• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ablam beni kıskanıyor

Ya sen ciddi ciddi anlamıyorsun galiba? Bakış açınızı değiştirin önce ikinizde. Böyle devam ederse ablan işkence içinde yaşar sende çare değil ay kıskanıyo oy kıskanıyo diye düşünerek bir arpa boyu yol alamazsın. Bu mu senin ablana desteğin burda dertleşmek için yazdığın konuda ablanın nişanlısını ezip geçmişsin ablana nasıl yansıtıyosun? Reddedilemez deyio duruyosun belki sen birşey yapabilirdin? Ablan kendi nişanlısıyla ilgili babasına fikirlerini söyleyemez belki ama sen muhabbet arasında minik minik cümlelerle kendi düşüncenmiş gibi babanı o adamdan soğutabilirsin. Ya da annen yapabilir. Kimse sırf abisi diye kızına işkence etmez gerçeklere uyanırsa. Önce onu düşün. Burda saçma sapan ahkam kesme.
ya konuşmadıkmı babamla snaıyorsunuz tamam neyse gerçekten sizinle konuşmak istemiyorum iyi geceler..

Ablan mutlu değilse ayrılsın. .
Kaç yaşındasın?
Ben bir abla olarak asla kardeşimi kıskanmadım. .
Kıskanmam. .
Herşeyin en güzeline layık oo. .
Onun eksiğini kapatırım . .
Zorla mı nişanlı ablanız?
Kaç yaşında ablan ?

Fakat helal olsun sana kiz esra! Herkese catir catir laf yetistiriyosun ya ne diyeyim. Yapilan ignelemeleri bile yanlis anliyosun sonra da ona buna teyze diyosun :KK70:sizin gibilerden uzakta olmak icin marsa gondersinler beni yazmis arkadasin birisi, sen "cok beklersin" yazmissin :KK70: sen ustunu cizmissin onu marsa gondermiyeceksin anlasilan :KK70:

Back
X