Ablam bu seferde Eniştenin Arkadaşlarına !

• Konu Sahibi Konu Sahibi Gifgirl35
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
G

Gifgirl35

Ziyaretçi
Kizlar geçen gün https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/ablamin-yuzunden-yasadiklarimiz.1122433/

Bu konuyu açmistim ablamla Eniste adayi mevzusu..

Ablamin anlattigina gore: Eniste adayi bir erkek arkadaşı ve o arkadaşının bayan is arkadasi yemeye gidiyorlar.
Ablamda enistenin erkek arkadasi ile rehber de ekli diye çocuğun paylastigi durumu görüyor.
Cocugu 3 sefer aramis. Açmış çocuk telefonu tabi bizimki cocuga neredesiniz yanindaki kiz arkadasin kim BİLİYORUM BENİMKİ ONUNLA GÖRÜŞECEK gibi sacma sapan konuşmuş.

Tamam bizim enişte sosyal biri konuskan girisken ama eniste adayina telefonda sordum niye bu kadar rahatsin? CEVAP: BAK BEN RAHAT DEGİLİM. TEK İSTEDİGİN ABLAN KİSKANCLİK YAPMASİN, TUM TANİSTİGİM KARSİ CİNSLERLE ONU DA TANİSTİRİRİM BERABER OTURURUZ. BENİM ARKADAS CEVREM KALMADİ ! DEDİ..

Abla madem güvenmiyorsun gecmiste bayan arkadaslari ile dertlesti, uzun uzun sohbet etti diye aranizda güven kalmamis onunda sana inanci kalmamis derdin ne diyorum!

Gercekten ABLAMDA OLSA İNSAN DOGRU NEYSE ONU DEMELİ. Ablamin psikolojik sorunlari var..... Ablam icin aileden buyuk BİRİLERİNİ KONUSTURSAM KARSİSİNA ALSALAR FAYDA EDER Mİ ?

NOT: eniste adayi numarasını değişmiş. Hicbir sekilde irtibat kurmuyormus ablamla

Son düzenleme:
Arkadaşım sen şu erkek kardeşinin kız arkadaşıyla ilgili devamlı konu açan üye değil misin?
Yeni üyelik almışsın ama yazım tarzın, konulardan öyle anlaşılıyor.
Şu kızı bi sal artık. Erkek kardeşin yemeyip içmeyip sana mı yetiştiriyor hemen ne oluyorsa.
Takıntı haline getirmişsin kardeşinin ilişkisini.

alınma ama sana da karışacağım buraya onlarca konu açtım belki(eski hesabım da vardı) ancak hiçbirisi başkasının derdiyle ilgili değil
neden ablanızla ilgili durumlar sizin hayatınızın odak noktasında lütfen bunu bir düşünün burada bir yanlış var gibi hissediyorum ama ne bilmiyorum psikolog filan olsam anlardım belki bilemedim siz de dikkat edin derim
ikinci olarak ablan hiç normal davranışlar sergilemiyor evet kendisiyle konuştuğunuzda ne diyor psikologa ya da psikiyatriste gitmeyi önerdiniz mi veya bence randevu alın ve tutun elinden siz götürün ne dersiniz?

Enerjini onların ilişkisine harcayacagına kendi ilişkin olsun ona harca...Neden bu kadar dert edindin onları? Görümceyim diye mi?

Ablanızın inandığı ve güvendiği birinden rica edin, profesyonel destek alsın. Belki o kişi ikna edebilir. Yazık, kendisiyle beraber birçok kişinin hayatını cehenneme çeviriyor. Hiç mi hiç normal değil.

Kizlar geçen gün https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/ablamin-yuzunden-yasadiklarimiz.1122433/

Bu konuyu açmistim ablamla Eniste adayi mevzusu..

Ablamin anlattigina gore: Eniste adayi bir erkek arkadaşı ve o arkadaşının bayan is arkadasi yemeye gidiyorlar.
Ablamda enistenin erkek arkadasi ile rehber de ekli diye çocuğun paylastigi durumu görüyor.
Cocugu 3 sefer aramis. Açmış çocuk telefonu tabi bizimki cocuga neredesiniz yanindaki kiz arkadasin kim BİLİYORUM BENİMKİ ONUNLA GÖRÜŞECEK gibi sacma sapan konuşmuş.

Tamam bizim enişte sosyal biri konuskan girisken ama eniste adayina telefonda sordum niye bu kadar rahatsin? CEVAP: BAK BEN RAHAT DEGİLİM. TEK İSTEDİGİN ABLAN KİSKANCLİK YAPMASİN, TUM TANİSTİGİM KARSİ CİNSLERLE ONU DA TANİSTİRİRİM BERABER OTURURUZ. BENİM ARKADAS CEVREM KALMADİ ! DEDİ..

Abla madem güvenmiyorsun gecmiste bayan arkadaslari ile dertlesti, uzun uzun sohbet etti diye aranizda güven kalmamis onunda sana inanci kalmamis derdin ne diyorum!

Gercekten ABLAMDA OLSA İNSAN DOGRU NEYSE ONU DEMELİ. Ablamin psikolojik sorunlari var..... Ablam icin aileden buyuk BİRİLERİNİ KONUSTURSAM KARSİSİNA ALSALAR FAYDA EDER Mİ ?

NOT: eniste adayi numarasını değişmiş. Hicbir sekilde irtibat kurmuyormus ablamla
Nydi sapkınlık derecesinde kıskanc olunan bir hastalık vardı othella sendromumu ne ;) olablr bak

Arkadaşım sen şu erkek kardeşinin kız arkadaşıyla ilgili devamlı konu açan üye değil misin?
Yeni üyelik almışsın ama yazım tarzın, konulardan öyle anlaşılıyor.
Şu kızı bi sal artık. Erkek kardeşin yemeyip içmeyip sana mı yetiştiriyor hemen ne oluyorsa.
Takıntı haline getirmişsin kardeşinin ilişkisini.
Çok olumsuz yorum alınca kızın ağzından konu açmaya başlamış :olamaz: :KK70:

Bilerek mi böyle magazinsel başlık atıyorsunuz? Eğer öyleyse sizin de ciddi anlamda ablanızla sorunlarınız var.
Şok şok şok diyorsun :D
Ama bak yukarıda başka bir şeyden bahsediyorlar. Hani şu kardeşini paylaşamayan görümce vardı ya konu sahibi oymuş. Kazen Kazen bu doğru mudur acaba ?
Şimdi hepimizin aklına bir acaba geldi. Ve gerçekten başlıkları olsun , yazım tarzı olsun birebir yanı.

Enişte kaçmış kurtulmuş
Senin ablanla kimse yapamaz .çünkü hasta tedavi olması lazım.madem kabul etti böyle birşeyi niye sorguluyor hala.o kızın suçu ne?nerden bilsin ablanı bilmem neyi
Valla ne kadar değişik insan tipi var .

Back
X