Ablam bu seferde Eniştenin Arkadaşlarına !

• Konu Sahibi Konu Sahibi Gifgirl35
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bilerek mi böyle magazinsel başlık atıyorsunuz? Eğer öyleyse sizin de ciddi anlamda ablanızla sorunlarınız var.
Kalp kalbe karşıymış Absolut, ben de aynı şeyi düşündüm.

"Bu sefer de eniştenin arkadaşlarına" ne? Yürümüş mü diye açtım yani başlığı resmen. Dikkat çekmek için internet sitesi gazeteciliği taktikleri bunlar.

Fotoğraf galerisi için tıklayınız da yazacak herhalde.

Kalp kalbe karşıymış Absolut, ben de aynı şeyi düşündüm.

"Bu sefer de eniştenin arkadaşlarına" ne? Yürümüş mü diye açtım yani başlığı resmen. Dikkat çekmek için internet sitesi gazeteciliği taktikleri bunlar.

Fotoğraf galerisi için tıklayınız da yazacak herhalde.
Bende benim içim fesat diye düşünmüştüm. Normalmişim :-) :KK70:

Kizlar geçen gün https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/ablamin-yuzunden-yasadiklarimiz.1122433/

Bu konuyu açmistim ablamla Eniste adayi mevzusu..

Ablamin anlattigina gore: Eniste adayi bir erkek arkadaşı ve o arkadaşının bayan is arkadasi yemeye gidiyorlar.
Ablamda enistenin erkek arkadasi ile rehber de ekli diye çocuğun paylastigi durumu görüyor.
Cocugu 3 sefer aramis. Açmış çocuk telefonu tabi bizimki cocuga neredesiniz yanindaki kiz arkadasin kim BİLİYORUM BENİMKİ ONUNLA GÖRÜŞECEK gibi sacma sapan konuşmuş.

Tamam bizim enişte sosyal biri konuskan girisken ama eniste adayina telefonda sordum niye bu kadar rahatsin? CEVAP: BAK BEN RAHAT DEGİLİM. TEK İSTEDİGİN ABLAN KİSKANCLİK YAPMASİN, TUM TANİSTİGİM KARSİ CİNSLERLE ONU DA TANİSTİRİRİM BERABER OTURURUZ. BENİM ARKADAS CEVREM KALMADİ ! DEDİ..

Abla madem güvenmiyorsun gecmiste bayan arkadaslari ile dertlesti, uzun uzun sohbet etti diye aranizda güven kalmamis onunda sana inanci kalmamis derdin ne diyorum!

Gercekten ABLAMDA OLSA İNSAN DOGRU NEYSE ONU DEMELİ. Ablamin psikolojik sorunlari var..... Ablam icin aileden buyuk BİRİLERİNİ KONUSTURSAM KARSİSİNA ALSALAR FAYDA EDER Mİ ?

NOT: eniste adayi numarasını değişmiş. Hicbir sekilde irtibat kurmuyormus ablamla
Ablan normal değil canım maalesef aile büyüklerinden ziyade daha profesyonel müdahale lere ihtiyacı var ruh ve sinir hastalıkları hastanesine goturebilirsiniz oradaki hekimler daha etkili psikolojik rahatsızlıklar da
Adam çok iyi yapmış numarasını değiştirerek kimse adama niye yaptın diyemez

Arkadaşım sen şu erkek kardeşinin kız arkadaşıyla ilgili devamlı konu açan üye değil misin?
Yeni üyelik almışsın ama yazım tarzın, konulardan öyle anlaşılıyor.
Şu kızı bi sal artık. Erkek kardeşin yemeyip içmeyip sana mı yetiştiriyor hemen ne oluyorsa.
Takıntı haline getirmişsin kardeşinin ilişkisini.
Kııızzz oylemiymis haggat 😮😮😮😮

Çok karışmamalısın. Onlar iyi olur sen kötü olursun balım :KK15:
Bende de kıskançlık krizleri,saplantılı haller v.s tutmuştu yakın zamanda ve bir uzmana gittim tabi ki.
Ablan da gitsin. Aaa ben normal değilim demiyorsun tabi ki normal geliyor sana hissettiklerinde, takmaktan kurmaktan, düşünmekten beynim yoruluyordu artık ondan gittim ben. Ablanı da bu yolla kandır götür lütfen.

Şok şok şok diyorsun :KK70:
Ama bak yukarıda başka bir şeyden bahsediyorlar. Hani şu kardeşini paylaşamayan görümce vardı ya konu sahibi oymuş. @Kazen bu doğru mudur acaba ?
Şimdi hepimizin aklına bir acaba geldi. Ve gerçekten başlıkları olsun , yazım tarzı olsun birebir yanı.
Şok şok şoktan çok ablasına bir etiket yapıştırmaya çalışıyormuş gibi. Eğer gerçekten ablası varsa tabi.

Evet bende okuyunca o yorumu çok mantıklı buldum, yazım tarzı gerçekten çok benziyor.

Şok şok şoktan çok ablasına bir etiket yapıştırmaya çalışıyormuş gibi. Eğer gerçekten ablası varsa tabi.

Evet bende okuyunca o yorumu çok mantıklı buldum, yazım tarzı gerçekten çok benziyor.
Böyle saçam sapan ve yalandan dertler yazarak , gerçekten derdi olan insanların önüne geçiyorlar. Bu da bir kul hakkı değil mi ?

enişte neden ayrılmıyor anlamıyorum. ben olsam iki sorunlu taraftan da uzak dururdum.

Arkadaşım sen şu erkek kardeşinin kız arkadaşıyla ilgili devamlı konu açan üye değil misin?
Şu kızı bi sal artık. Erkek kardeşin yemeyip içmeyip sana mı yetiştiriyor hemen ne oluyorsa.
Ay doğruysa bu kız deli kesinlikle evlerden ırak 😳

görümcelikte kaçıncı level bu ya :KK70:
her geçen gün cita yukseliyor hadi bakalim yok mu arttiran :)))
Kızla ilgili kötü şeyler yazdıramayınca birde bu yolu deneyeyim demiş demekki😄
O kız kk da kötülenecek. Başka yolu yok :KK70:

Enişte kurtarmalı kendini. Senin ablanın işi çok zor.

Kizlar geçen gün https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/ablamin-yuzunden-yasadiklarimiz.1122433/

Bu konuyu açmistim ablamla Eniste adayi mevzusu..

Ablamin anlattigina gore: Eniste adayi bir erkek arkadaşı ve o arkadaşının bayan is arkadasi yemeye gidiyorlar.
Ablamda enistenin erkek arkadasi ile rehber de ekli diye çocuğun paylastigi durumu görüyor.
Cocugu 3 sefer aramis. Açmış çocuk telefonu tabi bizimki cocuga neredesiniz yanindaki kiz arkadasin kim BİLİYORUM BENİMKİ ONUNLA GÖRÜŞECEK gibi sacma sapan konuşmuş.

Tamam bizim enişte sosyal biri konuskan girisken ama eniste adayina telefonda sordum niye bu kadar rahatsin? CEVAP: BAK BEN RAHAT DEGİLİM. TEK İSTEDİGİN ABLAN KİSKANCLİK YAPMASİN, TUM TANİSTİGİM KARSİ CİNSLERLE ONU DA TANİSTİRİRİM BERABER OTURURUZ. BENİM ARKADAS CEVREM KALMADİ ! DEDİ..

Abla madem güvenmiyorsun gecmiste bayan arkadaslari ile dertlesti, uzun uzun sohbet etti diye aranizda güven kalmamis onunda sana inanci kalmamis derdin ne diyorum!

Gercekten ABLAMDA OLSA İNSAN DOGRU NEYSE ONU DEMELİ. Ablamin psikolojik sorunlari var..... Ablam icin aileden buyuk BİRİLERİNİ KONUSTURSAM KARSİSİNA ALSALAR FAYDA EDER Mİ ?

NOT: eniste adayi numarasını değişmiş. Hicbir sekilde irtibat kurmuyormus ablamla
Enişte kurtulmuş çok şükür. Ablan önce tedavi olsun sonra bi ilişki kursun insanların hayatını zora sokmasın.

Bir onceki konusundan beri ayni seyi dusunuyorum. Resmen o yani. Bu sefer kizin kardesi gibi yazmaya calismis ama konu, yazim tarzi falan hep kendini ele vermis yani. Insallah yoneticiler bizi aydinlatir bu konuda.

enişte haklı bizim bu paranoyaklıklarımız başa bela sıkılmış kaçmış işte

Ablanla birlikte tedavi olun o sizden sizde ondan kurtulun

Back
X