- 26 Aralık 2007
- 22.146
- 12.092
- 498
Medeniyet, sözde modernliğin altında nasılda ezilip kalıyor.
çok haklısın allah evlatlarımızı şeytana uydurmasın inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız gözüyle yazılanları okumuş siz ne diyosunuz yaw![]()
bırsencım aynen katılıyorum.Doğru bunlar gelenekçi düşünceler.. !
Sevdiğimizle güzel anlar geçirip o anlarda bebek sahibi olmak sonra o bebeği ne yapacağız diye düşünmek çok bireysel..
O bebeği yok etme düşücesi ise çok insani !!
Çok akılcı bir yorum, oldukça yol gösterdi. !
bu bence fazla polyannacı bı yaklasım olmmus.1 ablanın facesini okuman yanlış heleki sewgilisyle olan konuşmalarını
2. ilişkiye grmiş olduğunu nerden çıkardın?
3.ben zannetmiyorumki ilişkiye girsin öyle olsa yakalanma riski olan facede heleki senin bildiğin şifreyle neden konuşma yapsın telefon denilen bişi var
4. sevgilisi kesinlikle böyle bişeyi kabul etmeyen bir insan olabilir, ablan bu konuda tutucu olabilir
5. aynı evde yaşıyorsa belki aynı wc kullandıkları için adeti gecikince acaba bişimi bulaşmış diye panik yapmış olabilir...
Annesine, babası söyledi diyelim ne olacak ?
Ablayı aldılar okuldan, kapattılar eve, dayak yedi, istemediği bir hayat verdiler ona..
Ne olacak ?
İlişkiye girmemiş olabilecek mi? Geri alınacak mı yaşanılanlar ??
Yoksa evlendirecekler mi çocukla "NAMUS KURTARMAK" adı altında ??
Ablan için endişelenmeni anlarım, ama onun özelini okuman hiç doğru değil.. Kimseyle bir şey konuşmana gerek yok. Hele hele arkadaşıyla. Sevgilisiyle aralarında geçenler ne seni ne de ablanın arkadaşını ilgilendirir. Olan olmuş zaten. Söyleyebileceğin en güzel şey "Abla kendine yakışanı yap, illa yapacağım diyorsan da korun ki üstesinden gelemeyeceğimiz sorunlarla karşılaşma " olur.. Bunun dışında bir yetişkine ne söylersen söyle cevabı "Sanane" olacaktır ve haklıdır da![]()
Doğru bunlar gelenekçi düşünceler.. !
Sevdiğimizle güzel anlar geçirip o anlarda bebek sahibi olmak sonra o bebeği ne yapacağız diye düşünmek çok bireysel..
O bebeği yok etme düşücesi ise çok insani !!
Çok akılcı bir yorum, oldukça yol gösterdi. !
ben bursada yaşıyorm ablamda okul yüznden ankara da face şifresini biliyorm face oyunları için hediye kabulü felan arada girerim facesine o sırada sevgilisyle konuşmasını gördm zatn geçen yılın sonuna doğruda aynı evde yaşadıklarını öğrenmiştm bu seferde ilişkiye girdiklerini öğrendm şoktaym ve hamile olabilirmiym felan die konuşmaları vardı ablamın bir arkadaşı ne olup bittiğini biliyormuş onlamı konuşsan ne yapıcm bilmiyorm
Gelenekçi yaklaşımları bir kenara koyun ve bireysel düşünün. Sevdiğiniz bir insanla güzel anlar geçirmenin bence hiçbir sakıncası yoktur o yüzden bu olayı doğal karşılamaya çalışın. Anlamsız ve çağ dışı kurallara bağlılık beraberinde mutsuzluk getirir. Buna gayet doğal ve insani bir olay olarak bakmak lazım diye düşünüyorum :)
herkez ablanla bile konuşma karışma hiç demiş sen ablamla konuşcam diyosun onu korkutmaktan başka bişeyemi yarıcak ben olsam senden nefret ederdim bu terbiyesizliğinden dolayı madem söylenenleri dinlemiceksiniz burda niye konu açıyosunz bukdar insanı boşuna yardım ettirmeye çalışıyosunz![]()