• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ablalarim yardima ihtiyacim var

İnandirici veya değil şuan karnmda benim bi canli var. Bi ülkede her kadin elbet düşük yapiyo yada kürtajoluyor .. Sadece iistediğim bi tavsiye.. Para bi miktar bulacagiz ama erkek arkadsm yakin zamanda isten ayrildi o yüzden 1000 lira bulabileceğini sanmıyorum.. Belki bulur ama ya bulamazsa.. Bana ne istersem onu yapabileceğimi söylüyor parayi mevzu bile etmedi ama o kadar yuksek olabileceğini tahmin etmiyor olablr..

''İnandirici veya değil şuan karnmda benim bi canli var'' farkına varmışsın aferim sana peki biz napcaz şimdi sana paramı vercez yoksa bebeği şöyle böyle öldür mü dicez.sen kendine suç ortağı arıyon zaar. yaparken bana sordun mu? kiminle yaptıysan git onla hallet bu işi yavrum:KK62:

Spermler sonuçta 3 gün canlı kalabiliyor :)

ya milletin göbeği çatlıyor hamile kalacam diye.

sağlık bir çiftte normal bir ilişki sonucu gebe kalınma olasılığı %20 demişti bana doktorum o da yumurtlama döneminde ise. bu çocuklar böyle evcilik oynar gibi nasıl hamile kalabiliyor aklım almıyor. kınamıyorum valla allah biliyor kalbimi ama çok şaşırıyorum hem de çok.

Yukari tükürsen biyik aşaği tükürsen sakal ne denir ki. Erkek arkadaşin şimdi erkek olsun da bir çaresini bulsun. Olan olmuş artik. Allah yardimcin olsun. Umuyorum ki fake tir.

ya milletin göbeği çatlıyor hamile kalacam diye.

sağlık bir çiftte normal bir ilişki sonucu gebe kalınma olasılığı %20 demişti bana doktorum o da yumurtlama döneminde ise. bu çocuklar böyle evcilik oynar gibi nasıl hamile kalabiliyor aklım almıyor. kınamıyorum valla allah biliyor kalbimi ama çok şaşırıyorum hem de çok.
Aynen öyle. İlişkinin de o yumurtlama dönemine denk gelmesi gerekiyor ki bu kadar kolay hamile kalabilsin. O da bir ayda 3-5 gün bir süre.
Zaten murphy kanunları yani istesen olmaz, istemeyince olur.

Kaza çocuğu meselesini en iyi sizler bilirsiniz .. Biz ilişkiye bile girmedik zaten. Ama nasip iste.. Nasil onca kadin çocuk için ugrasiyo defalarca ama olmuyor benimde kaderimde bu varmis nasip meselesi birlikte olmadan oldu.. Benim reglilerim hep düzenlidir hic vucudmda morluk olmadi.. Reglim geçti ve ayagimda morluk oluştu carptim herhalde.. Belirtiler var eminim
Morluk hamilelik belirtisi midir? 2 çocuk annesiyim hiç duymadım. Tahlil yapmadın mı?

Sonuç olarak sen test yaptınmı canım ? Konunun ortalarından sonra koptumda :rolleyes: Test yapmadan nasıl hamilelik sonucuna vardın vallahi hayret..birde düşürme yöntemlerin..inanılmaz..şoktayım vallahi..Nerede yaşıyorsun sen kardeşim bugün dağdaki kadın bile senin bu yazdıklarını aklından bile geçirmez.. Birde o sevgilim dediğin adam varya beş para etmezmiş nasıl erkek o ya 1000 lira bulamıcaksa ölsün o yaşamasın yada şeyini kestirsin :rolleyes: bence sen dalga geçiyorsun ya...

Aynen öyle. İlişkinin de o yumurtlama dönemine denk gelmesi gerekiyor ki bu kadar kolay hamile kalabilsin. O da bir ayda 3-5 gün bir süre.
Zaten murphy kanunları yani istesen olmaz, istemeyince olur.

bi de ilişkiye de tam girmedim diyor zevk suyu bile olsa yani içine boşalmamış olsa da sonuçta tam olarak bi girme olması gerekiyor ki spermler içeri girebilsin. neyi naptığını da tam bilmiyor bu herhalde

öfff şişirdi beni ya bu kadar kara cahil olunmaz

Spermler vajinayla temas ettiyse hamlelik ihtimali her daim vardır. Zevk suyunda da sperm olabileceği düşünülürse bu da bir ihtimaldir. Hamile kalmak için tam bir ilişki olması gerekmiyor.
Ama arkadas korunuyormus hapla boyle bakinca cok dusuk ihtimal

bi de ilişkiye de tam girmedim diyor zevk suyu bile olsa yani içine boşalmamış olsa da sonuçta tam olarak bi girme olması gerekiyor ki spermler içeri girebilsin. neyi naptığını da tam bilmiyor bu herhalde

öfff şişirdi beni ya bu kadar kara cahil olunmaz
Sürtünme dediği tam girmese de penis başının bir nebze zorlamasıdır bence.
Yani kız bir şekilde hamile kalmış artık ilişki mi olmuş başka şekilde mi olmuş bilemem...
Önemli olan ne yapacağı

Yemek yedik, 2 şişe şarabı göflettik aadan 4 saat geçti bu konu hala aynı yerde. İçine boşalmışsa hamile kalır mı kalamaz mı? 16-17. Sayfalarda bıraktım. Sonraki sayfaları biri bana özet geçebilir mi? Konu sahibi testi yaptı mı?

Yaptı yaptı tahmin ettiğin gibi ( :KK66:)pozitif çıktı ve hemen çöpe attı. Foto yok ama çift çizgiymiş öyle yazdı konu sahibi.

Düzenli ilişkiye girmem bile diyor..
İlişkiye girmeden diyor..
İki çizgi var diyor...
Test yapmadım, reglim geçikti ayağım morarardı diyor...
Anlayan anlatsın, bacı nediyor ?!?!?!

Sürtünme dediği tam girmese de penis başının bir nebze zorlamasıdır bence.
Yani kız bir şekilde hamile kalmış artık ilişki mi olmuş başka şekilde mi olmuş bilemem...
Önemli olan ne yapacağı
Hiç girmeden sadece üstüne boşalıp hamile kalan biliyorum ben. Yakın arkadaşım olur. Oluyor yani böyle şeyler. Ceketimi atsam misali.

Back
X