- 8 Eylül 2009
- 4.524
- 4.279
- 248
- Konu Sahibi sislovesis
Bak her konuda yazmaktan gına geldi ama benim ilişkim olmadı, buna rağmen korunma yollarının bile en fazla %95 garantili olduğunu biliyorum. O yüzde beşlik hamile kalma olasılığını göze alıcaksın. Çocuğun ben ayrılıcam deme ihtimalini ailenin seni mahvetme ihtimalini göze alıcaksın.niye buraya konu açıyosun unutma buradki insanlar böyle şeylere hiç gelemez hiç etik değil çok merak ediyorum başınıza böyle bir şey gelse kızınızın başına gelse böyle dalgamı geçeceksiniz ki unutmayın kınadığınız şeyi yaşamadıkça ölmezsiniz önce kendi kusurlarınıza baksaydınız böyle yapamazdınız yüzünüz olmazdı ama bakmazsınız değilmi aa pardon siz kusursuzsunuz Allah ım ya sana gelince canım bebeği öldür diyemem imkanın varsa ne olur bunu yapma günahı çok büyük belki bu hayatta o yok olunca huzur bulacaksın başın belaya girmeyecek ama diğer dünyanı düşün evlenin yada annene anlat anne babalar affedicidir Allah ta Rabbim yardımcın olsun böyle iğrenç ve rezilce dalga geçenlerede bakma onlar kendilerini dev aynasında görüyor![]()
Fake bile olsa bu üye cani anladın mı? Doğmamış, dünyadan tek bir nefes alamamış bir canın bir insanın onu ana rahmine düşüren rabbi rızkını verirken anası tarafından rızkının nasıl kesilebileceği konusunda kimse akıl vermez. Çok istiyosan kendin gir vebaline. Bizi de sürüklemeye kalkma o günaha.
Ha doğduğunda sıkmışsın gırtlağını ya da atmışsın camdan "düşürmüşsün" ha şimdi düşürmüş/düşürtmüşsün. Size tutunan bi canı düşürmeye çalışmak öyle mi. Tutunacağı zemini hazırladığınızda razı olduğunuzu düşünmüştük oysa ki!
İnşallah sadece psikolojiktir.. İnşallah faketir allahım inanmak istemiyorum..