ablalarm yardma ihtiyacm var..

nomed_99

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2009
12
0
86
Manisa
belki yaşım küçük ama bu mesele gerçekten kafamı kurcalıyor.aynı sınıfta oldugum bir çocuk var.hoşlanıyorum.arkadaşlarım onunda benden hoşlandığını sylüyor.hep benimle uğraşıyor,beni kankamdan,yada kızlarla muhabbet ederken ismi gçen erkekler oldugunda kıskanıyor (ters ters bakıyor,lafımı bölüyor,konuyu değiştiriyor-)...sürekli göz göze geliyoruz,gzlerine bakarken -konuşurken hep gözgöze oluoruz- böyle sanki gözlerimde bi doğa resmi varmşda ona bakıyomş gibi baktığını hissediyorum.bazen böyle yanlışlıklaymış gibi dokunuyor,bazen yanlışlıkla dokunuyor snra utanıp kfasını çeviriyor.en yakın arkadaşları biz konuşurken,tartışırken -çok tartışıyoruz sınavda bile kavga ediyoruz kopya çekerken- böyle anlamlı anlamlı bakıp gülüşüyorlar falan..muhabbet aralarında neden uğraşıyosun diyince kızlar ben sevdiğimle uğraşırım gibi laflar söylüyor.ben sevdiğim ünlü erkeklerden bahsedince ben daha yakışıklıyım,çevrene baksana bi gibisinden konuşuyor.alındığımda barışmak iin dört dönüyor..arkadaşlarım sert davrandığımı söylüyor.msnde msjlaşarak çok nadir konuşuyoruz.o atıyo atyıo ben kısa cvplar veriyorum,ben atıncada o öyle yapıyo.birkeresinde yeşil gözle ilgili bi şiir okumuştu bana bakarak..bunun gibi şyler yapıyor ama ben emin olamıyorum.emin olmıyıncada fzla yklaşmak istemiyrumm.ve okullar kapanmak üzere,ne yapıcagımı bilmiyorum.naısl yaklaşacagımı,mesela durduk yere msj atsam acayip kaçmazmı?ya benden hoşlanmıysa,dalga geçrse salak kız peşimden koşuyo diye...cvp bekliyorum,sizlerin deneyimine güveniyorum..)

cnm yaa :)
o da sana karşı ilgisiz değiL beLLi ki ama bence herşey yaz tatiLinde kesinLeşir gibi geLiyor bana...beLki seni özLeyip sana mesaj atar :)
ama sen de çok tersLeme çocuğu tamam mı?ne çok yıLışık oL ne de buzdoLabı..ayarını tuttur...

ama bekLediğin gibi geLişmesse oLayLAr çok da üzme kendini daha çooook oLacak böyLe şeyLEr hayatında :)

cvp için teşekkür ederim:)bu bnm nasip olursa ilk çıktıgım olucak ve ilk kez birinden bu derece hoşlandım.bu yüzden korkuyorum zatn,onu kaybedince nolur diye merk ediyorum..böyle içim içimi yiyo bşka bi kızla knştgunu görürsm fln.tam 1. dönemin ortalarından beri böyle durum.ilk bşlarda nefret ediyodum ondan,çok kendini begenmiş geliyodu oda bana feminist diyip duruyodu.snra bi yanyana oturduk herşey değişti...:S

Katılıyorum =) vereliniortak

Kıyamam ben sıze yaa ne kadar masumsunuz ölee =)kaydirigubbakcemile2

canım benim bazı şeyLeri yaşayarak öğreneceksin,bizim de sana yorum yapmamız birazcık zor çünkü bu senin iLk sewgiLin oLacak(inş)...ama şöyLe birşey söyLeyebiLirim,eğer oLursa kendini bi izLe bakaLım tarafsız oLarak..
bi iLişkide nasıL dawranıyorsun?neLer hissediyorsun,karşı tarafa ne hissettiriyorsun?
bunLar sana iLeriki iLişkiLerinde yoL gösteren oLacak we sen de bunLara göre yawaş yawaş şekiLLeneceksi,kendini böyLe böyLe tanıyacaksın...
kıskanman çok doğaL başka biriyLe konuştuğu zaman,çünkü şu anda ona odakLanmış durumdasın...
ama bi abLa tawsiyesi,çok da beLLi etme,erkekLerin poposu yukarda haLLeri hiç çekiLmez delikafadulden

anladım ki duygularından emin değisin...yani ona güvenmiyorsun ve de onu tanıyorsun doğru dürüst ... bence çıkma teklifi edene kadar bekle... hawana nın da dediği gibi ne çok yakın ol ne de çok uzak dur ...araya yaz tatili de giriyor çocuğu tanıman ve düşünmen için güzel bir zaman aralığı...

çok haklısın..

:)dediklerinizi yapicm.hepinize teşekkürlerr..özgürkız sanada:):1hug:

arkadaşlara katılıyorum.
yazın o sana bi şekilde gelir bence.
sen okul bitiyor diye acele etmeye çalışma. bekle bakalım msnden falan yazar kesin.
gelişmeleri bekleriz.)

umarim ya...ya ona onu reddetmeyecegimi nasil anlatabilirim ki...ama fazla ielri gitmeden..birde birisi sana güzel bakiyorsa böyle yani sana öyle gelmez dimi?herkes öyle diyorsa ben belki bana öyle gelmistir diye düsnüyorum ark.larim sacmalama diyorlar.hoslaniyor diyorlar ama ben bi türlü inanamiyorum.kendimi hic gzel bulmuyorum cünkü..:S

bence kendini çok fazla kaptırma hemen ama umutsuzda bakma... ve bence ilk adımı asla sen atma bırak biraz koşsun peşinden, uğraşsın o zaman daha kıymetli oluyosun mirmirmirmir

geçen günlerde msj atmştım nbr diye cvp atmdı snra bir şekilde görüştük işte dedi k.bkma cvp atamadım kontörüm yoktu delircektim cvp atamadım diye sinir oldum fln dedi bnde hadi ordan palavra bnlar dedim o şekilde bitti knşma.snra bi sitede bnm ünlü erkeklerden hayranı olduklarım oluşan albümüe yorm ypmş geçen gün bööğ iğrençler bn daha yakışıklıyım diye fln.muhabbet mi kurmaya çalışıyo dalga mı geçiyo?ark.lar muhabbet kurmaya çalışıyo dedi bilmiyorum bn:Smsndede bişi sormş bna geç gördüm cvp attım oda o sırada oyundaymş bira<z snra cvp yazxdı k.bkma oyundaydım fln die yni böyle hesap vermeyi sırf bana yapıyo dğer kızlara cvp atmadığı zmn bişi demiyo sizce olumlu bişi mi...:Syakın bi arkadaşıda bna geçen günlerde işte bi konu çktı siz çk yakışıyosunuz bnce zıt kutuplar birbirini hp çeker ztn dedi...işte gleişmeler bnlar:)

başında kavak yelleri esiyor hade bakalım hayrlısı..bakarsın ilk aşk bu olur...

ayyy cnm ya opuyorumnanaktan
aklıma ilkokul aşkım geldi mezuniyet balosunda ben senle dans edecem die beni bi çekmişti kendisine bayılacak gibi olmuştum o zaman zemuszemus

onunda sana karşı ilgisi var belli
aranda mesafe kalsın ama onuda hatırladığını belli et arada bakarsın onda bişi yok geri çekersin kendini ama varsa zaten o yaklaşacaktır sana

ayyy ne guzel ya bende o yaşlara dönmek istiyorummmmmmmm:kedi:

vay be biz biran önce bu yılların geçmesini istiyoruz siz bu yıllara dönmek istiyosunuz:)ne ilginç...

dediklerinizi yapicam you_know teşekkür ederim

vay be biz biran önce bu yılların geçmesini istiyoruz siz bu yıllara dönmek istiyosunuz:)ne ilginç...

dediklerinizi yapicam you_know teşekkür ederim

Zaman öyle hızlı geçiyoki bi bakmışsın sende yıllar su gibi akıp geçmiş...
Seninkide çok tuhafmış yaw böğğ ben daha yakışıklıyım falan biraz ukala ve kendini beğenmiş ama gönül ferman dinlemiyo dimi kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…