- 1 Mart 2023
- 20
- 20
- 18
- Konu Sahibi incicicegi28
-
Daha cok ben ablamı srvmiyorum olmaliydı konu basliğıKendimi cok yalniz hissediyorum.Kardes olmali derler..benim ablam var ama yok gibi.aramizda 8 yas var ama ben ondan buyuk olgunluktayim..Hayatta yaptigi tum hatalarin bedeli bende saglik sorunu olarak cikti cinku uzuldum ..beni mahvetti zarari bana da dokundu..ilk evliligi hataydi hastalandim vazgecirmek icin dinlemedi.2. Evliligini yapti yine mutsuz.Benim cok sukur hauatim duzenli evliyim cocugum var.
Insan ablasjna ihtiyac duyuyor ama nefret de var icimde bazen oyle bir hale geliyprum ki artik uzun sure gorusmim diyorum.
Mesela bir gun ablam esi ve biz yemege gitmistik esimin postunda bir problem cikmisti onun esi de ayaklandi..esine nereye gidiyordun gel buraya diyerek onun odemesine engel olmak istedi..bunun gibi bir suru sacma sapan seyler..
Kizlar benim gibi sorum yasayan var mi litfem yazin cok yalniz hissetim
Yani herkesin hatası/tecrübesi kendine bir noktada..Kendimi cok yalniz hissediyorum.Kardes olmali derler..benim ablam var ama yok gibi.aramizda 8 yas var ama ben ondan buyuk olgunluktayim..Hayatta yaptigi tum hatalarin bedeli bende saglik sorunu olarak cikti cinku uzuldum ..beni mahvetti zarari bana da dokundu..ilk evliligi hataydi hastalandim vazgecirmek icin dinlemedi.2. Evliligini yapti yine mutsuz.Benim cok sukur hauatim duzenli evliyim cocugum var.
Insan ablasjna ihtiyac duyuyor ama nefret de var icimde bazen oyle bir hale geliyprum ki artik uzun sure gorusmim diyorum.
Mesela bir gun ablam esi ve biz yemege gitmistik esimin postunda bir problem cikmisti onun esi de ayaklandi..esine nereye gidiyordun gel buraya diyerek onun odemesine engel olmak istedi..bunun gibi bir suru sacma sapan seyler..
Geçmişi irdeleyip durma.Buraya bir hayati sigdirmak zor tabi ama bikmadan yazacagim sorularinizi..Mesela ben lise 1 deyken tasvip edilmeyecek biriyle birlikteyken bir aksam beni de yanjna aldi..arabasiyla surus ogretecekmis o erkek ona..beni gece vakti bir sokak kenarinda biraktilar..surus yerinde o yasta o saatte 10 dk tek kaldim polis devriyesi yanima gelince geri geldiler..neymis orda surus dersi veriyormus o kisi ona..devami gelecek..
Sorun para odemek degil zaten genelde biz oderiz..orda maddi bakimdan kendini dusunmesiydi
Sizi sevmediği anlamına gelmez ki. Sorumsuz, düşüncesizin tekiymiş. Bir de ergenliğinin zirvesinde belli ki. Sizi orada kullanmış.Buraya bir hayati sigdirmak zor tabi ama bikmadan yazacagim sorularinizi..Mesela ben lise 1 deyken tasvip edilmeyecek biriyle birlikteyken bir aksam beni de yanjna aldi..arabasiyla surus ogretecekmis o erkek ona..beni gece vakti bir sokak kenarinda biraktilar..surus yerinde o yasta o saatte 10 dk tek kaldim polis devriyesi yanima gelince geri geldiler..neymis orda surus dersi veriyormus o kisi ona..devami gelecek..
Sorun para odemek degil zaten genelde biz oderiz..orda maddi bakimdan kendini dusunmesiydi
Ablanız size hiçbir şey yapmamışken ondan nefret eden siz ama sevmeyen abla öyle mi? Peki.Kendimi cok yalniz hissediyorum.Kardes olmali derler..benim ablam var ama yok gibi.aramizda 8 yas var ama ben ondan buyuk olgunluktayim..Hayatta yaptigi tum hatalarin bedeli bende saglik sorunu olarak cikti cinku uzuldum ..beni mahvetti zarari bana da dokundu..ilk evliligi hataydi hastalandim vazgecirmek icin dinlemedi.2. Evliligini yapti yine mutsuz.Benim cok sukur hauatim duzenli evliyim cocugum var.
Bir suru hatalar yapti ve evlendi boşandi derken ben evlendim..Ablanızın sevmediğine nereden kanaat getirdiniz? Sözünüzü dinlemediği için mi veya ödemenizi yaptırmadı diye mi?
Şu andan örnek verir misiniz?Mesela ben lise 1 deyken tasvip edilmeyecek biriyle birlikteyken bir aksam beni de yanjna aldi..arabasiyla surus ogretecekmis o erkek ona..beni gece vakti bir sokak kenarinda biraktilar..surus yerinde o yasta o saatte 10 dk tek kaldim polis devriyesi yanima gelince geri geldiler..neymis orda surus dersi veriyormus o kisi ona..devami gelecek..
Lafla soylemedi ama sunlari dedi:Sizi sevmediği anlamına gelmez ki. Sorumsuz, düşüncesizin tekiymiş. Bir de ergenliğinin zirvesinde belli ki. Sizi orada kullanmış.
Ablanızın huyu bu. Değiştirmeniz zor. Belki törpülenmiştir şimdi.
Size hakaret mi ediyordu, nefret mi ediyorum diyordu, şiddet mi uyguluyordu, kuyunuzu mu kazıyordu?
oyle yorumlayabilirsiniz cunku benj tanimiyorsunuz..onun icin neler yaptjm icimden geldigi icin cocugu olmadi dert edindim doktorlar hastaneler, esiyle sorun yasar cozum bulmaya calisirum, kinasini dillere destan organize ettim benim kinde yaptiklarini anlatmistim..Daha çok ablanızı siz sevmiyorsunuz gibi geldi
Hic kimseye üzülme.Benim kuzenlerim de de benzer olay var.Biri boşandı.Birisi psikolojisi bozuldu.Hastanede yattı.Olan sana olur.Kendimi cok yalniz hissediyorum.Kardes olmali derler..benim ablam var ama yok gibi.aramizda 8 yas var ama ben ondan buyuk olgunluktayim..Hayatta yaptigi tum hatalarin bedeli bende saglik sorunu olarak cikti cinku uzuldum ..beni mahvetti zarari bana da dokundu..ilk evliligi hataydi hastalandim vazgecirmek icin dinlemedi.2. Evliligini yapti yine mutsuz.Benim cok sukur hauatim duzenli evliyim cocugum var.
Yazdiklarimi okuyun isterseniz travma degil de ne yasattiklarii..Ablanız size hiçbir şey yapmamışken ondan nefret eden siz ama sevmeyen abla öyle mi? Peki.
Okudum ve ona göre yorum yaptım zaten.Yazdiklarimi okuyun isterseniz travma degil de ne yasattiklarii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?