Babası çok ters bir adammış küçücük çocuğu alkolik ve şiddet yanlısı bir adama vermişler. Ben kaçtım kurtuldum ama alın çocuğu ne isterseniz yapın olmuş. Babaane zehirlemesi yanında dayak da yemiştir böyle babadan.
Anneniz yeni koca bulup evlenirken bu durumu şart koşamamış mı? Benim evladım var ailemin cahilliği yüzünden bırakmak zorunda kaldım, tek hedefim çocuğumu geri almak diyememiş mi? Ben gerekirse temizlik yaparım çocuğumun masrafını çıkartırım, kendim büyütürüm diyememiş mi?
Siz ne güzel anne baba aile sağlıklı ortamda büyümüşsünüz. Ablanızsa cahil bir kadın ve alkolik-şiddet uygulayan bir adamla büyümüş. Annenize hiç dönüp sordunuz mu niye ablamı geri almadın diye. İkinci kez evlenmesinde hiç sorun yok. Ama bıraktığı kızını yanına almadan niye başka çocuklar yapmış? Sizin bu konuda asla bir kabahatiniz yok ama görüşelim de görüşelim diye ısrar etmeyin. Yine arada bir arayıp konuşuluyormuş daha fazlasını istemeyin. Ne yapacaksınız buluşup AVM'de alışveriş mi yapacaksınız, kahve mi içeceksiniz? Rahat bırakın kadını.