• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablam hakkında birşey öğrendim,ne yapacağımı bilmiyorum

Melis bence şöyle yap. Ablanı ara ve durumdan nasıl haberin olduğunu, facebook'a girdiğinde konuşma penceresinin açıkta olduğunu ve yazılanları bilinçli olarak okumadığını söyle. Bu konuda ona her şekilde yardımcı olacağını ve onun yanında olduğunu söyle ona telaşlanmasına gerek olmadığını söyle bu kadar. Bunu gizli saklı tutman kendini kötü hissettirir. Ablanın yanında olmalısın

bende böyle yapmayı düşünüyorm o benm ablam zor durumda kalsın istemiyorm

söylenenleri dinliyorm eğer ablam hamileyse ona yardm etmek istiyorm bu yüzden konuşmam gerek kürtaj için parada lazım parası olmayabilir dışarı çıkacak bahanesi olmayabilir bu yüzden ona yardımcı olmak istiyorm

kotu nıyetının olmadıgının farkındayım ama ablanı urkutme konusacaksan da
hem bu ısı yapan sonunu da dusunur hıc konusmasan dha ıyı

her ne olursa olsun.
burası yargılama yapabilcegimiz bir yer degil.
ben de ablayım ve ben olsam kardesimin gelipde boyle bir konuyu acması hosuma gitmezdi.
anne ve babayı ablanla konusmadan olayın icine alıp cozumu imkansız bir hale getirip hem ablana zarar verebilir
hem de bir aile faciasına donusturebilirsin.
ablan senle konusmak isterse zaten konusur, yardım isterse zaten ister, senle bu konuyu paylasmak istemiyorsa bunun nedenleri vardır.
senin bu asamada yapacagın sey en ufak bir olayda onun yanında oldugunu gosterip gulumseni ve sıcak sevgini ondan esirgememen.
o abla olarak bunun ustesinden gelecektir.

zor bir durum bence ablanla bu konuyu konuş kimseyi karıştırma:50:ona yardımcı olmak istediğini söyle
umarım ablan hamile değildir:26:

sizene ya , hem girip ozel seeyleri , okunmamasi qereken seyleri okumussunuz,Hemde ne yapicam diyorsunuz.Annenize babaniza soylemek sizemi kaldi.Ablanizin akli yokmu,soylemek isterse o soylr.

bazilaarida dems ki ayni vc yi flan kullaniyorlarsa supelenmis olabilr, ne kdar scma bir sey hanqi DEVIRDEYIZ?

evlerinde babasiyl abisiyle ayni vc yi kullananlardami hamile kalabilir.,

cok cahilce br dusunce.
ablanla bile konusma sen. onun sorunu senin degil.

ben bursada yaşıyorm ablamda okul yüznden ankara da face şifresini biliyorm face oyunları için hediye kabulü felan arada girerim facesine o sırada sevgilisyle konuşmasını gördm zatn geçen yılın sonuna doğruda aynı evde yaşadıklarını öğrenmiştm bu seferde ilişkiye girdiklerini öğrendm şoktaym ve hamile olabilirmiym felan die konuşmaları vardı ablamın bir arkadaşı ne olup bittiğini biliyormuş onlamı konuşsan ne yapıcm bilmiyorm

Ablanın şifresini bilmen baştan çok yanlışşşşş çooook.Kendine bir iyilik yap ablan o şifreyi değiştirsin söyle.o senin ablan kimse birinin özeline bu kadar girmemeli.İnsan önce kendine dürüst olmalı.Ablanla konuş bence hamile olmayabilir bu nöbetleri kadınlar çok yaşar.Ona yardım et ailenle onun izni olmadan konuşma.onunla ilişkin yara almasın.sevgiler cnm.

madem geçen yıl aynı evde yaşadıklarını öğrendin o zaman konuşmalıydın.şimdi konuşmanın pek faydası olacağını düşünmüyorum.sadece ablanı kızdırır emin ol:34:

senden küçük değil kızıp anlattıramazsın koruyamazsın. hem ablan hem de uzakta. otur konuş canım ama ailene söylemeden konuş bence. daha kötü sonuçlar olmasın.

ben bursada yaşıyorm ablamda okul yüznden ankara da face şifresini biliyorm face oyunları için hediye kabulü felan arada girerim facesine o sırada sevgilisyle konuşmasını gördm zatn geçen yılın sonuna doğruda aynı evde yaşadıklarını öğrenmiştm bu seferde ilişkiye girdiklerini öğrendm şoktaym ve hamile olabilirmiym felan die konuşmaları vardı ablamın bir arkadaşı ne olup bittiğini biliyormuş onlamı konuşsan ne yapıcm bilmiyorm

ablanin hosuna gidecegini sanmiyorum canim sen bence sessiz kal simdilik bisey soyleme arada yine konusmalarina bakarsin kotuye giden bisey olursa konus. ablan ne yaptigini biliyordur bence...

bazı yorumları hiç anlamıyorum, toplum olarak ne hale geldik biz nasıl dogruları yanlısları karıstırır olduk. önce bir büyüğün ile görüş bence, bu annen olabilir- eger hemen babana söylemeyecekse- teyzen kuzenin size destek olacak biri varsa olabilir. eger herkes ortalgı ayaga kaldırır diyorsan kimseye söylemeden ablan ile konus. bu durum gizlenebilecek tolere edilebilecek bişey deilki.. ablan ortada bir bebek ile kaldıgında kim ona nasıl yardımcı olacak.. acele et bişeyler yap ne olur..

+1:40: :kkk:..........

ablami aradm ona birseyler bildigimi caktrmadn normal konustm ev arkilrn nasil sev iliskn nasl die bana herseyi anlatti hamilymis :(

çok üzücü bir durum. aldıracakmı ne yapmayı düşünüyor? ailen öğrense bunları kaldırabilir mi arkasında dururlarmı ablanın.

ablan ne yapmayı düşünüyomuş . Kaç yaşında bu arada ? Aranızda kaç yaş fark var mı emsal teşkil edeceğini düşünmeden bunları anlatıyor ...?

bundan sonra ne yapılır bilemiyorum ama ailenle konuşma yani bence konuşacaksan ablanla konuş ama ne değişir bilemem

Son düzenleme:
Back
X