Valla ben de 3. örneğim diyebilirim. Ablamla hiç anlaşamadık bizimde aramızda 3 yaş var. Ablam kafasını derslerden kaldırmayan, yazın kavurucu sıcağında bile kıravatını sonuna kadar çeken süveterini bile çıkarmayan bunu da marifet sayan biriydi (bizim zamanımızda yazın tşört yasaktı

) bense öyle yaka paça bi tarafta şeklinde değildim tabi sadece yakamın ilk düğmesini açan hafiften kravatımı gevşeten ve o sıcakta süveteri giymezdim zaten üstüne birde ceketimiz vardı formamızda okul müdürüde ceketi isterdi illa onlada giderdim okula

ama süveterim yok diye ablam az laf söylemedi aynen arkadaşın dediği gibi bildiğin kötü kadın yaptı bile beni. haa annem bişey demiyordu ama tabi ben ablamın laflarına tahammül edemiyordum sürekli kavga ederdik :) bu tabi ortaokul dönemi neyseki ayrı liselere gittik :)
yaş ilerledi ünv.filan derken ben şehir dışını kazandığımdan rahatladım ama haftasonları eve geldiğimde ablamla yine tartışmalarımız oldu zaten ben hiç birşeyimide paylaşmazdım iletişim kurmazdım çünkü yaptığım herşey yanlış ve kötüydü ona göre aynı şeyi kendide yapsa muhakkak onun haklı bir yönü olurdu niyeyese

ben dışarı çıkardım geldiğimde ooo nereden geliyorsunuz hanımefendi anne bak demedi deme bu kız başımıza iş açacak vs vs. şimdiye kadar ne yapmışsam sanki...
bana kızdığı karşı geldiği herşeyi kendi hayatında ablam yaşadı ve ben her defasında anneme hatırlattım banakızdığı şeylerle şimdi yaşadıkları arasında ne fark olduğunu. büyük lokma ye büyük konuşma demişler ama benim annemla ablam bana karşı gelirken çok büyük konuşmuşlardı:))
sonuç ablam 31 ben 28 yaşındayım hala ablamla birşey paylaşmam çünkü ablamın karakteri böyle ne dersem diyeyim beni anlamayacak eleştirecek yargılayacak hiç bir zaman gerçekten beni dinleyip anlamaya çalışmayacak şuan çok iyiyiz çünkü ayrı evlerde yaşıyoruz ama bazen denk geliyor 2 gün aynı evde kalalım gene başlıyor gerginlik
bu sadece ablamın yapısıyla alakalı çünkü ben kızkardeşimle iyi anlaşıyorum özlediğim abla kardeş duygusunu kerdeşimle yaşıyorum ki onlada aramızda 3 yaş var bana gelip sevgilisini rahatlıkla anlatabiliyor çünkü anlamaya çalışıyorum yargılamıyorum onu. ama benm kardeşim büyük ablamızlada anlaşamıyor aynı problemden dolayı sorun yani ablada