annem babam hayatta biliyor babam çık gel kızım sonuna kadar arkandayım diyor. ama işte anne olmayan anlayamaz beni ablam diyor çocuklarımı göstermezse diye korkuyor brde ilkokul mezunu olduğu için hayata karşı korkuları var işte.ben ona destek oluyrm okuması için kitaplar alıyrm yeterki kendini geliştri abla hayatta dimdik dur diye dayan diye ama artık ciğerim yanıyorbende dayanamıyrm
kızlar biz boşanın diyoruz ama ikinci evliliğim diyor çevre baskısı işte hep elalem ne der korkusu ailem destek biz her konuda maddi manevi destek olduk herzaman
kızlar biz boşanın diyoruz ama ikinci evliliğim diyor çevre baskısı işte hep elalem ne der korkusu ailem destek biz her konuda maddi manevi destek olduk herzaman
Şu durumda yapabileceğiniz bir şey yok
Desteği olduğu halde çekiyorsa tamamen kendi tercihi
Elalem ne der diye çekiyorsa çeksin bırakın
Çocuklar falan bahane, ablanız orada olmak istiyor
polis dovuyor enisteniz. yani bu yuzden korkuyormusunuz ondan?yedi yıllık evli.bu kararı verdiğinde ben ankara idim çalışıyrdum ailemin yanında deildim.yapamazsın abla dedim yaptı.bu arada ablam çok saf kalpli biri birde ilkokul mezunu olunca bugüne kdr hep ezildi.sevgili olmadı bu hayatta hiç.sadece iki evlilik.biliyrm ablanda sorun diyorsunuz ama ikinci evlilik mutsuz olurmu diye ama deil inanın eniştem polis dövüyor kaç kere gttim yanına mordu yeğenlerimin böyle şiddet ortamında byümesi çok üzücü.üvey kızı desen sürekli erkek peşinde ablama babama söylemyceksin bana izin verceksin diye şantaj yapıyor hepablam çok arada siz siz olun çocuklu biri evlenmeyin ablam çocuklarım için bu zülüme katlanıyrm diyor
ben yeğenlerimin şiddet ortamında büyümesini istemiyrm.ben üniversite mezunuyum gerekirse kendi hayatımı feda edip onlara bakmak istiyrm.yeğenim altı yaşında anlatıyor sürekli bana teyze babam annemi dövüyor diye o bile artık okadar korumacı olmuşki annesine karşı kimseye laf ettirmyr babaya karşı nefret oluşmuş
sürekli bastırılmakan özgüven kalmamış kadında alsın çocuklarında gelsin annenlere
Hayata bu şekilde tutunmaktan yorulursa o zaman ne olacak evlatlarına??aslında ablamın korkusu işte iki çocukla tutanabilirmiyim hayata korkusu ben kafaya koydum ne olursa olsun kurtarcam onu o hayattan
enişte müsvettesinin diploması cehaletini almış ama eşşekliği baki kalmış. bence boşansın. nefret ediyorum böyle aciz adamlardan. okumak istese izin bile vermezler yemez çünkü. bence destek olun boşansın kendi hayatını kursun geçen zamana yazık. ayrıca eniştene çok güzel küfür ediyorum şuan!madem burası bir derdim var.bugünlerde kendi derdimi unutup ablama üzülmekteym.gerçi yıllardır ablam zor durumda.ablam 18 yaşında evlendi akrabamızla bu arada ablam ilkokul mezunu evlendiği insan zengindi ablamı istemedi dışladı dövdü içki içiyordu ayrılmak zorunda kaldı.sonra 25 yaşında ikinci evliliğini yaptı çocuklu ve eşi ölmüş bi adamla ama şimdide mutsuz çok çaresiz iki çocuğu var o adamdan böyle bi adamdan çocuk yapma dedim ama yaptı.eşi onunla dalga geçiyor cahilsin diyor şiddet de cabası bi insan kadersiz olurda bu kdr olmaz sanırım.birde üvey kızı ablamı başında istemişti sonra istemedi.ablamı kovdu evden hakaretler nefret etti hiç sevmedi.üvey kızı çok tuhaf hiç annesi ölmüş gibi deil ablamı hiç dinlemyor sürekli sevgili yapma peşinde hiç ders çalışmıyor hep laylaylom peşinde.hem eşinden hem üvey kızından sözlü şiddet var ablama.eşindense fiziksel şiddet.ablam iki çocuğum için yaşıyorum yoksa öldürrdm kendimi diyor sürekli.eşi sürekli hakaret cahilsin sen nefret ediyorum senden bunun gibi bi sürü şey.annem babam bu duruma çok üzgün ben ne yapabilirm bu durumda lütfen yardım edin
Ee daha ne o zaman. Ablanizin tek yapacagi sey o pislige cahil olmadigini gostermek . Gidecek darp raporu alacak. Once karakol sonra mahkeme bak bakalim cahil insan bunlari yapabiliyormu diye canina okuyacak o adamin. Zaten adam da ablanizin cahilliginden cok cesaretsizligini kullaniyordurannem babam hayatta biliyor babam çık gel kızım sonuna kadar arkandayım diyor. ama işte anne olmayan anlayamaz beni ablam diyor çocuklarımı göstermezse diye korkuyor brde ilkokul mezunu olduğu için hayata karşı korkuları var işte.ben ona destek oluyrm okuması için kitaplar alıyrm yeterki kendini geliştri abla hayatta dimdik dur diye dayan diye ama artık ciğerim yanıyorbende dayanamıyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?