- Konu Sahibi reyyanelvan
seni o kadar iyi anlıyorum kii aynı şeyleri bende yaşadım. Ablam evlenip gitsede her geldiğinde muhakkak kavga ederiz. İşin kötü tarafı ev halkına asla haklı olduğunu ispat edemezsin o büyük ya onun dediği doğrudur.lise hayatımda arkadaşlarımla gezmeye gidemezdim her gittiğimde arayıp huzursuz ederdi hadi gel çabuk derdi. arkadaşlarım bile rahatsız olurdu hala söylerler ablan yine öyle mi diye
artık arkadaşlarımla şifreli mesajlaşırdım msjlarımı bile okuyordu. Giyeceğime karışmazdı pek onun bütün derdi benim sosyal hayatım ilişkim. Kendisi çok ders çalışırdı kafasını kaldırmazdı arkadaşlarıyla gezmeye gitmez eğlenmezdi ben gezerdim lise hayatı bidaha gelmiyor sonuçta onun kadarda çalışmazdım ama geçerdim sinir olurdu. Erkek arkadaşım vardı eğer ayrılmazsam anneme söylicem diye tehdit etti erkek arkadaşımı(şuan ki nişanlım) aratıp onunla dalga geçtiğimi ona asla bakmayacağımı söyletmişti tabi nişanlım inanmadı ablan söyletiyor bunları dedi. Ve daha neler neler beni hep anlamsını bekledim ta ki kendisininde erkek arkadaşı olana kadar. Ben onun gibi yapmadım ama aileme karşı korudum yanında oldum. Kardeşler arasında anlaşmazlıklar oluyor ben hep kız kardeşlere özenirdim hep birbirlerini kollarlardı ablamla hiç anlaşamadığız için bi tek biz mi sorun yaşıyoruz acaba derdim. küçük tartışmalar illaki olur ama sanırım bizim abla ilişkilerimiz çok farklıı
aynen cnm bende böyle kız kardeşlere o kadar özeniyorm ki ama yok ablamla olmaz ancak seninde dediğin gibi erkek arkadaşı olrsa yada ewlenrse uğraşmaz belki bnmle bnm ki habire ders çalışır we bana ahlak nutukları çeker malesef hiç değişmeyeck sanırm