ablam aldatılıyor olabilir mi?

scrolllock

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2013
760
873
Hanımlar ablam için çok önemli bi konuda sizden destek almak istedik.
Ablam 9 senelik evli 5 aylık bi bebeği var.
Eşi yani eniştem muhteşem bi insandır, ablama değer verir, saygılı davranır bize karşıda son derece abidir diyebilirim.Türkyenin sayılı şirketlerinden birinde bölüm yöneticisi olarak çalışıyor.
Ablam hamileyken eniştemin tavırlarında bi gariplikler başlıyor ve ablamda dayanamayıp eniştemin telefonuna ses dinleme programı kaydediyor.(gün içerisinde yaptığı tüm tel konuşmalarını dinleyebiliyor) fakat dinlemiyor ablam hiç.(sonradan pişman olup iğrenç bişey olduğuna karar veriyor)Taa ki 2 gün öncesine kadar.Gece eniştem uyuduktan sonra kayıtları dinlerken (adı ayşe olsun) ayşe diye bi kadının konuşmalarını farkediyor.Gereğinden fazla samimi, ve kadınsı olduğunu düşünüyor.

Eniştem işle alakalı bişey sormak için arıyor ve ayşe kapatırken seviyorum seni biliyorsun diyor.Eniştem ıgg gukk bi sesler çıkarıyor, ayşe bişey demiyecek misin? diye üzerine gidiyor.Eniştem neyse nediyim gibi geveliyor yine, kadında bu mu yani ben ne diyorum sen ne diyorsun diyor.. eniştemde en son tamam bi pastayla gönlünü alırım senin ben diyor ve kapatıyorlar telefonu.(kadın yalvarır gibi değil gayet kadınsı kendine güvenli konuşuyor)

bugün de buna benzer bir konuşma gerçekleşiyor.Eniştem yine kadına göre biraz daha çekimser ama kadın yine o çekici ses tonuyla enişteme yemek ısmarlamak istiyorum sana falan diyor.Yine kapatırken seviyorum seni diyor eniştem sesini çıkarmıyor kadın bişey demiyecek misin diyor eniştem de gülerek ben senin yüzüne söylicem pazartesi diyor.ses tonu kızgın değilmiş ama.

Kimin kime ilgisi var nasıl bi ilişki nasıl bi muhabbet anlamadık.
Fevri davranmak istemiyoruz ama eniştemi ekarte edip kadının ağzına bi güzel s.çsak mı?
Yoksa biraz daha bekleyip kayıtları eniştememi dinletse?
ne yapsak?

Dipnot: bu arada ayşe eniştemin şirketinde reklam ve pazarlamada çalışan bi personel.

Son düzenleme:
Eşi yani eniştem muhteşem bi insandır, ablama değer verir, saygılı davranır bize karşıda son derece abidir diyebilirim.Türkyenin sayılı şirketlerinden birinde bölüm yöneticisi olarak çalışıyor.
Ablam hamileyken eniştemin tavırlarında bi gariplikler başlıyor ve ablamda dayanamayıp eniştemin telefonuna ses dinleme programı kaydediyor.(gün içerisinde yaptığı tüm tel konuşmalarını dinleyebiliyor) fakat dinlemiyor ablam hiç.(sonradan pişman olup iğrenç bişey olduğuna karar veriyor)Taa ki 2 gün öncesine kadar.Gece eniştem uyuduktan sonra kayıtları dinlerken (adı ayşe olsun) ayşe diye bi kadının konuşmalarını farkediyor.Gereğinden fazla samimi, ve kadınsı olduğunu düşünüyor.

Eniştem işle alakalı bişey sormak için arıyor ve ayşe kapatırken seviyorum seni biliyorsun diyor.Eniştem ıgg gukk bi sesler çıkarıyor, ayşe bişey demiyecek misin? diye üzerine gidiyor.Eniştem neyse nediyim gibi geveliyor yine, kadında bu mu yani ben ne diyorum sen ne diyorsun diyor.. eniştemde en son tamam bi pastayla gönlünü alırım senin ben diyor ve kapatıyorlar telefonu.(kadın yalvarır gibi değil gayet kadınsı kendine güvenli konuşuyor)

bugün de buna benzer bir konuşma gerçekleşiyor.Eniştem yine kadına göre biraz daha çekimser ama kadın yine o çekici ses tonuyla enişteme yemek ısmarlamak istiyorum sana falan diyor.Yine kapatırken seviyorum seni diyor eniştem sesini çıkarmıyor kadın bişey demiyecek misin diyor eniştem de gülerek ben senin yüzüne söylicem pazartesi diyor.ses tonu kızgın değilmiş ama.

Fevri davranmak istemiyoruz ama eniştemi ekarte edip kadının ağzına bi güzel s.çsak mı?
ne yapsak?

Her şeye eyvallah ama belirttiğim nokta eniştenizin de ilgisinin olduğunu gösteriyor bence. Tek taraflı olmadığı bariz.
Bir ilişkileri var ya da olmak üzere gibi geldi.

Kesinlikle katılıyorum başka bi yerden öğrenmiş gibi yapmalısınız ve ses kayıtlarını elinizde bulundurma imkanınız var mı? Bide enişteniz bu programın varlığından hala mı habersiz nasıl anlamamış pes doğrusu!

Biraz daha kayit biriktirin pazartesi bulusacaklarsa gidin hatta resimlerini cekin enisteye de gosterin bence bi zahmet ha bunu nasil yaparsin bana guvenmiyorsun diyecek kadar da utanmaz degildir muhtesemdir demissiniz

takip edin pazartesi fotograf falan cekin ses kaydını öğrenirse sizi suçlu duruma düşürebilir.

ne yapsak?
Eniştenizde masum değil bunu bi şekilde ortaya çıkarın ama ses kaydından öğrendiğinizi belli etmeden takip edip buluşurlar bunu telde konuşurlar

Ses kaydindan bahsetmeyin kesinlikle. İlişkilerini resimle belgeleyin. Ozamana kadar normal davranın açık vermeyin.ortada bu ilişki olduğu pekacik. .

Simdiye kadar bisey yasanmadiysa eger yakinda yasanacak gibi... Saglam deliller toplayin, ama karsiliginda din durup tekmeyi basabilecekse girin bu ise yoksa ortaya cikartmanin bi faydasi yok, aksine daha kötü olur...:KK14:

bece hıc bısey bellı etmesın ablanız.ptesı oraya gıtsın.mumkunse gorunmeden fotolarını ceksın samımı mı degılmı anlasılır zaten.yada kendısı gıdemıyosa cok guvendıgı bırını gondersın o ceksın.ve bı sure dha telefon kayıtlarını dınlesın.ne oldugunu anlamak ıcın zman gereklı bence.bu sure ıcınde hıc bısey bellı etmesın zor olacak ama dayansın.cok zor bı durum allah kolaylık versın

Kesinlikle katılıyorum başka bi yerden öğrenmiş gibi yapmalısınız ve ses kayıtlarını elinizde bulundurma imkanınız var mı? Bide enişteniz bu programın varlığından hala mı habersiz nasıl anlamamış pes doğrusu!
eniştemin 3 tane telefonu var, samsung s3 te sanıyorum emin değilim programı gizleme durumu var (ben s4 te yapamadım mesela) yani masa üstündeki simgeyi gizleyebiliyorsunuz.Ama uygulamalara girse ayanbeyan görür aslında.

Ayyy cok sinirlendim. Bence kadini arayip:
Seviyorum seni bir sey demeyecek misin diyodun ya kocama, bir sey diyorum:senin agzina ... rezil edicem seni diyin.
Belli ki bir iliski baslamak uzere. Baslamadan engel olun.sonra gec olabilir

Ayyy cok sinirlendim. Bence kadini arayip:
Seviyorum seni bir sey demeyecek misin diyodun ya kocama, bir sey diyorum:senin agzina ... rezil edicem seni diyin.
Belli ki bir iliski baslamak uzere. Baslamadan engel olun.sonra gec olabilir
bence o kadınla hıc muhattap olmasın
muhattap olcagı tek kişi kocası olacak adam
o kadına oyle seyler soylerek kendısını düşürür

bece hıc bısey bellı etmesın ablanız.ptesı oraya gıtsın.mumkunse gorunmeden fotolarını ceksın samımı mı degılmı anlasılır zaten.yada kendısı gıdemıyosa cok guvendıgı bırını gondersın o ceksın.ve bı sure dha telefon kayıtlarını dınlesın.ne oldugunu anlamak ıcın zman gereklı bence.bu sure ıcınde hıc bısey bellı etmesın zor olacak ama dayansın.cok zor bı durum allah kolaylık versın
kızın eli ayağı titriyor resmen, anlatırken çeneleri birbirine çarpıyordu :KK43:
Eniştemin şirketi çok çok büyük bi şirket içerde yemek yerlerse çalışan dışında kimseyi binaya almıyorlar ama sabahtan gidilip pusuya yatılıp çıkmaları beklenebilir.(5 aylık bebeğiyle nasıl yapar gerçi o da tartışılır)

X