• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ablalarim yardima ihtiyacim var

A
Burada bebisleri olsun diye onca uğraşan ablalari görünce bunu sorarken utaniyorum ama sormak zorundayım.. Ben şuan 1aylik hamileyim .. Ama bu çocuğu doguramam.. Evli değilim .. Nasil oldu inanin bilmiyorum duzenli bi cinsel hayatim vs yok bir iki sefer olan bseyde kazayla olmuş:KK43: korunsaydin demeyin denedik tabi ilaç aldim içeri boşalma falanda olmadi ama oldu nnasil olduysa... Yardim edin bana nolur çok param yok olsa hemen gidecgim doktora .. Aradim gecende bi doktoru 1000 dedi ilk sonra 800 olur dedi ama iste o kadar param yok cevremde bulabilecgim derdimi acacagim kimsede yok.. Benim düşük yapmam lazim aspirin içtim birsuru soğan suyu içtim ama bisey olmadi.. Daha da gelişmeden düşük yaparsam bi saglik sikintim kalmaz ama daha da gecikirse neler olur düşünmek bile istemiyorum..
l Allah islah etsin..baska da bir sey demem..

Konu sahibesinin teste bakış açısı :KK53:
640x480_7066yigit_ozgur_karikaturleri_2322.jpg

21 yasındasın ve çocuk degılsın.. hislerine dayanıp '' hamıleyım, şunu yaptım, bunu denedım'' dıyorsun
bu ne cehalettır??

Burada bebisleri olsun diye onca uğraşan ablalari görünce bunu sorarken utaniyorum ama sormak zorundayım.. Ben şuan 1aylik hamileyim .. Ama bu çocuğu doguramam.. Evli değilim .. Nasil oldu inanin bilmiyorum duzenli bi cinsel hayatim vs yok bir iki sefer olan bseyde kazayla olmuş:KK43: korunsaydin demeyin denedik tabi ilaç aldim içeri boşalma falanda olmadi ama oldu nnasil olduysa... Yardim edin bana nolur çok param yok olsa hemen gidecgim doktora .. Aradim gecende bi doktoru 1000 dedi ilk sonra 800 olur dedi ama iste o kadar param yok cevremde bulabilecgim derdimi acacagim kimsede yok.. Benim düşük yapmam lazim aspirin içtim birsuru soğan suyu içtim ama bisey olmadi.. Daha da gelişmeden düşük yaparsam bi saglik sikintim kalmaz ama daha da gecikirse neler olur düşünmek bile istemiyorum..
ne kötu ben düşmesın yavrularım diye ne kadar cırpınıyorum ugrasıyorum yatıyorum yatak dosek dusuyo ne dıyım allahın bı bıldıgı vardır sana tavsıyem bıran once evlenın ımkanınız yoksa da evlenın dusurme yada kurtaj vicdanınız elverecek mı bunlara

Kaza çocuğu meselesini en iyi sizler bilirsiniz .. Biz ilişkiye bile girmedik zaten. Ama nasip iste.. Nasil onca kadin çocuk için ugrasiyo defalarca ama olmuyor benimde kaderimde bu varmis nasip meselesi birlikte olmadan oldu.. Benim reglilerim hep düzenlidir hic vucudmda morluk olmadi.. Reglim geçti ve ayagimda morluk oluştu carptim herhalde.. Belirtiler var eminim
2014 yilinin meryem anasimisin sen iliskiye girmeden hamile kaliyorsun

Arkadaslar lutfen konuyla alakali dalga gecenler var dalga gecemsin bu arkadas o.kadar yoruma cevap vermezken bu kadar insan topigi yazilarla boguyoruz yazmayin test yaptin mi die her kez yazmis ama cevao yok ortada hem yardim istoyor hemde bu kadar milletin yardimini istiyor eger ole bisi varsada yazik gunah o karnndaki subyana !!!!

Cocuk aldirmak icin 1000 lira bulamayan biri nasil cocuk dogurup buyutecek ki falan yazacaktim ama ortada bir hamilelik bile yokmus :)
Arkadasim ben 3-4 kere test yaptim sonra gittim keseyi gordum, ta ki 8 haftalik olup kalp atislarini duyana kadar hamile olduguma emin olamadim sen neye dayanarak emin olup boyle konu aciyorsun? Kalk bi test yap en azindan yahu :)

Yahu hamilelikte fiziksel değişimler olmuyor mu kiminin tüy dengesi bozuluyor kiminin başka biseyi.. Deli gibi çikolata yiyenler çikolata görmek istemiyor mesela.. Diyorumki var bi değişim sadece regl gecikmesi değil bu.. Ki hic gecikmezdi çok dirayetliyimidr saglikliymdr yani
bak arkadaşım eğer korunmasız ilişki falan yaşıyorsan bu korku kulağına küpe olsun..başına iş açma bu yaşta..:KK14:

Hata yapılıyor ama hatanın sonucuna katlanılmıyor. Ben böyle bir şey yaşasam ailemin beni reddetceğini bilsem de o bebeği doğururdum bu tarafta ailenize hesap vermemek için kurtuluş yolu olarak görebilirsiniz ama öteki tarafta hiçbir şekilde kurtulamazsınız. Yazık bebeğe ya. O kadar insan bebek sahibi olmak için uğraşıyor değil mesele Allah'ın verdiği hediyeyi yaptığınız hata yüzünden kabul etmemeniz mesele. Nasıl yapacağınız konusunda fikir veremem size aldırmayın gerçeklerle yüzleşin dediğimde bunu yapmayacağınızı biliyorum ama yazık gerçekten.

Arkadaslar lutfen konuyla alakali dalga gecenler var dalga gecemsin bu arkadas o.kadar yoruma cevap vermezken bu kadar insan topigi yazilarla boguyoruz yazmayin test yaptin mi die her kez yazmis ama cevao yok ortada hem yardim istoyor hemde bu kadar milletin yardimini istiyor eger ole bisi varsada yazik gunah o karnndaki subyana !!!!

Ama yardımı bebeğini nasıl düşüreceği konusunda istiyor. Test yapmamış pozitifi görmemiş. İlişki olmamış. Biz onunla değil o bizimle dalga geçiyor.

niye buraya konu açıyosun unutma buradki insanlar böyle şeylere hiç gelemez hiç etik değil çok merak ediyorum başınıza böyle bir şey gelse kızınızın başına gelse böyle dalgamı geçeceksiniz ki unutmayın kınadığınız şeyi yaşamadıkça ölmezsiniz önce kendi kusurlarınıza baksaydınız böyle yapamazdınız yüzünüz olmazdı ama bakmazsınız değilmi aa pardon siz kusursuzsunuz Allah ım ya sana gelince canım bebeği öldür diyemem imkanın varsa ne olur bunu yapma günahı çok büyük belki bu hayatta o yok olunca huzur bulacaksın başın belaya girmeyecek ama diğer dünyanı düşün evlenin yada annene anlat anne babalar affedicidir Allah ta Rabbim yardımcın olsun böyle iğrenç ve rezilce dalga geçenlerede bakma onlar kendilerini dev aynasında görüyor ;)

Tamam.

Back
X