ablam çok çaresiz nolur akıl verin bana

çoçukların yasları kuçukse ablanızda kalır zaten.nıye cekıyor bu adamı???? arkasında destek bı ailesı varsa bır dakıka durmasın
hukuksal sorularınız olursa cevap verebılırım

kızlar biz boşanın diyoruz ama ikinci evliliğim diyor çevre baskısı işte hep elalem ne der korkusu ailem destek biz her konuda maddi manevi destek olduk herzaman

O zaman enişte insanı(!)nı karşınıza alın, aile büyükleri toplansın yahut, konuşmaya çalışın.
Üvey kıza gelince ne diye tehdit ediyor ben anlamadım.
Yani ben erkeklerle gezeceğim babama söyleme yoksa?
Yoksa ne yani ne ile korkutuyor ablanızı?

Nedir bu sürekli ilkokul mezunu demeler. Benim annem de köyde ilkokul mezunu olabildi sadece. Ama değil kendini ezdirmek her durumu kontrol edebildi.

Bir insan ilkokul mezunu olabilir ama güçlüdür, çalışkandır kendine çalışacak bir kapı bulur. Sanki eniştenizi destekler gibi konuşuyorsunuz cahil cahil diyerek.

Ablanızın boşanmamasına sebep sadece çocuklar değil. Zor geliyor dışarıda ki hayatla mücadele etmek. O çocuklar huzurlu mu sanki o evde?

kızlar biz boşanın diyoruz ama ikinci evliliğim diyor çevre baskısı işte hep elalem ne der korkusu ailem destek biz her konuda maddi manevi destek olduk herzaman

Şu durumda yapabileceğiniz bir şey yok
Desteği olduğu halde çekiyorsa tamamen kendi tercihi
Elalem ne der diye çekiyorsa çeksin bırakın
Çocuklar falan bahane, ablanız orada olmak istiyor

Ya madem iki kişi de cahilsin diyormus neden ablaniz onlara davetiye cikarmis? Aciktan okusun, kendini gelistirsin, arastirsin, ogrensin. Kendini salmasin.
Kusura bakmayin ama ablanizda da biraz hata var.
Onu ezmelerine firsat vermeyecek. Artik her şey çok kolay.
Benim yengemi babası zamaninda okutmamis ama su an yengem aciktan liseyi bitirecek ve üniversite sinavina girecek ve yengem de 38 yasinda.
lütfen ablan sadece kendisi için cabalasin bari..
ölüm kurtuluş tabi. Neden kolayi seçiyor? Zoru seçsin bi zahmet.....

üvey kızı 17 yaşında yani yaptığı hataları ört bas etmesini istiyor ablamdan etmeyince tehdit ediyor yuvanızı yıkarım falan gibi.annesi ölmş olduğu için eniştem hiç bir şekilde müdahale etmiyr kızına. mini elbiseler makyaj yapmk istiyr gizlice babası böyle şeylere karşı ablama idare et diyr ablam etmeyince düşman oluyr öz annem olsa ederdi deyip

Yemişim elalemi!
Böyle saçmalık mı var! Benim hayatım kayıp gidecek ben elalem dediğim ne olduğu belirsiz bir güruhtan mı korkacağım, elalem kendine baksın önce!
Ablanıza söyleyin, çocukları için o eziyete katlanmasın, çocukları için o eziyetten kurtulsun.
Darp raporu alsın bir sonraki dövüldüğünde.
Polismiş zaten, meslekten bile olur o herif.
Çocuklarını alsın kaçsın sizin evinize en kötü, alenen gitmeye korkuyorsa yani.

Şu durumda yapabileceğiniz bir şey yok
Desteği olduğu halde çekiyorsa tamamen kendi tercihi
Elalem ne der diye çekiyorsa çeksin bırakın
Çocuklar falan bahane, ablanız orada olmak istiyor

Kesinlikle öyle.
Önünde onu feraha çıkaracak seçenek varken bir insan eziyet ve hakareti seçiyorsa uğraşmak nafile.

Konu sahibi arkadaşım anne olmak çocuklarının psikolojisinin bozulmasının bahanesi olamaz.
Aksine onlara daha sakin ve huzurlu yaşama ortamı sağlamaya mecbur.

polis dovuyor enisteniz. yani bu yuzden korkuyormusunuz ondan?
vallah ben olsam, ablami/ kizimi alir gotururdum.
gerekirse tasinir gidersiniz baska sehire...

aslında ablamın korkusu işte iki çocukla tutanabilirmiyim hayata korkusu ben kafaya koydum ne olursa olsun kurtarcam onu o hayattan

Neden hep ilkokul mezunu, cahil diyosunuz ?
Ne kadar insan ilkokul mezunu ama kendini yetistirmis olan. .
Bence ablaniz kendisini yetistirememis..
Ezilmeyi kaniksamis..
Evliligi hep cikis olarak görmüş..

şiddet yaptığını ispatlarsak çocuklar ablmda kalır mı bilginz varmı. eniştem sanırım korkutuyr onu çocukları göremezsin alırım diye falan

aslında ablamın korkusu işte iki çocukla tutanabilirmiyim hayata korkusu ben kafaya koydum ne olursa olsun kurtarcam onu o hayattan
Hayata bu şekilde tutunmaktan yorulursa o zaman ne olacak evlatlarına??
Alın ablanızı karşınıza tek tek izah edin.

enişte müsvettesinin diploması cehaletini almış ama eşşekliği baki kalmış. bence boşansın. nefret ediyorum böyle aciz adamlardan. okumak istese izin bile vermezler yemez çünkü. bence destek olun boşansın kendi hayatını kursun geçen zamana yazık. ayrıca eniştene çok güzel küfür ediyorum şuan!

Aileniz niye sadece uzulmekle kaliyor bak bizde burda uzuluyoruz okuyunca onlarin bizden farkli bir tutumu olmasi lazim.

Ee daha ne o zaman. Ablanizin tek yapacagi sey o pislige cahil olmadigini gostermek . Gidecek darp raporu alacak. Once karakol sonra mahkeme bak bakalim cahil insan bunlari yapabiliyormu diye canina okuyacak o adamin. Zaten adam da ablanizin cahilliginden cok cesaretsizligini kullaniyordur

Adam tabii haklı değil, tabii yaptıkları kötü şeyler. Ama bir kadın kendisi için hiç mi bir şey yapmaz? 18 yaşında evlenmiş tamam gençmiş e boşanmış? Neden kendine yeni bir hayat kurmamış da hemen kendini başka birinin kollarına atmış? Evlenmek mi yeni bir hayat? İnsan çocukları için temizliği de gider, çocuk da bakar. İlla bir erkek mi gerekli? Şimdi de boşansa seneye yine başkasıyla evlenip aynı şeyleri yaşayacak maalesef. Boşanması çözüm değil, düşüncelerini değiştirmesi çözüm.

Yorumlari okudukca yaziyorum kusura bakmayin ama ablaniz coxuklarini degil bencekendini dusunuyor. Bunlari ona farkettirin bence. Kendini dusunuyor cunku ikinci evliligim elalem ne der diyor. Cocuklari dusunseydi degil ikinci 20. De olsa umrunda olmazdi. Ailen ona cocuklarini birak gelmi diyor da ablaniz cocuklarimi gostermezse diyor. Darp raporu aldiginda zaten devlet ona birakmaz ki cocuklari bir de varsa tanidiginiz bu ayrilma surecinde rica edrr gerekirse sigorta ucretini 200 300 verir maasli gibi gostertebilirsinizde gercekten de calisabilir o ayri. Herseyin bir kolayi yolu yordami var etmeyin yahu cok uzuluyorum. Bak o pislik 17 yasinda bi ergenle tek basina kalinca nasil anlayacak ablanizin kiymetini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…