- 13 Mart 2011
- 731
- 1
- 96
- Konu Sahibi eksikklavye
-
Büyüğüm oldukları için onları tersleyemem. Ama en büyük ablama dedım ne dertlerı dıye
onlara bır cok kızdığını dedı .Ama can cıkıyor huy cıkmıyor.Hiç bir şekıldede eleştırmem
kendılerını . ben neyımkı benımle yarışıyorlar yakendimi bir şey sanacam az kaldı
Babam bıle kızmıs kaç kere .nasıl davransam acaba onlar ıcın
kafaya takımak değilde insan bunu aynı anne babaya sahıp ınsanlar tarafından yapılmasını
üzücü buluyor.Kendım gıbıyım kimseyıde örnek almam ,kimse gıbıde olmaya calışmam bana cok ters
beni soğutuyorlar kendılerınden farkında değiller:26:
Yine de onlar sizin ablanız, beni kıskanıyorlar diye düşünmeyin. Eminim art niyette değillerdir, ya da en azından aranızda rekabet varmış havası estirmeyin sakın.
Size eleştirel birşeyler söyledklerinde güzel dille rahatsız olduğunuzu belirtin. Ya da baktınız olmuyor, siz de işi şakaya vurun
,örneğin: 'ayy evet çok göbeğim çıktı,şuna bak hamile sanırlar' gibi. Böylece sizin asla kompleksyapmadğnızı,alınganlk göstermediğinizi,kendinize güvendiğinizi,kusurlarınızla bile yeri geldğnde dalga geçebileceğinizi' göstermiş olursunz
Beni sevmedıklerını düşünüyorum :2:
ah rohycım şakada tadında olmalı.sankı takılıp düşsem hoşlarına gıdecekmıs gıbı gelıyor bazen :2:
kimseyle yarışmam ben , ne gereksız bır şey
Nasıl bakarsanız öyle görürsünüz.. Onlar ne kadar bunu hissettiriyor olsalarda sizin bu duruma bu şekilde bakıp bu şekilde yorumlamanızda enteresan..
O kadar çok duyuyorum ki , en küçük kardeşlerin şu sözlerini '' ablam beni kıskanıyor, kıskandığından dolayı eleştiriyor, ben ne yapsam onu yapıyor v.s ''
Kendinize ve size bakış açılarına ayıracağınız vakti onları anlamak ve beraberce birşeyler yapabilmek için ayırabilirsiniz..
Zayıflaması için destekte bulunmak, alacağı kıyafetlerde yardımcı olmak, arada ufak tefek hediyeler almak v.s
Fakat bunu ; siz onlardan daha iyi görünüyorsunuz, taklit edilen bir idol şeklinde değilde gerçekten bir kardeş duygusuyla yaparsanız ; dediğiniz gibiyse yaptıkları en azından siz bu durumu düzeltmiş olursunuz ve onlarda hatalarının farkına varırlar..
Bu bakış açısınızı illaki hissediyorlardır.. Bu onur kırıcı..
seni kıskandıklarını düşünüp etrafındakilerle paylaştıkça
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?