• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ablam doğrumu söylüyor?

acaba iş sadece bi bakışmamıydı bakışma var bakışma var yani kadının bu kadar sinirlerinin zıplamasına neden olan bişey okadar da masum değildir bence bu süreçte çocukları koruyun önce annelerinin bu halini görmemeleri daha uygun olur eniştenizle bi konuşun bakalım işin aslını astarını inş. şifasını bulur

Allah cc yardimciniz olsun sifalar nasip etsin baska bir uzmana goturun sadece ilacla degil konusarak akilci mantikli onu dinlleyerek anlayark konusmasi ve terapi iyi gelir ve inanin insan bazen sevince sevdigini oyle kiskanip sahipleniyorki baska gozlere tahmulu kalmiyor bu seven bir kadinin cigliklari sadece keske bu kadar sevmeseydi baslangic noktasinbence bu Ya Latif 129 kez okusun icindeki izdirabi alir esine olan bu hislerini inanin silip atar (fazla sevgi zarardir) ya da siz okuyun

Ha bide eniste beyle konusun suphe uyandiracak isler yapmasin gunahini almak istemem ama dikkat etsin ve bir zahmet esinin bu haline sabretsin ama sizden rica ediyorum Ya Latifi ablaniz zikretsin nasil rahatliycak ve tabi kiza iftira oluyor hamilelik vs bu cok buyuk vebaldir ablaniza hatirlatin

Ya ne olursa olsun su kadınların arkasinda durun yok niye kriz geçiriyormuş cocuklarin önünde yok kocasına sabir versin o kadin acaba neler yasadi da panayorak oldu hic kimse istemez boyle olmasini Allah korusun ablaniz kendisine birsey yapsa cok mu iyi olacak o zaman vicdaniniz nasil rahat edecek ya adam akilli tedavi ettirin iyilesincede bosanmak istiyorsa bosansin dunyanin sonu degil ya

Çok üzuldum canım Allah ablanın ve sizin yardımcınız olsun neden bu duruma geldı en önemlisi o bu şüpheler hastalık boyutunu nasıl kazandı ....Ablanıza destek olun yanında olun sevgınızı verin insallah iyi olur ,Çocuklarına kol kanat gerer

hiç bir insan durduk yere sinir krizi geçirecek duruma gelmezz !! ki bu kadın 2 3 aylık evli de değilki kıskançlık krizlerine girsin eşini tanıyamamış olsun 15 yıllık evli bir kadın ! demek ki birikmiş biriktirmiş ve şimdi bunları yaşıyor .. burda da okumuyoruz mu hangi kadının şüpheleri boşa çıkmış bizlerde yeri geliyor eşimizin tek bakışından anlayabiliyoruz o anki durumu o yüzden siz biraz da ablanıza kulak verin okadar çırpınmasının altında sesini duyurmak olmasa oda kabullenir demekki hala savaş veriyor

bu çok tehlikeli bir tanıdığımız vardı evli ve iki çocuklu sürekli kendinin hamile olduğunu söylüyordu ama doktora gittiklerinde sonuç hep negatifti sonra evimizin kapısına bazıları değişik yazılar yazıp asıyor dedi ama asla böyle bişey olmuyordu. Eve gelen telefon faturası çok düşük olmasına rağmen biz bunu asla ödemeyiz diyordu ki maddi durumları çok iyiydi .En sonunda intihar etti o kadar yanlız bırakılmamasına rağmen.. bir kaç defa intiharı engellendi ama sonuçta gitti bu dünyadan....Ayrıca tedavi görürken.....Beni en çok sarsan ölümlerden biriydi.... Lütfen çok dikkat edin ve tedavisini devam ettirmeye gayret gösterin sağlıklı düşünemediği kesin ve bir sorun olduğu aşikar...önce böyle takıntı şeklinde başlasada sonrası için tehlikeli olabilir.....

Ablan bu kadar zor bi hal icerisine girdiyse bunu tetikleyenler vardır. . 15 yılda kimbilir neler yaşadı bu sadece kocası için değil kv kp gorumce belki siz anneniz babanız anlatabildim mi ? Bence enistenizde hiç masum değil. . Bu kadın bi günde kafayı yemediya
Bende ayni seyleri dusunuyorum.kadinin bu hale gelmesini tetikleyen biseyler olmustur mutlaka.enistenin sutten cikmis ak kasik olmadigini dusunuyorum.

Ne olursa olsun tedavisini bırakmasına izin vermeyin ve hep yanında olun. Çok fazla paranoya yapmış olabilir ablan ama sebebini de öğrenmek lazım

ablanız kocasının eskiden bir kaç şeyini görmüş o yüzden böyle paranoyaklaşmış olabilir. Hani enişteniz inkar ediyordur belki ama gerçekten de bu olanların doğruluk payı yok mudur? belki de vardır..

ablan dogru soyluyor bence yanliz kadincagizin elinde belliki cok deliller yok
Kocasina guvenseydi bir bakisma yuzunden boyle tantana cikmazdi
Kesin enisten bir haltlar yiyor ama etrafa guzel oynuyor ,karisini deli konumuna sokuyor kendini aklamak icin
nerdeyse ayni seylerden gectim
Benim ex kocada beni arkadasinin karisyla aldatiyordu ,ama duyulmasindan zemin hazirliyormus ,millete benim karim iyi degil herseyimden suphelenio birine selam versem bile sevgilim saniyor diyormus
beni aldattigini ogrendigimde bile kili kipirdamadi bana hemen senin psikolojin bozuk dr a git dedi
kendi kendine senaryo yaziyorsun kafayi yemissin dedi neler demediki ya
hangi birini nlatayim valla kendimden suphelenmistim o zamanlar
hatta arkadaslarina ailesine gidip agliyormus ben karimi seviyorum cocuklarim var durduk yere yuvam dagilicak karrim kiskanclik yuzunden yuvamizi dagiticak hali iyi degil diye oyle guzel oynadiki
allahtan ask mesajlarini kaydetmistim yoksa asla kimse inanmazdi bana
butun gun sevgilisiyle gezip tozup sonrada inkar edip eve geliyordu
ben kafayi yemedim cok sukur onu kapi disari ettim solugu metresinin evinde aldi kopek
neyse uzattim ama aklima gelince hala sinirlerim hopluyo sigortalarim atiyor
yani ablan haklidir hic bir kadin durduk yere suphelenmez bunu bilir bunu soylerim

Tedavilerine devam etsin, sizde destek olmaya devam edin. Eğer haber alma şansı yoksa ben olsam kızın evlendiğini filan söylerdim. Yurt dışına filan taşındığını vs. Hastalığı varsa eğer o konuyu kapatıp başka bir şeye takacaktır. Belki o zaman hasta olduğunu kabullenmeye başlar.

Ben bu durumun tek bir bakış ile olduğunu sanmıyorum
Birikmiş birikmiş bu duruma gelmiş bence kadın belki önceki olanları da size anlattı ama inandiramadi
Dediginize göre çocuklar bile her zaman olan bir şey gibi davraniyormus demek ki evde eskiden de böyle konular oluyordu
Konu basliginiz bile ablam doğru mu söylüyor
Benim ablam bu duruma gelse diğer kızın adının çıkması falan umrumda olmazdı
Sadece ve sadece onun ve çocukların düzelmesi ile ugrasirdim
Yanlış anlamayın ama o kız umurumda olmazdı diyorsunuz. Peki o kız Allah Korusun sizin kızınız olsaydı.

Yanlış anlamayın ama o kız umurumda olmazdı diyorsunuz. Peki o kız Allah Korusun sizin kızınız olsaydı.

Onu o zAman düşünürüm
Su an yaşım ve hayattaki konumum gereği düşünemiyorum

Psikolojik tedavilerin ilk adımı insanın hastalığını bilmesi ve kabullenmesidir.Bu yüzden doktorun hastasına paranoyak olduğunu söylemesi normal. Çoğu zaman izlenen yol gerçekçi olup kabullendirmeye çalıştırılarak ilaç tedavisini ve yüzyüze görüşmeleri hastanın reddetmesini önlemektir.Hasta kendisinin hasta olduğuna inandığı zaman kafasında kurduğu şeylerin hastalığından dolayı olduğunu anlamaya başlar buda tedavi için ilk adımdır. Yani demem o ki doktorda bir anormallik yok.En iyi psikiyatristler ve psikologlar hep bu yöntemi uygularlar. NETLİK. KABULLENDİRME.TEDAVİNİN REDDİNİ ÖNLEME.Ve başlangıç :) Bence iyi bir doktormuş. Birini tanıyorum böyle sürekli karısının onu aldattığını düşünen kızının bütün gece erkeklerle gezdiğini düşünen hatta gördüm biliyorum eminim diye konuşan bi adamı.Sonra tedavileri başladı iyileşemeyince bakırköy ruh ve sinir hastalıklarına yatırıldı.Enson kafasından elektrikmi ne verildi. 1 ayda çıktı hastaneden şimdi bütün sağlığına kavuşştu normal bi adam.
Gercekten iyilesti mi teshisi neydi acaba bide benim konuma bakar mısiniz kuzenimle ilgili lütfen belki bilginiz vardir..

İyi de paranoya bir hastalıktır, sen paranoyaksın diyerek hakaret etmiş olmadı hastalığını söyledi. Kanser birine sen kansersin demek yanlış mı? Evet arkadaşım dibine kadar paranoya var ablasında ve tedavi olması lazım.
İlaçları içtiğinde düzelme olmuyor mu? Düzenli içirilmesi lazım.

Selam kaç gündür giremiyorum Kusura bakmayın sizi habersiz bıraktım araştırdım ben bu durumu çok düşündüm bu konu hakkında Belki o kızı bulup ablama gösterirsem Belki iyi olur ama araştırdım kız evlenmiş Başka bir şehre taşınmış ablama söyledim inanmadı kendi kocasıyla evlendiğini iddia etti ve Eniştemi evden kovmuş Eniştem Birkaç günden beri Abim de kalıyor Geçen gece kontrole gitmiş eniştem orada uyuyor mu uyumuyor mu diye Eniştemin orada uyuduğunu görünce tekrar kendi evine dönmüş eniştem 1 saat önce ablami aramış geleceğim ihtiyaçlarımı karşılayacağım duş falan alacağım kıyafetlerimi alacağım diye söylemiş ablanda gel al Sonra da çek git demiş eniştem kabul etmiş bugün daha iyi olduğunu söyledi Ablam her gün arıyor Saatlerce konuşyor benimle ilaçlarını kullandigini söylüyor ama doktor kontrolünde gitmeyeceğim diyor Bugüne kadar üç tane doktora gittik ve üçü de aynı şeyleri söyledi Psikolojisi bozuk paronayaksın dediler bilemiyorum kafam çok karışık ablam bu durma nasıl geldi hala anlamıyorum...

Back
X