Ablam aldatildi durumu cok kotu lutfen napicaz yardim?

Ablam ogrenci degil. Ve o hepimizden mutluydu ta ki dune kadar. Ayrica bizden sanane? Konu ablam birdaha sakin beni eski konularimla yargilama. Bos insan.
Sanane diye her konunuzda yaziyorsunuz ben de israrla yorum yapmaya devam ediyorum. Eski konularinizla yargilamiyorum,cizdiginiz profile gore vardigim noktayi anlatiyorum ki siz konu acma ozgurlugune sahipseniz ben de yorumlama ozgurlugune sahibim. Uzgunum

Bu enistenin gozu sizin paralarda olmasin.Oburleriyle takilirim gonlumu eglerim ablana gelince de bunla da evlenirim kafasi var bence.Cok aglayana zirlayana inanmayin.Bende sandim ablan evli cocuklari felan var.Ablan sansliymis evinize almayin o adami

Valla okurken banada bay geldi.. la eniste ne la? Neyseki herkesin dikkatini cekmis gariplik bende degilmis :)

Baya boynozu takmis ablana ve zenginsiniz doye beraber bence.. malum kumarda kaybeden askta kazanir.. cakal hem askta kazaniim hem kumarda demis..

Bence affetmesin olmaz bu iş

Hislerime güveniyorum ve eniştenizin parada gözü var die düşünüyorum çocuğu da yoksa ayrılsın hemen lütfen
Bir yuva daha paramparça olmasın zamanında ayrılsınlar

Konumla ilgili yap o zaman eski konularimi karistirma sanane yani? Benimle ablamin ne alakasi var isine bak

O ona, bu buna.. Tren yapmışlar resmen..
Sanki dünya böyle sümsük heriflerin üzerine kurulmuş gibi neden üzülürsünüz ki bir de..
Yoluma bakar o çöplüğü de görmezden gelirdim.

Madem aldatıyormuş da adam neyine güvenmiş de şifre vermiş onu anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…