Ablam aldatildi....

Ablanız durumdan sıkıntı duymuyorsa konu sizin bildiklerinizden fazlasıdır, muhtemelen enişteniz bu tip şeyleri daha önce de yapmıştır ya da ablanız zaten her şeyi önceden biliyordur. Bu yüzden karışmayın derim.

Ablan kabul ediyorsa senin yapicak birseyin yok melesef, onlar öyle giderler. Enisten aldatir ablan affeder

Ablanız bu durumdan kurtulmak istemedikçe yapacağınız bir şey. Karışırsanız yarın öbür gün ayrılmalarından sizi sorumlu bile tutabilir.

Nerden nasil baslasam bilmiyorum ama özet yazarak anlatiyim normalde istanbulda yaşıyoruz annemin yanına tatile geldik kizimla. eniştemde ablamlari getirdi yegenim var 8 yaşında .birgece öncesi bizi edirneye götürdü hicsebep yokken arabada resmen çıldırdı bagirdi cagirdi neymis çocuklar ses yapıyormuş hic sesimizi cikarmadik geldik eve iki ev var biz kizimla diğer eve gectik yine hic yüzümüze bakmadi benimde ablalminda , sabah bi surat yegenimin tabletinden face acti messenger yüklenmiş kendisine tabletten uzatmiyim doğru durust hoşçakal demeden face kapattı gitti bu .ablama yegenime kizgin ve tum evdekilere..
Gece oldu ablam yattı yegenimin elinde tablet oynuyo messenger i kapatmadan gitmis bu pislik bi kadınla yazisiyor direk bizim tablete dusuyor tabi..ev boş gelsene yazıyor kadina facede kadının adida masal diyari kadin hmm ama ablami taniyan biri x le aranizi bozmiyim diyor eniştemde sıkıntı etme sen yazmis 8 yaşında yegenim okuyunca hemen oda yazmış baba bu kim falan bizi uyandirdi annemi annesini ablam okudu çıldırdı ..ablam dedi bulacam ip adresindenbu kadını aman eniştem cildirdi sakin kadin evli kocasi oldurur sonra bana sarar diye bi telaş. .yemege çıkmışlar kahve içmeye gitmisler 5 6 kere bunları itiraf etti .Özür diledi ablamibugun aradi yarın gel konuşalım diyor bizde gitme diyoruz gelsin ozur dilesin ablamda kimseyi konusturmuyo yegenim babasini arayıp naptin diycek diye bile korkuyor ..zaten gözü dusarda bi tiptir enistem sanki dungece cildiran ablam gitti yarin tipis tipis gidicek adam uyuz biraz ustelese ablam bosaniyorum dese bagirsa tamam der ben saf ablam Özür diler bundan okadar ..sizce ben nasil davraniyim ..siz olsaniz napardiniz..
Ayrıca kizinida çok kotu davranıyor hep bagrir hor görür :KK43:(
ne özrü
ne affetmesi ya
defedin gitsin başınızdan
bu karakter meselesi yarın yine aldatacak vazgeçecek mi sanıyorsunuz?

evli adam, evli kadınla ilişki yaşıyor?
evlenmeyin kardeşim o zaman...!

ablan bu adamla mutlu olmazsa işler karışır zaten o zaman akıl verirsin gerekirse boşanmalı.
ama şuan çok taze pişmanlıkla her şeyi düzelten insanlar var biraz bekleyin bakalım düzelecek mi daha mı kötü olacak.
çünkü ablanız ayrılmak istemiyor anladığım kadarıyla şimdilik. bazı kadınlar direk ayrılır işte herkes bir değil.

Bu evli kadin ya da erkeklere ne yetmiyor da gozleri hep disarda anlamiyorum. Bi defa aldatan adam tekrar aldatir hele de affedildiyse...
Sen araa girme cunku yapacagin bi sey yok

Kura bakmayın ama benim kanaatim ablanız eniştenizden parası için boşanmıyor.2. evi de alacakmış ablanız 2. evde de hakkı olduğunu biliyordur.
Neyse siz fazla karışmayın derim.Sonuçta suçlu siz olursunuz.
Kör ölür badem gözlü olur derler ya aynen o hesap.

Canim hiç karışma.sen kötü olursun.bırak a blanda gitsin.eşini bu haliyle kabul edip gidecekse ağlar siz lar oturur..senlik bişey yok.ablan kasmiyosa sen hiç kasma derim

Nerden nasil baslasam bilmiyorum ama özet yazarak anlatiyim normalde istanbulda yaşıyoruz annemin yanına tatile geldik kizimla. eniştemde ablamlari getirdi yegenim var 8 yaşında .birgece öncesi bizi edirneye götürdü hicsebep yokken arabada resmen çıldırdı bagirdi cagirdi neymis çocuklar ses yapıyormuş hic sesimizi cikarmadik geldik eve iki ev var biz kizimla diğer eve gectik yine hic yüzümüze bakmadi benimde ablalminda , sabah bi surat yegenimin tabletinden face acti messenger yüklenmiş kendisine tabletten uzatmiyim doğru durust hoşçakal demeden face kapattı gitti bu .ablama yegenime kizgin ve tum evdekilere..
Gece oldu ablam yattı yegenimin elinde tablet oynuyo messenger i kapatmadan gitmis bu pislik bi kadınla yazisiyor direk bizim tablete dusuyor tabi..ev boş gelsene yazıyor kadina facede kadının adida masal diyari kadin hmm ama ablami taniyan biri x le aranizi bozmiyim diyor eniştemde sıkıntı etme sen yazmis 8 yaşında yegenim okuyunca hemen oda yazmış baba bu kim falan bizi uyandirdi annemi annesini ablam okudu çıldırdı ..ablam dedi bulacam ip adresindenbu kadını aman eniştem cildirdi sakin kadin evli kocasi oldurur sonra bana sarar diye bi telaş. .yemege çıkmışlar kahve içmeye gitmisler 5 6 kere bunları itiraf etti .Özür diledi ablamibugun aradi yarın gel konuşalım diyor bizde gitme diyoruz gelsin ozur dilesin ablamda kimseyi konusturmuyo yegenim babasini arayıp naptin diycek diye bile korkuyor ..zaten gözü dusarda bi tiptir enistem sanki dungece cildiran ablam gitti yarin tipis tipis gidicek adam uyuz biraz ustelese ablam bosaniyorum dese bagirsa tamam der ben saf ablam Özür diler bundan okadar ..sizce ben nasil davraniyim ..siz olsaniz napardiniz..
Ayrıca kizinida çok kotu davranıyor hep bagrir hor görür :KK43:(

Siz hiçbirşey yapmayın bence
Ablaniz durumu kabullenmis

Back
X