- 4 Aralık 2008
- 482
- 63
- 98
arkadaşlar merhaba nereye yazacağımı bilemedim inşallah burası ddoğrudur şimdi sizlere bişey anlatıcam allah aşkına bi akıl verin artık sinir oluyorum ben evliyim ablamda evli evli olmasına ve annemin evini ona vermesine rağmen hala annemlerde kalıyorlar karı kaco sorun kalmaları değil kalsınlar ama eşi vardiyeli çalışıyor hep annemlerde ablamda çalışıyor akşamları geliyor benimde kızım var 1 yaşında ablam devamlı of ne kadar ses yapıyo kızın kafam şişti deyip duruyo kızım biraz yaramaz her bebek gibi ablam laflanıp duruyor evi talan etti diye onlar verken eşim gitmek istemiyo laf ediyorlar diye bide nezaman gitcek karı koca kavga ediyorlar gitmeyince annemle babam üzülüyor annem perşembe günleri bize geiyor öğleden sonra annme telefon açıyor eve ne zaman gitcen diye annem hiç tek gelemiyor onlarla gelincede saat akşam 9da gidiyorlar ablamın zoruyla ablam şuan 5 aylık hamile biz teyzemlerle konuşmuyoruz bazı nedenlerden dolayı ablam her tek kalmamızda 2 teyzeninde çoçukları olmuyor ablam devamlı fesat olduklarını allahın onları böyle cezalandırdığını söylüyor artık bugün dayanamadım dedim seninde ilk bebeğin düştü sen kime ne yaptın neyin cezasını ödedin oda bana küstü onları bana koruyorsun diye ay valla deliricem aryık ya ne olur yorumlayın bi çözüm gösterin arda kalmaktan bıktım artık