- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi december90
-
Belirli bir yaşa kadar çocuk babayı görüyor, ama gece yatıya kalmıyor.
Benim ablam da kızı ufakken boşanma noktasına gelmişti, oradan biliyorum.
Ama burada baba Almanya'da ve haftada 1 periyotta görme şansı olmadığı için özel bir uygulama mı yapılıyor acaba?
Gerçekten çok saçma, çocuğun ruh sağlığı için iyi değil ki??
Bu arada benim bir arkadaşımın hasta bir oğlu var, eşinden ayrıldı. Daha doğrusu çocuk hasta olunca, kocası arkadaşımı terk etti.
Her pazar görme hakkı vardı adamın. Ama her görüşünde çocuk hasta oluyor diye dava açtı arkadaşım, kazandı. Şimdi ayda 1 ve annesinin gözetiminde görüyor oğlunu adam.
Yani her zaman itiraz hakkı var, mantıklı gerekçeler olursa ve iyi bir avukat.
Allah yardımcınız olsun inşallah.
Öncelikle boşanma kararını bir tartışmayla verdiklerini anlayamadım doğrusu,
konunuz Hukuk Bölümüne daha uygun..
ama keşke ailece ikisini bir araya getirip konuşsaydınız,
yani boşanma noktasına getirecek kadar büyük tartışma ne olabilir,
hemde izindeyken...!!!
Kimsenin günahını almak istemem ama bu gurbetçilerden çok böyle yapan insan duyuyorum. Tatile diye geliyorlar kızları bırakıp gidiyorlar. Sanki mevsimlik evleniyorlar. Ne oluyo bu yurt dışına gidenlere anlamıyorum. Yazık ediyorlar canım insanlara...
aslında gelicekti fakat annesinin lafına baktığı için yapamadı adam daha geldiği günü ben annemi özledimdemiş
28 yaşında ama 28 tne aklı yok .
allah yardımcınız olsun ne diyeyim. çok zor bi durum...
şöyle anlatımm;
eşi sözleşmeli çalıştığı için almanya 'da sözleşmenin süesi dolmuş ve uzatımı için imzası gerekiyor fakat bunlarda türkiyede olunca cuma günü imzalanması gerekiyor normal şartlarda ablamlarda cumaresi gidicekler almanyaya
bir günden bişe olmaz uçak biletleriyle ilgili konuşalım aradaki farkı ödeyip geliriz dedi ablam konuştu baya bir fark ödemek gerektiğini söylüyor kayınvalidesine.kayınvalidesi tamam diyor.kadın oğlunu arıyor senin farkını ödüyelim özge yarın gelsin diyor ve ablam iki canlı 5 aylık insan sen bu kadar mı vicdansız bir insan olursun ahlaksız..
tabii ablam duyunca 50 euroluk ailenin gözünde değerim yok mu diyor nasıl beraber geldiysek beraberde çıkıp gidicez diyo
almanyada baya sorunlar yaşıyordu ablam..
tabi biz eşiyle konuştuk türkiyeye dönücek kararı alındı burda çalışırız ederiz denildi bu gitti almanyaya normal alınan günde fark ödenmedi faks işiyle halledildi
ertesi gün gelmiceğini ve babnın soyadını verirsin diye söyledi
olucak şey değil
ASLINDA GELİCEKTİ fakat annesinin lafına baktığı için yapamadı adam daha geldiği günü ben annemi özledimdemiş
28 yaşında ama 28 tne aklı yok .
ne lanet adammış..
Kendince, çocukla dul bırakıp cezalandırdı yani..
E o zaman 3 aylık yanına istemezki bu adam,zaten alma zo sorumluluğu?
Ne diyor, istiyor mu?
annesini özleyecekti madem otursayd dizinin dibinde niye evlenmiş ki,
böylle ana kuzusu erkeklere sinir oluyoum,
canım karara itiraz hakkınız falan yokmu, yada yeniden dava açılabilirmi acaba
hay allah ya allah yardımcınız olsun gerçektenn
hukuki açıdan bilgim yok bu konuda burcum ya umarım yardımcı olacak birileri vardır
kesinlikle öle koyuyor,öle canım yanıyorkii
bilemiyorum artık eşiyle hiçbir şekilde telefonda konuşmaları yok,arayıp sormuyor
arkadaşın dediği gibi almak istemez belkide çocuğu sorunda böylece halledilmiş olur. Ama bi açıdanda almazsada kötü ;baba sonuçta ablanın daha çok zoruna gider belki. Ne bileyim.
Bide ben "babanın üstüne yazdır" kısmını anlamadım çocuk kimin soyadını taşıyor şuanda. ınsanlıktan nasip almamış ananın insanlık öğrenmemiş oğulları işte.
kesinlikle öle koyuyor,öle canım yanıyorkii
bilemiyorum artık eşiyle hiçbir şekilde telefonda konuşmaları yok,arayıp sormuyor
Yeğenin şanslı bir çocuk herşeye rağmen..
Sevgi ile sarmalandığı bir ailede, onu seven insanların içinde büyüyor..
İnşallah hep böyle olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?