Ablam daha tanımadan görüsmeyi reddediyor

Görüşmek için ısrar etmek gereksiz. İstemiyor işte ama haksız da değil. Ben olsam ben de istemezdim benim hayatımı çalmışlar annemle aile olarak büyümüşler. Ne annemle görüşürdüm ne diğer çocuklarıyla. Şimdi mi geldim akıllarına derdim.
Israr etmiyorum bir iki kez dile getirdim sadece o da hakli ne diyelim cani sagolsun

Şimdi sen aile ortamında anne şefkatini görerek büyümüşsün..daha yumuşak düşüncelerin var.

Ablan o yada bu sebeple ''çocuğu annesine karşı dolduruyorum ama nasıl yaralanır vs düşünmeyen ''babannesi ile büyümüş.Tabi bu yaşa getirmiş emeğini de gözardı etmemek lazım ama psikolojik olarak da bir germiş ablanızı belli .E babada alkolik yazmışsınız babadan da bir çok şefkat görmemiştir kesin.Büyüme aşamasında yaşadığı üzüntülerde olmuştur.Ne yaşadı bu senelerde bilemeyiz.Demek ki katılaşmış duyguları ,sizden daha sivri olmuş.

Yapı meselesi zamanla yumuşayadabilir ama bu sertliğini kendine kalkan olarak kullanmaya alışmışta olabilir.
Sizin yapabileceğiniz yok bu durumda.İnsanları değiştiremezseniz.

Babası çok ters bir adammış küçücük çocuğu alkolik ve şiddet yanlısı bir adama vermişler. Ben kaçtım kurtuldum ama alın çocuğu ne isterseniz yapın olmuş. Babaane zehirlemesi yanında dayak da yemiştir böyle babadan.

Anneniz yeni koca bulup evlenirken bu durumu şart koşamamış mı? Benim evladım var ailemin cahilliği yüzünden bırakmak zorunda kaldım, tek hedefim çocuğumu geri almak diyememiş mi? Ben gerekirse temizlik yaparım çocuğumun masrafını çıkartırım, kendim büyütürüm diyememiş mi?

Siz ne güzel anne baba aile sağlıklı ortamda büyümüşsünüz. Ablanızsa cahil bir kadın ve alkolik-şiddet uygulayan bir adamla büyümüş. Annenize hiç dönüp sordunuz mu niye ablamı geri almadın diye. İkinci kez evlenmesinde hiç sorun yok. Ama bıraktığı kızını yanına almadan niye başka çocuklar yapmış? Sizin bu konuda asla bir kabahatiniz yok ama görüşelim de görüşelim diye ısrar etmeyin. Yine arada bir arayıp konuşuluyormuş daha fazlasını istemeyin. Ne yapacaksınız buluşup AVM'de alışveriş mi yapacaksınız, kahve mi içeceksiniz? Rahat bırakın kadını.
Annen babannemlerle birlik gelmis 19 yasinda koye gelmiş ekonomik sartlar vs ne kadar tasvip etmiyor olsam da olmus iste o da diyor cahildim.simdi olsa evlenmem gozum gormez bir seyi kacar giderim istanbula bir sekilde bakar buyuturdum ama akil verenimiz olmadi diyor nereden tutarsan elinde kaliyor yas ufak ekonomik özgürlük yok ortada bir evlat alkolik eski eş..zor cok zor annemi asla savunmuyorum savunamam ben de bir anneyim

Onun yerinde siz olsaydınız emin olun ayni tepkiyi verirsiniz.Bence siz telden arayın görüşmek istediğinizi belirtin.Anneyi aracı etmeyin.arkadaş olmak istediğinizi söyleyin zamanla alışır size.Çünkü onun yaşadıkları da hic kolay değil.Parçalanmış ailede annesi varken annesiz büyümüş.Babaanne anne lehine doldurmuş aklını hem de yıllarca.içinde kalmis ne çok eksiklik üzüntü vardır kimbilir
Unarim zamanla duzelir

Yaklaşma, belki seni görünce acı çekiyordur. Bir gün hazır olursa o arar. O kadar doldurulmaya annenle konuşuyor olması bile mucize bırak annen evlat hasretini gidersin sen de kendi hayatına bak. Sen zorlarsan annenle de bağını koparabilir, değer mi buna
Tabii ki cani sagolsun o iyi olsun da

Yalnis anlamayin, ama bende annenizi affetmezdim. Bizim ailedede benzer bir hayat yasayan biri var. Orda anne erken vefat etti. Baba baskasiyla evlenip aile kurdu. Orda baba istese cocuguna sahip cikabilirdi ama yeni bir aile kurmak mücadele etmekten daha kolay geliyor maalesef. Anneniz istedigi kadar "sebeplerim var" diyebilir, bu o cocugun gözünde gecmez cünkü her zaman secim hakkimiz vardir. Sizin bir sucunuz yok, ama sizinle normal bir iliski kurmasina da imkan yok. Onu yapabilmsesi icin ilk annesi ile bir iliski kurmasi gerekir

Back
X