gidip adam gibi bir yerde kürtaj ol, ne demek soğan suyuyla bilmem neyle düşük yapmaya çalışmak?
yaptığın bir hareket bir daha ömür boyu bebek sahibi olmanı engelleyebilir,
ya da çok ciddi sağlık sorunları yaşarsın.
profesyonel kişilere başvur burdan ne akıl verilecek ssana.

Sevgilin de pek kibarmış, istersen doğurabilirmişsin bak!!!! evcilikmi oynuyosunuz siz yahu! Tam ilişki yaşamadan bebek olmaz inandırıcı gelmedin bana.

Burada bebisleri olsun diye onca uğraşan ablalari görünce bunu sorarken utaniyorum ama sormak zorundayım.. Ben şuan 1aylik hamileyim .. Ama bu çocuğu doguramam.. Evli değilim .. Nasil oldu inanin bilmiyorum duzenli bi cinsel hayatim vs yok bir iki sefer olan bseyde kazayla olmuş:KK43: korunsaydin demeyin denedik tabi ilaç aldim içeri boşalma falanda olmadi ama oldu nnasil olduysa... Yardim edin bana nolur çok param yok olsa hemen gidecgim doktora .. Aradim gecende bi doktoru 1000 dedi ilk sonra 800 olur dedi ama iste o kadar param yok cevremde bulabilecgim derdimi acacagim kimsede yok.. Benim düşük yapmam lazim aspirin içtim birsuru soğan suyu içtim ama bisey olmadi.. Daha da gelişmeden düşük yaparsam bi saglik sikintim kalmaz ama daha da gecikirse neler olur düşünmek bile istemiyorum..

durumuna üzüldüm
ama bu konu için sana
bir can alman için tavsiyede
bulanamayacağım

diğer sorumlu kişi ile konuş

allah yardım etsin

İnandirici veya değil şuan karnmda benim bi canli var. Bi ülkede her kadin elbet düşük yapiyo yada kürtajoluyor .. Sadece iistediğim bi tavsiye.. Para bi miktar bulacagiz ama erkek arkadsm yakin zamanda isten ayrildi o yüzden 1000 lira bulabileceğini sanmıyorum.. Belki bulur ama ya bulamazsa.. Bana ne istersem onu yapabileceğimi söylüyor parayi mevzu bile etmedi ama o kadar yuksek olabileceğini tahmin etmiyor olablr..

Bebegin daha kucukken gitseydin dr ilacla dusurebilirdi. Kurtajin yasak oldugu ulkelerde kadinlar kullanabilsin diye dunya saglik orgutu bazi kimyasal isimleri yayinladi dusuk yaptiran. Tanidik eczacin olsa temin edebilirdin ama bebek buyudukce bu da riskli asiri kanama oluraa hastaneye gidersin ve ortaya cikar.

Simdi senin sevgilin olacak o hayvan o parayi sana bulacak. Tasi sikacak suyunu cikaracak eline 700 800 lira sayicak. Kredi kartindan cektirsin borc alsin. Kurtaj kesin cozum su an senin icin.

Onun disinda adacayi sinemaki civanpercemi gibi bitkileri hamilelere onermiyolar ama cok tehlikeli.

Bebeği istemiyorsan bunun tek yolu kürtaj. O konuyu da erkek arkadaşınla konuş. Bu yaptıklarına devam edersen bebek düşmez ama belki de engelli olur. Cahilce davranma.

İnandirici veya değil şuan karnmda benim bi canli var. Bi ülkede her kadin elbet düşük yapiyo yada kürtajoluyor .. Sadece iistediğim bi tavsiye.. Para bi miktar bulacagiz ama erkek arkadsm yakin zamanda isten ayrildi o yüzden 1000 lira bulabileceğini sanmıyorum.. Belki bulur ama ya bulamazsa.. Bana ne istersem onu yapabileceğimi söylüyor parayi mevzu bile etmedi ama o kadar yuksek olabileceğini tahmin etmiyor olablr..

Valla sinir kat sayım tavan yaptı şuan. Canlı olduğunun farkındamısın cidden??? Bizden doktor harici o bebeği nasıl düşüreceğin konusunda fikir isterken korkunçsun.

Düşük yapmayı unut
Bir zahmet sevgilin o parayı bulsun
Ama borç harç ama başka bir yolla
Ne olursa olsun düzgün bir hastaneye git
Başka yollara tevessül etme, yaparım eden diyen merdiven altı insanlara falan hiç bakma
Düzgün, işinin ehli bir hastanede yaptır, cahillik etme

İşte en korkunç durum. Ben kendi kendine düşük yapan bir kadın tanımıyorum. Hastahanelik olursun ölmezsen ailen zaten öğrenir. Baba neye dayanmış anlamadım. 1 aylık küçük evlenebilirseniz evlenin ama bebek bu küçük bir insan oyuncak değil. Oof of çok üzüldüm. 5 hafta sonra aldıramayacaksın da... 500 600 liraya kadar düşebilir özel yerler, bence babayla konuş. Yoksa da kendini anne olmaya hazırla. He bir de satabileceğin bir şeyler varsa fena olmaz, pc telefon gibi... Umarım sizin için de bebiş için de en güzeli olur.

arkadaş ya evlenmeden bu haltı yemeyin ya da adam akıllı korunun....
ne günahı var şimdi onun yok asprinler yok soğan suları .....
işkence eder gibi yazıktır.......

Bu isi tek basina yapmadin erkek arkadasin para bulsun sana istersen doğurabilirsin diyecegine cozum bulsun bu bebek dogsa onun basi yanmayacakmi saniyor acaba
ya allah aşkına doğsa belki bu saatten sonra engelli kalacak kafasına göre hap kullanmış kür yapmış....
hoşgeldin bu arada

Adama söyleyeceksin paranın yarısını karşılayacak. Başka yolu yok. Evlenmek de ne demek? Neden 20 yaşındaki kıza adamla evlen diyorsunuz ben bunu anlayamadım? Düşük müşük, köy yeri değil burası. Gidip de merdivenaltı bi mekanda sırf ucuz diye sağlığınla oynama sakın. Paşa paşa parayı karşılayacak o adam. 400 sen 400 o ödeyeceksiniz. Benim aklıma başka fikir gelmiyor üzgünüm.

arkadaşım inşallah tahmin ettiğim gibi sadece vakit öldürmek için gelmişsindir
cevapları okuyup eğleneyimmi dedin diyeceğim kızacaksın

Back
X