boşuna cevap verme canım. yaşamayan bilmez bu durumu . böyle ablalar var. neden böyle davrandıkları da hala çözülebilmiş değil. arkadaşlarımın abla kardeş ilişkilerini gördükçe çok kıskanıyorum ben. biz hiç öyle olamadık . en ufak bişeyini paylaş yemez içmez herşeyi annemlere hatta diğer akrabalara yetiştirir ,hatta herşeyi farklı anlatır . amaç ne olabilir? buna kıskançlık denmez de ne denebilir merak ediyorum. burda tepki gösterenler genelde abla olanlar bence . kıskançlık nedenleri kişiden kişiye değişebilir . benim ablam benden daha güzel ,boylu poslu ,sevdiği bir kocası ve çocuğu var . benden eksiği yok fazlası var. ama nedense hep annemin beni daha çok sevdiğini düşünür , diğer akrabalar da öyle düşünüyor gerçi ama annem asla evlat ayrımı yapmaz. bana düşkündür evet ama ablama da çok düşkündür. ablam muhtemelen bu yüzden beni kötü evlat olarak tanıtmaya çalışıyor . ne derece başardı bilmiyorum ,kulağıma söyledikleri geliyor ama asla kendimi insanlara açıklamaya çalışmadım. kim beni nasıl biliyorsa bilsin . ama ben zarar görmekten bıktım,benden uzak olsun da mutlu olsun .