Ablam boşaniyor bir sorum var

Cilli_begonya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2016
556
440
103
Merhaba herkese.. çok üzücü bir olayın içindeyiz ablam 11 yıllık evli 10 yaşında da bir kızı var. Dün sabah ablam enistemin telefonunda bir mesaj yakaladı ve bir kadından geldiğinden emin çünkü içerik o şekilde idi. Vel hasıl eniştemden açıklama bekledi sonuç çok ta tatmin edici değil. Ve ablam evi terketti çocuğuyla beraber bizde. Bizde eğer bir aldatma varsa evliliğini bitirmesini istiyoruz. çocuğu ablamdan alabilirmi. Ve telefondan konuştuğu numara dokumlerini cikarabilirmiyiz. Şimdiden teşekkürler herkese...

Çocuk konusu bir çok şeye göre değişir. Babanın maddi manevi durumu, annenin aynı şekilde, çocuğun isteği, yüz kızartıcı suç falan filan hep etki eder. Bebek olsa annede kalır deriz ama bebek değil. 10 yaşında çocuk için çok ihtimal var herşeyi bilmek gerekir.

Boşanma karşı taraf da isterse kolay olur. Yok kabul etmez, ben karımı seviyorum cart curt derse çekişmeli olur, uzadıkça uzar.

Geçmiş olsun ablanıza, kızının da haberi oldu mu uzak tutmaya çalışın psikolojisi bozulmasın. Umarım anlaşmalı bir boşanma olur.

numarayı biliyorsanız enişte ve o kadın arasındaki konuşma sıklığının araştırılması için talep edebilirsiniz
10 yaşındaki bir çocuk her şeyin farkında olduğu için fikri sorulacaktır anneyi mi istersin babayı mi diye o yüzden onun sizin yanınızda mutlu olmasını sağlamanın Önemli
inşallah en kisa surede biter bu süreç
Allah yardımcınız olsun

Çocuğun mahkemedeki beyanı kimde kalacağını etkiler diye biliyorum bence emin olmadan hemen dava olayına girmesin daha önceden aldatıldığına dair şüphesi yoksa iyice düşünüp tartması lazım ailesi olarak vereceği karara etki etmeyin verdiği kararı destekleyin.

Çocuk konusu bir çok şeye göre değişir. Babanın maddi manevi durumu, annenin aynı şekilde, çocuğun isteği, yüz kızartıcı suç falan filan hep etki eder. Bebek olsa annede kalır deriz ama bebek değil. 10 yaşında çocuk için çok ihtimal var herşeyi bilmek gerekir.

Boşanma karşı taraf da isterse kolay olur. Yok kabul etmez, ben karımı seviyorum cart curt derse çekişmeli olur, uzadıkça uzar.

Ya boşanmak istemez. Zaten ablam telefonları kapadi annemle muhattap olmak zorunda kalıyor. Şimdi eniştem bir evi bir arabasi birde maaşlı çalışıyor.ama ablam kamuda çalışıyor. Ya çok zor bi durum çok teşekkürler

Ya boşanmak istemez. Zaten ablam telefonları kapadi annemle muhattap olmak zorunda kalıyor. Şimdi eniştem bir evi bir arabasi birde maaşlı çalışıyor.ama ablam kamuda çalışıyor. Ya çok zor bi durum çok teşekkürler

ev araba evlendikten sonra alindiysa
oradaki hakkını ve çocuk için nafaka talep edilebilir ama ablanizla kendi çalıştığı için kendi için nafaka isteyrmez

Çok ani karar alınmış gibi geliyor bana açıkçası. Sizin tutumunuzda yanlış geldi. Biraz zaman tanısalar kendilerine daha iyi olmaz mı? Siz de etki etmeseniz duruma keşke.

numarayı biliyorsanız enişte ve o kadın arasındaki konuşma sıklığının araştırılması için talep edebilirsiniz
10 yaşındaki bir çocuk her şeyin farkında olduğu için fikri sorulacaktır anneyi mi istersin babayı mi diye o yüzden onun sizin yanınızda mutlu olmasını sağlamanın Önemli
inşallah en kisa surede biter bu süreç
Allah yardımcınız olsun

Amin çok teşekkürler ablam diyorki kendini ispat edebilmesi için telefon dökümanlarıni isteyecegim yoksa bi saniye durmam numarayı bilmiyoruz sadece biraz animsiyor ablam

ablanız fevri davranmış sanıyorum. herşeyden önce emin olmadan çocuğuda sürüklemiş. şimdi konuyu bilmeden babaya düşman olacak. keşke biraz metanetli olup araştırma yapsaydı. çocuğun yanında yaygara koparmadan medeni bir şeklde çözseydi konuyu.
şimdi siz çocuğa dikkat edin psikolojisini toparlayın. henüz ortada bişeyin olmadığını , her neolursa o olsun o adamın babası olduğunu anlatın. günah ağlatmayın çocuğu. mümkünse anneyle çok bir araya getirmeyin.

ablan kamuda çalışıyor ise boşanma sebebi aldatma ise hakim direkt çocuğu anneye veriyor babada kızına nafaka ödüyor....ayrıca birlikte evli kaldıkları sürede aldıkları ev araba herşey ikiye bölünüyor....Ama adam babsından miras olarak aldıysa ablanız hak idda edemez...

Ayrıca ablanızın tazminat açma hakkı var aldattığı için....bi avukattan dinlemiştim ona istinaden yazdım..

Çocuğun mahkemedeki beyanı kimde kalacağını etkiler diye biliyorum bence emin olmadan hemen dava olayına girmesin daha önceden aldatıldığına dair şüphesi yoksa iyice düşünüp tartması lazım ailesi olarak vereceği karara etki etmeyin verdiği kararı destekleyin.

Zaten etki etmiyoruz her konuda arkasındayız. Çocuk ablama çok düşkün ona üzülüyorum sürekli ablama beni bırakma diyor yanında da cereyan etti durum ilk mesajı gördüğünde çocuğun yanında tepki verdi keşke olmasaydı ama

Biz her kararda arkasındayız müsade etmiyoruz ben çok üzüldüm yorum yapamıyorum

Ablanızın aldığı kararlar doğru gelmedi bana. Aceleyle öfkeyle alınmış kararlarbunlar, çocuğa hissettirmek niye? Yarın öbür gün ikna olup barışırsa nasıl toparlanacak o çocuğun psikolojisi?

Back
X