Ablam beni sevmiyor

incicicegi28

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2023
20
20
18
Kendimi cok yalniz hissediyorum.Kardes olmali derler..benim ablam var ama yok gibi.aramizda 8 yas var ama ben ondan buyuk olgunluktayim..Hayatta yaptigi tum hatalarin bedeli bende saglik sorunu olarak cikti cinku uzuldum ..beni mahvetti zarari bana da dokundu..ilk evliligi hataydi hastalandim vazgecirmek icin dinlemedi.2. Evliligini yapti yine mutsuz.Benim cok sukur hauatim duzenli evliyim cocugum var.

Insan ablasjna ihtiyac duyuyor ama nefret de var icimde bazen oyle bir hale geliyprum ki artik uzun sure gorusmim diyorum.

Mesela bir gun ablam esi ve biz yemege gitmistik esimin postunda bir problem cikmisti onun esi de ayaklandi..esine nereye gidiyordun gel buraya diyerek onun odemesine engel olmak istedi..bunun gibi bir suru sacma sapan seyler..

Kizlar benim gibi sorum yasayan var mi litfem yazin cok yalniz hissetim

Daha cok ben ablamı srvmiyorum olmaliydı konu basliğı

Yani herkesin hatası/tecrübesi kendine bir noktada..
Kardeşiniz bile olsa, mutsuz oldu diye yatak döşek hasta olmak normal gözükmedi bana. Bununla ilgili terapi almayı deneyebilirsiniz? Neden ablanızın mutsuzluğu sizi bu kadar etkiliyor, ablanızın kendi hayatına dair yaptığı kendi seçimlerini neden siz bu kadar üzerinize yükleniyorsunuz?

Verdiğiniz tek örnek ise eşiniz hesap ödemek istemiş, ablanız kendi kocasınız durdurmuş ödemesin diye.
Bu örnekten açıkçası hiçbir şey anlaşılmıyor...

Buraya bir hayati sigdirmak zor tabi ama bikmadan yazacagim sorularinizi..Mesela ben lise 1 deyken tasvip edilmeyecek biriyle birlikteyken bir aksam beni de yanjna aldi..arabasiyla surus ogretecekmis o erkek ona..beni gece vakti bir sokak kenarinda biraktilar..surus yerinde o yasta o saatte 10 dk tek kaldim polis devriyesi yanima gelince geri geldiler..neymis orda surus dersi veriyormus o kisi ona..devami gelecek..

Sorun para odemek degil zaten genelde biz oderiz..orda maddi bakimdan kendini dusunmesiydi

Ablanızın yaptığı hatalar sadece kendi hayatını etkiler yani sizi ilgilendirmez. Madem sizi sevmediğinden bu kadar eminsiniz araya mesafe koyarsanız olur biter. Kardeşiniz bile olsa hiç kimse için kendinizi üzmeye değer mi

Geçmişi irdeleyip durma.
Kişiliğini begenmeyebilirsin bu çok normal. Sık görüşme olur biter
Abla takılacak bir durum değil boşver

Sizi sevmediği anlamına gelmez ki. Sorumsuz, düşüncesizin tekiymiş. Bir de ergenliğinin zirvesinde belli ki. Sizi orada kullanmış.

Ablanızın huyu bu. Değiştirmeniz zor. Belki törpülenmiştir şimdi.

Size hakaret mi ediyordu, nefret mi ediyorum diyordu, şiddet mi uyguluyordu, kuyunuzu mu kazıyordu?

Ablanız size hiçbir şey yapmamışken ondan nefret eden siz ama sevmeyen abla öyle mi? Peki.

Ablanızın sevmediğine nereden kanaat getirdiniz? Sözünüzü dinlemediği için mi veya ödemenizi yaptırmadı diye mi?
Bir suru hatalar yapti ve evlendi boşandi derken ben evlendim..

Ne kinamda ne dugunde dogru durust ilgilenmedi ..kendiyle elbisesiyle ilgilendi..benim gelinligim sorunsuz dikildi bitti..onun elbisesi 3 kere terziye gitti maddi durumlari biz karsiladik..onun ilk evliliginde kuafor ucretimi k3ndim odedim..

Kinada cektigi hicbir fotom yok..

Dugunde dis cekimde benim sacim ruzgardan hafif bozuldu gel bi bak dedim..uzaklardan topuğunu bahane etti..esim sacımi kulagimin arkasina koydu..

Bebegim oldu lahusayim daha yeni hastanedeyim sirf esim arabayla evine goturmeyip taksi cagirdi diye ne suratlar yapip lahusa halimle beni aglattii..esime aglayarak ablami sen birak demistim o da ne munasabet ben seni yalniz birakamam demisti..

Insan olan abla kardesine bunlari yapar mi kizlar soruyorum size..

Gecmisi sorgulamak degil suanda da devam ediyor bu haller ve ben annem icin gorusuyorum hâlâ onunla..ve bugunlerde oldugu gibi bir sogukluk geliyor telefonlarina donmuyorum sizce eziyet mi bu kendime

Şu andan örnek verir misiniz?
Yani şu yaşınızda, ablanızla ne zorluklar yaşıyorsunuz?

Lafla soylemedi ama sunlari dedi:
Her seyi sen yaptin mesela dersane üniv kazanmak meslek sahibi olmak..ama o firsat ona da verildi o yine sevgili pesindeydi

Daha çok ablanızı siz sevmiyorsunuz gibi geldi
oyle yorumlayabilirsiniz cunku benj tanimiyorsunuz..onun icin neler yaptjm icimden geldigi icin cocugu olmadi dert edindim doktorlar hastaneler, esiyle sorun yasar cozum bulmaya calisirum, kinasini dillere destan organize ettim benim kinde yaptiklarini anlatmistim..

Onca yasattiklarina ragmen onu icin uzuluyorum sevmesem uzulmem galiba degil mi

Hic kimseye üzülme.Benim kuzenlerim de de benzer olay var.Biri boşandı.Birisi psikolojisi bozuldu.Hastanede yattı.Olan sana olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…