- Konu Sahibi reyyanelvan
Tamam kıskanmayabilir ama kisisel bir problemi oldugu acık bence,
Abla diye seni hamur gibi yogurmaya hakkı yok! Bir tek o' mu dogruyu biliyor? Bende bir ablayım, bu bana herseye müdahale etme, karısma, yargılama hakkı vermiyor! Benden önce babam var zaten, ablalık bu degildir!
10 yasındaki cocuk degilsin ki sürekli yönlendirsin, herkes farklı birer bireydir kendi kararları, dogruları, zevki, tarzları, görüsleri vardır.
O olmazsa vay haline, sen kötü kadın olup cıkacaksın demek ki, Allah ablanı basından eksik etmesin..![]()
Olayı tek taraflı dinleyerek bu kadar net içindeymiş gibi yönlendirici cevaplar bana doğru gelmiyo, belki kardeşinle bu tarz sorunlar yaşamazsın ama ilerde konu sahibi gibi tek taraflı iletişime açık bir çocuğun olursa biraz daha geniş perspektiften olayları değerlendirmeyi denersiniz bence mecburen...ne olursa olsun onlar kardeş! bence asıl olgunluk karşıda sorun varsa bile olumlu bi bakış açısına sahip olmak...o'nu bi abla olarak hatalı buluyo ise kendisinin bambaşka bi anlayışta olması gerekiyo ama anlattığını doğru kabul edersek bile al birini vur birine....
evet ablan seni kesinlikle kıskanıyor..sen mükemmel bi insansın...hukukçu kimliğinle:), düzgün türkçenle, muhteşem saygılı anlayışlı kişiliğinle, iletişim yeteneğinle...say say bitmiyo valla...harcanıyosun o ailede o ablayla sen...kaç kurtar kendini tez zamanda....(yüksek dozda ironi içerir) tövbe estafrllah diyorum gece gece.....