Ablam bu seferde Eniştenin Arkadaşlarına !

• Konu Sahibi Konu Sahibi Gifgirl35
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Enerjini onların ilişkisine harcayacagına kendi ilişkin olsun ona harca...Neden bu kadar dert edindin onları? Görümceyim diye mi?
ben hic bise anlamadim bu yazan ablasi icinmi yazmis kardesinin sevgilisi icinmi

Zaten tek kelime etmiyoruz laftan anlamiyor. Eniste adayi da zaten bu yuzden hep muzdaripmis telde konustum kendisiyle. Diyor durust olup biseyleri anlat diyor sonrsda bana karsi kullaniyor diyor...
Eniste komple engellemis numarasini degismis
Tamam bizim enişte sosyal biri konuskan girisken ama eniste adayina telefonda sordum niye bu kadar rahatsin?
NOT: eniste adayi numarasını değişmiş. Hicbir sekilde irtibat kurmuyormus ablamla

Enişte adayı bir tek sizinle irtibat kuruyor sanırım.
Ne yaptı, sizi arayıp "yeni numaram bu" mu dedi? :işsiz:
Üyeliğiniz konusundaki şüpheler bence de doğru. İnsan ablası için açtığı konuya böyle bir başlık atmaz.

Onu hatırlıyorum da burada ablasindan bahsediyor. Yani bu anlattığı ablası değil de kardeşinin konuştuğu kişi mi? Nerden anladın ki?
Burdan başka bir üye farketti.
İkisi de aynı yazım şekli.
Bide girip girip yorumlara cevap bile yazmıyor zaten.

Bir insan ablasını neden bu kadar malzeme yapar ki? Siz de ablanızı takıntı haline getirmişsiniz. Eniştenizle olan yakınlığınız nedendir? Enişteye yardımcı olacağınıza ablanıza destek olun... Ablanız hiçbir şekilde destek olmanıza müsaade etmiyorsa enişteden size ne yahu? Kendileri halletsinler.

Kizlar geçen gün https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/ablamin-yuzunden-yasadiklarimiz.1122433/

Bu konuyu açmistim ablamla Eniste adayi mevzusu..

Ablamin anlattigina gore: Eniste adayi bir erkek arkadaşı ve o arkadaşının bayan is arkadasi yemeye gidiyorlar.
Ablamda enistenin erkek arkadasi ile rehber de ekli diye çocuğun paylastigi durumu görüyor.
Cocugu 3 sefer aramis. Açmış çocuk telefonu tabi bizimki cocuga neredesiniz yanindaki kiz arkadasin kim BİLİYORUM BENİMKİ ONUNLA GÖRÜŞECEK gibi sacma sapan konuşmuş.

Tamam bizim enişte sosyal biri konuskan girisken ama eniste adayina telefonda sordum niye bu kadar rahatsin? CEVAP: BAK BEN RAHAT DEGİLİM. TEK İSTEDİGİN ABLAN KİSKANCLİK YAPMASİN, TUM TANİSTİGİM KARSİ CİNSLERLE ONU DA TANİSTİRİRİM BERABER OTURURUZ. BENİM ARKADAS CEVREM KALMADİ ! DEDİ..

Abla madem güvenmiyorsun gecmiste bayan arkadaslari ile dertlesti, uzun uzun sohbet etti diye aranizda güven kalmamis onunda sana inanci kalmamis derdin ne diyorum!

Gercekten ABLAMDA OLSA İNSAN DOGRU NEYSE ONU DEMELİ. Ablamin psikolojik sorunlari var..... Ablam icin aileden buyuk BİRİLERİNİ KONUSTURSAM KARSİSİNA ALSALAR FAYDA EDER Mİ ?

NOT: eniste adayi numarasını değişmiş. Hicbir sekilde irtibat kurmuyormus ablamla

Ohhh son not ile içim rahatladı :D Enişte kendini kurtarmış valla. Ablanızın ciddi psikolojik sorunları var. Davranışları çok rahatsız edici gerçekten. Kesinlikle psikoloğa gitmeli.

Arkadaşım sen şu erkek kardeşinin kız arkadaşıyla ilgili devamlı konu açan üye değil misin?
Yeni üyelik almışsın ama yazım tarzın, konulardan öyle anlaşılıyor.
Şu kızı bi sal artık. Erkek kardeşin yemeyip içmeyip sana mı yetiştiriyor hemen ne oluyorsa.
Takıntı haline getirmişsin kardeşinin ilişkisini.

bingoo!!! helal olsun iyi buldunuz. tepki görünce artık kardeş olmuş abla vay beee.

Kizlar geçen gün https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/ablamin-yuzunden-yasadiklarimiz.1122433/

Bu konuyu açmistim ablamla Eniste adayi mevzusu..

Ablamin anlattigina gore: Eniste adayi bir erkek arkadaşı ve o arkadaşının bayan is arkadasi yemeye gidiyorlar.
Ablamda enistenin erkek arkadasi ile rehber de ekli diye çocuğun paylastigi durumu görüyor.
Cocugu 3 sefer aramis. Açmış çocuk telefonu tabi bizimki cocuga neredesiniz yanindaki kiz arkadasin kim BİLİYORUM BENİMKİ ONUNLA GÖRÜŞECEK gibi sacma sapan konuşmuş.

Tamam bizim enişte sosyal biri konuskan girisken ama eniste adayina telefonda sordum niye bu kadar rahatsin? CEVAP: BAK BEN RAHAT DEGİLİM. TEK İSTEDİGİN ABLAN KİSKANCLİK YAPMASİN, TUM TANİSTİGİM KARSİ CİNSLERLE ONU DA TANİSTİRİRİM BERABER OTURURUZ. BENİM ARKADAS CEVREM KALMADİ ! DEDİ..

Abla madem güvenmiyorsun gecmiste bayan arkadaslari ile dertlesti, uzun uzun sohbet etti diye aranizda güven kalmamis onunda sana inanci kalmamis derdin ne diyorum!

Gercekten ABLAMDA OLSA İNSAN DOGRU NEYSE ONU DEMELİ. Ablamin psikolojik sorunlari var..... Ablam icin aileden buyuk BİRİLERİNİ KONUSTURSAM KARSİSİNA ALSALAR FAYDA EDER Mİ ?

Bence bu ilişki bitsin.Zaten çocuk daha bence kaldırmaz engeli.Gayette güzel bir karar verir.Ablanızda tedavi olsun.Güvenemıyo ılıskı de yasamasın bence .

Bu ne acayip başlık yahu..bazi salak haber sitelerinin ilgi çekme amaclı attığı başlık gibi))
Birde ünlem koymuşsun sonuna ay şaka gibi..
Bırak ablanı takip etmeyi de kendi hayatına bak biraz

Erkek kardeşinizin sevgilisiyle kafayı neden bu kadar bozdunuz? Bence asıl destek alması gereken sizsiniz.Kızın ablasıymış gibi başlık açmışsınız.Bence o kız sizden kurtulsun, böyle hasta bir aile ferdiyle baş etmek imkansız.

Bu ne acayip başlık yahu..bazi salak haber sitelerinin ilgi çekme amaclı attığı başlık gibi))
Birde ünlem koymuşsun sonuna ay şaka gibi..
Bırak ablanı takip etmeyi de kendi hayatına bak biraz
"Ablam bu sefer de eniştenin arkadaşlarına atladı" diye bir konu bekliyordum başlıktan ötürü 😂😂😂😂

Sen ablanı kıskanıyorsun.
Ya da ilişkisini
Ama öyle ama böyle
birşey var
Hiç normal değilsin
Ablan eniştene sen ablana takıntılısın

Bazı üyeler, sen o üye değilmisin filan ay evlerden uzak yazmışta..... Bu kDsr nasıl boş vaktiniz var hangi üye hngi konuları açmış hangi tema da diye gerçekten pes.

Bazı üyeler, sen o üye değilmisin filan ay evlerden uzak yazmışta..... Bu kDsr nasıl boş vaktiniz var hangi üye hngi konuları açmış hangi tema da diye gerçekten pes.
Görsel hafıza diye bir şey var. Çok kitap okumaktan kaynaklı gereksiz yorumları bile hatırlama yeteneği var. Boş vakit bunun bonusu.

Back
X