ablam beni çıldırtıyor!!!!

neyi nasl yazcağı size sormam ayrıca nie gocundunuz hukukçu hukuk öğrencisi olayında geçmşte yaranz war gibi sorunlu oaln sanırm alakası olmadığı konuda bile kendini bilmez bir şekilde tawır takınan sizsiz emin o hayret ettiğinz kişilerde size hayret ediyor madem ben çocuksuym, sorunluym siz olgun olup adam gibi yazı yazsaydınız :pppppppppppppp

güzellikle laf anlayacak bi tipe benzemiyosun malesef;) offf off neyse inan seninle diyaloğa girecek kadar keyifli değilim..rabbim güzel ahlak ve anlayış nasip etsin hepimize!

hukukçuyum değil hukuk öğrencisiyim demelisin bence bu bir..alfabemizde 'w' harfi yok üniveriste öğrencisi kızsın biraz dikkat etmeye başla artık bence...sms atmıyosun paran gitmicek kısaltmadan doğru düzgün yazabilirsin bu da iki..

yazdıklarını sonuna kadar okumaya tahammül edemedim...psikolojik bir sorunu olmadığı sürece bu yaştaki kardeşler birbirini kıskanmaz...öyle bile olsa senin aklına gelen 'ablam beni kıskanıyor mu?' düşüncesinden başka şeyler olmalıydı...senin bu tarz bi yaklaşım içinde olman ablana karşı kullandığın hoş olmayan tabirler seninde sorunlu bazı düşünceler taşıdığını gösteriyor..

olgunluğun yaşla ilgili olduğuna inanmıyorum..eğer burda olgun aklı başında bi izlenim yaratsaydın bambaşka bir yorum yapabilirdim ama oldukça çocuksu bi kişiliğe sahip olduğun izlenimi edindim..burda aynı mantıkla yorum yapanlara da hayret ettim açıkçası...

Katılıyorum Sevgili gossipgirl.Ayrıca bunun geçmişte yarayla falan alakası yok Bayan Hukuk Öğrencisi.Türkçeden utanıyosan Hukuk değil Yabancı Dil Edebiyatlarıyla ilgili bir bölüm seçseydin.Ben ablanın seni kıskanabileceğini sanmıyorum.Ablan o senin.Allah gecinden versin annen baban göçer dünyadan da bi o kalır destek sana.Evet bizden büyük olmaları onların her zaman her şeyin en iyisini en doğrusunu bildikleri anlamına gelmez ama, yanlış birşeyler yapmanı, kötülüğünü falan da istemiyodur.İçini de boşu boşuna çürütme kıskanıyor diye.

Katılıyorum Sevgili gossipgirl.Ayrıca bunun geçmişte yarayla falan alakası yok Bayan Hukuk Öğrencisi.Türkçeden utanıyosan Hukuk değil Yabancı Dil Edebiyatlarıyla ilgili bir bölüm seçseydin.Ben ablanın seni kıskanabileceğini sanmıyorum.Ablan o senin.Allah gecinden versin annen baban göçer dünyadan da bi o kalır destek sana.Evet bizden büyük olmaları onların her zaman her şeyin en iyisini en doğrusunu bildikleri anlamına gelmez ama, yanlış birşeyler yapmanı, kötülüğünü falan da istemiyodur.İçini de boşu boşuna çürütme kıskanıyor diye.

ewt kıskanıyor muhabbeti çıktı kişilerden biri yazmştı bende ewt kıskanıyo dedim olay kıskançlık değil bnm yazımı eleştireceğinize türkçeyi anlama nızı gelştrn ana fikri çıkaramıyorsunz konudan o iş olsn die saçma saçma şeyler yazıyosnz !!!!

ewt kıskanıyor muhabbeti çıktı kişilerden biri yazmştı bende ewt kıskanıyo dedim olay kıskançlık değil bnm yazımı eleştireceğinize türkçeyi anlama nızı gelştrn ana fikri çıkaramıyorsunz konudan iş olsn die saçma saçma şeyler yazıyosnz !!!!

ewt kıskanıyor muhabbeti çıktı kişilerden biri yazmştı bende ewt kıskanıyo dedim olay kıskançlık değil bnm yazımı eleştireceğinize türkçeyi anlama nızı gelştrn ana fikri çıkaramıyorsunz konudan iş olsn die saçma saçma şeyler yazıyosnz !!!!

Abla uzun boylu diye dügününde topuklu ayakkabı giydirmemis, giyemezsin! demis, kuaförde ben ondan daha güzel olmalıyım, beni ondan daha güzel yapın demis, yolda yürürken yanımdan gelme, kısa görünüyorum falan diyormus bir aradayken ona topuklu ayakkabı giydirmiyormus falan, kız 26, ablası 31 yasındaydı. İlk duydugum da soka girmistim, kardes ya sonucta nasıl bu kadar kıskanc olunabilir? diye ama olunabiliyor iste,

Sonuc olarak;
Var böyle sorunlu tipler..
:ssz:

Abla uzun boylu diye dügününde topuklu ayakkabı giydirmemis, giyemezsin! demis, kuaförde ben ondan daha güzel olmalıyım, beni ondan daha güzel yapın demis, yolda yürürken yanımdan gelme, kısa görünüyorum falan diyormus bir aradayken ona topuklu ayakkabı giydirmiyormus falan, kız 26, ablası 31 yasındaydı. İlk duydugum da soka girmistim, kardes ya sonucta nasıl bu kadar kıskanc olunabilir? diye ama olunabiliyor iste,

Sonuc olarak;
Var böyle sorunlu tipler..
ağzına sağlı cnm anlatıyorm anlamayan kişiler war...

Ne alakası var? Ne diye kıskansın ablan seni? Aileni mi kıskanacak? Aynı aileye sahip değil misin? Hayatını yaşam tarzını mı kıskanacak? Neyi kıskanacak? Sen git beynini geliştir bence.Ergen seni.

Ne alakası var? Ne diye kıskansın ablan seni? Aileni mi kıskanacak? Aynı aileye sahip değil misin? Hayatını yaşam tarzını mı kıskanacak? Neyi kıskanacak? Sen git beynini geliştir bence.Ergen seni.

sewsizsinz olgunlk deyip sewyesizlkiğn takendisisinz ahlaktan yoksn insanları sinir etmeye çalışan iğrenç yaratklerdansnz keşke sizde ergen kadar akıl olsay dı ne yazık ki yok !!!

sewsizsinz olgunlk deyip sewyesizlkiğn takendisisinz ahlaktan yoksn insanları sinir etmeye çalışan iğrenç yaratklerdansnz keşke sizde ergen kadar akıl olsay dı ne yazık ki yok !!!

Senden ala seviyesiz yok bu topikte şekerim...Ahlakı senin gibi Türkçe yoksunundan mı öğreneceğim?Sensin kendi kendini sinir eden.Senin gibi Türkçe yoksunlarının bu ülkede eğitim bile alması yanlış...Hoş senin eğitimli halin bu...Saygısız...

Senden ala seviyesiz yok bu topikte şekerim...Ahlakı senin gibi Türkçe yoksunundan mı öğreneceğim?Sensin kendi kendini sinir eden.Senin gibi Türkçe yoksunlarının bu ülkede eğitim bile alması yanlış...Hoş senin eğitimli halin bu...Saygısız...

bu topic benm ayrıca sebn nie kendini milli eğitm bakanı sanıyosn ki yazık bişi çıkmamış belli ki sende zaten hukuk çuyuma takılmanda bundandr anlıyorm cnm sorunlusn anlayş gsteryrz saygısz demşsn saygı hak edene werilr ayrıca istediğini söyleyen istemediğini iştr bari bunu öğren!!

Durum vahim canım uyardık daha da beter yazmaya başladı. Kendi ablasına yaklaşımı bu şekilde olan ve iletişim kurulamayan birine sadece dua edilebilir..büyük konuşmaktan herzaman korkmuşumdur... kendi çarpık düşüncelerine onay verecek belki daha da gaza getirecek cevaplar peşinde....

........................................................................offf sildim tüm mesajı. burda konu tartışılmıyor.

Son düzenleme:
Tamam kıskanmayabilir ama kisisel bir problemi oldugu acık bence,

Abla diye seni hamur gibi yogurmaya hakkı yok! Bir tek o' mu dogruyu biliyor? Bende bir ablayım, bu bana herseye müdahale etme, karısma, yargılama hakkı vermiyor! Benden önce babam var zaten, ablalık bu degildir!

10 yasındaki cocuk degilsin ki sürekli yönlendirsin, herkes farklı birer bireydir kendi kararları, dogruları, zevki, tarzları, görüsleri vardır.
O olmazsa vay haline, sen kötü kadın olup cıkacaksın demek ki, Allah ablanı basından eksik etmesin..

bu topic benm ayrıca sebn nie kendini milli eğitm bakanı sanıyosn ki yazık bişi çıkmamış belli ki sende zaten hukuk çuyuma takılmanda bundandr anlıyorm cnm sorunlusn anlayş gsteryrz saygısz demşsn saygı hak edene werilr ayrıca istediğini söyleyen istemediğini iştr bari bunu öğren!!

1.si Senin önce kendine saygın olmalı ki diline saygın olsun.Türkçe yazım dilin bozuk olduğu gibi anlayış dilin de bozuk.2.si öğretmenim ve özel bir şirketin web ve grafik işlerini yürütüyorum.3.sü senin gibi insanlar kaç okul bitirirlerse bitirsin hayatlarınnda hiçbir saygınlık kazanmamaya mahkumdurlar...Meslek asla saygınlık gertirmez.Kişilik getirir saygınlığı. 4.sü Bana söylediğini sandığınn da bozuk Türkçenle söyleyemediğin her tarz lafı aynen iade ediyorum...Onlar senin üstünde çok şık gözüküyolar...

boşuna cevap verme canım. yaşamayan bilmez bu durumu . böyle ablalar var. neden böyle davrandıkları da hala çözülebilmiş değil. arkadaşlarımın abla kardeş ilişkilerini gördükçe çok kıskanıyorum ben. biz hiç öyle olamadık . en ufak bişeyini paylaş yemez içmez herşeyi annemlere hatta diğer akrabalara yetiştirir ,hatta herşeyi farklı anlatır . amaç ne olabilir? buna kıskançlık denmez de ne denebilir merak ediyorum. burda tepki gösterenler genelde abla olanlar bence . kıskançlık nedenleri kişiden kişiye değişebilir . benim ablam benden daha güzel ,boylu poslu ,sevdiği bir kocası ve çocuğu var . benden eksiği yok fazlası var. ama nedense hep annemin beni daha çok sevdiğini düşünür , diğer akrabalar da öyle düşünüyor gerçi ama annem asla evlat ayrımı yapmaz. bana düşkündür evet ama ablama da çok düşkündür. ablam muhtemelen bu yüzden beni kötü evlat olarak tanıtmaya çalışıyor . ne derece başardı bilmiyorum ,kulağıma söyledikleri geliyor ama asla kendimi insanlara açıklamaya çalışmadım. kim beni nasıl biliyorsa bilsin . ama ben zarar görmekten bıktım,benden uzak olsun da mutlu olsun .

haklısn cnm bunlara cwp wermek bile hata anlamıyolar ztn aynen bende çok çözenrm dediğn gibi bende fazlası bile war ama ben ego tatmini yaptkları bize baskı kurup otorite sağlayıp kendilerini tatmn ediyolar çünkü bi kere ablam şakayla karışık itiraf etmşti böle baskı kurmaktan zewkaldığını.

1.si Senin önce kendine saygın olmalı ki diline saygın olsun.Türkçe yazım dilin bozuk olduğu gibi anlayış dilin de bozuk.2.si öğretmenim ve özel bir şirketin web ve grafik işlerini yürütüyorum.3.sü senin gibi insanlar kaç okul bitirirlerse bitirsin hayatlarınnda hiçbir saygınlık kazanmamaya mahkumdurlar...Meslek asla saygınlık gertirmez.Kişilik getirir saygınlığı. 4.sü Bana söylediğini sandığınn da bozuk Türkçenle söyleyemediğin her tarz lafı aynen iade ediyorum...Onlar senin üstünde çok şık gözüküyolar...

arkadaşlar cwp werme diolar cewap wermiyicm size sadece gülüyorm size :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Durum vahim canım uyardık daha da beter yazmaya başladı. Kendi ablasına yaklaşımı bu şekilde olan ve iletişim kurulamayan birine sadece dua edilebilir..büyük konuşmaktan herzaman korkmuşumdur... kendi çarpık düşüncelerine onay verecek belki daha da gaza getirecek cevaplar peşinde....

sizede sadece gülüyorm :DDDDDDDDDDDDDDDD

Back
X