• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ablam doğrumu söylüyor?

Bi kadın durduk yere bu kadar krize girmez
Enişten yemiştir bir nane
Ama ablanın anlattığı boyutta mıdır bilemem
Ben doktorun paranoyaksın demiş olmasına şaşırdım
Dr bana da demişti demesi normal değil mi yani?

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/cok-sinirliyim-lutfen-yardim.802746/
slm ablam 5 yıllık evli ve 2 çocuğu var biri yeni doğdu daha bir haftalık yeni evlendiğinde kvsiyle yaşadı 2 yıl ve taşındı sora ev yatırmaya karar verdiler ve kv evine geri döndüler ev bitene kadar kalacaklardı ki kızı oldu ve kp ablama sormuş isim ne düşünüyorsunuz diye ablam eşim bunu*** ben bunu"" sizde bunu--- diyorsunuz demiş ve kızı kucağina almış ve kendi kızının ismini kendi düşündükleri isimi kimseye sormadan sanki kendi bebeğimiş gibi alıp ismini koymuş ve ablam şokta akşam eniştem gelmiş ablam olanları anlatmış nasıl koyar ben 9 ay karnımda taşıdım ona ne oluyor bizi adamdan sayıp sormuyor bile demiş yarın kimliğe benim ve onun koyduğu ismi kimliğinde yazsın biz kendi düşündüğümüz ismi söyleriz demiş eniştem sabah kimliği çıkarmış ama sadece kp koyduğu ismi yazdırmış kimliğe ablam çok kızmış ve şimdi konuşmuyorlar nasıl bir adam bu ya kp namuzsuzun teki karı kız ayakları var eniştem desen 2 defa ablamı aldattı boşanmaya kadar geldiler ablam intahr etti barıştılar şimdi çok iyiler. ismi konulan görümce desen kaynıyla yatmış bir or..pu kayın desen evli olduğu halde başka kadınla birlikte olup o kadına ev tutan bir adam kv ablamla ne kavgalar ediyor hırsızlığa kadar yeltendi o kadar yani böyle bi aileye nasıl düştük bilmiyorum ablam şuanda hastanede 2 gündür orda bebekte sarılık yüksek çıkmış ne yapsın ablam ismi değiştirmek istiyor nasıl yapabilir kızlar lütfen yardım ha ilk kızının isminide kv nin adını koydular sinirler

senin ablan 2 kere aldatılmış. eniştenin aile feci
ablanın bunları yaşamasına şaşırmamak lazım. keşke o aileden ve adamdan kurtarsa kendini.
İnanamiyorum size neden konuyu dagitiyorsunuz

İnanamiyorum size neden konuyu dagitiyorsunuz
inan inan..
konuyu dağıtmıyorum zaten daha önceki sayfalarda bu konu paylaşılmış.
sadece ben paylaşmadım. ve konu dağılmıyor tam üstüne parmak basılıyor.

neden ablanızın aldatıldığını söylemediniz . bizde bir sürü şey düşündük

Hayir oyle degil alinti yaptiginiz konu daki ablam bu ablam degil ablami o adamin elinden kurtarmaya calistik ama istemedi 2cocugu ve esiyle yasamaya o alileyi oyle kabul etti

Enistene acidm desemmiki.
Gercekten aldatma olasiligi sifirmi?
Ne kdar eminsin?

Bende eski nişanlım tarafından aldatılmıştım şüpheleniyodum ve sürekli aldatıldığmı idda ediyodum ve bana paranoyaksın ilaç iç artık bunaldım diyerek ilaca başlattı ve sonradan öğrendim ki gerçekten aldatılıyomuşum :KK14:

Yazık o suclanan kıza Allah iyi edermi acık acık yazıosun birde Kız bekar diye....
Allah iyi edermi*?
Okurken kendim tuhaf oldum dogrusu Allah yardımcınız olsun..

Bir fikir söylüyorum lütfen yanlış anlamayın ama ablanız belli ki bir şeyler görmüş yanlış veye doğru yorumlamış ve daha sonra kafasında bu hikayeyi şekillendirmiş olmalı bi yüzden kızın hamile olduğunu söylüyor olabilir siz de abla ben araştırdım kız hakkında bilgi topladım hamile falan değil hatta başkasıyla evlenmiş gibi bi yalan söyleyerek ikna etmeye çalışabilirsiniz böylece takıntısından kurtulabilir belki de.. Dediğim gibi yanlış olabilir ama aklıma böyle bir öneri geldi

lütfen Konuşmalarına dikkat edin ben sadece ablama yardım etmek için burada konu açtımve siz eski konuları mı araştırıp yeni konuma yazıyorsunuz konuyu da Dagitmaya çalışıyorsun eleştiriyorsunuz ben sizden eleştiri almak için değil beni sorgulamanız için değil ben sadece ablama yardımcı olabilmek için buraya yazdım sizlerden de fikir almak için yazdım beni eleştirmenizeleştirmeniz icin değil

Benim tanıdığım biri var çok yakınım.
Bir şeyden şüphelenerek başladı sorunu.
Bildiğin paranoyak oldu.
Ama inat ettiği konu gerçek değil kesinlikle. Ben eminim herkes emin. Dr a götüremedik.
Kendimiz özel bir dr a gittik durumu anlattık getiremeyeceğimizi söyledik. ilaç yazdı. şimdi azaldı yazıp çizmeleri ama tam olarak iyileşmedi. demem o ki ilaç tedavisi şart. ilaçlarıda gizli veriyorlar kabul etmediği için bu arada.

Ama ablanızın doğru söylüyor olabileceğini de düşünün eniştenizi takibe falan alın, o bayana ulaşın.

lütfen Konuşmalarına dikkat edin ben sadece ablama yardım etmek için burada konu açtımve siz eski konuları mı araştırıp yeni konuma yazıyorsunuz konuyu da Dagitmaya çalışıyorsun eleştiriyorsunuz ben sizden eleştiri almak için değil beni sorgulamanız için değil ben sadece ablama yardımcı olabilmek için buraya yazdım sizlerden de fikir almak için yazdım beni eleştirmenizeleştirmeniz icin değil

Eski konunuzu ben yazdım amacım eleştirmek değil sadece merak ettim ikisi aynı abla mi diye ama değilmiş
Ayrıca bu konu hakkında da elestirmekten fazlasını yapıp öneride de bulundum önceki yorumlara bakarsanız görürsünüz

bence ablanızı iyi bir doktora göturmeniz lazım cogu erkek bunu yapıyo zaten bizim gormedigimiz yerde ne oluyo allah bilir ama ablan biraz tatile cıksın rahatlasın inceldigi yerden kopar neden bukadar hasta ediyor kendin üzüyor hayat zaten kısa bosver gidden gittigiyle kalır sen yoluna bak cocuklarına sarıl onlar senin yasam kaynagın

Kimse sizi eleştirmek için çabalamıyor.

Size yardımcı olabilmemiz için doğruları bilmemiz gerek ...

Kaç ablanız var ?

arkadaşım seni neden eleştirelim. yardımcı olmaya çalışıyoruz. neden alınıyorsun. böyle bir konun var. bu ablan aynı ablaysa,demekki bu olaylar rahatsızlık yaratmış diyoruz. farklı ablansada kaderleri benziyor deriz o kadar

Kimse sizi eleştirmek için çabalamıyor.

Size yardımcı olabilmemiz için doğruları bilmemiz gerek ...

Kaç ablanız var ?

ben kesin eniştem yapmamıştır demiyorum belkide yapti ablam sezdi ama emin degildi acigini yakayamadi aileside o na inamiyinca takinti yapti ve hastalik ortaya cikti ya enistem bir isler yapmasa bu kadar sey yapan hasta bi kadini ablamin hala yaninda durmaz gibi sucluluk piskilojisi gibi geliyor bana

Back
X