Ablam hamile kanaması ve sancısı var lütfen yardım

lili_26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2009
309
1
96
38
İstanbul
Ablam 3-4 haftalık hamile yeni öğrendi hamileliğini bu ikinci bebeği ilki düştü evde düşürdü,şimdi de kanaması varmış ve sancısı çok varmış acile gitmek istemiyor geçenki düşük yaptığında alttan muane etmişler ve çok fazla kan gelmiş düşük yapmıştı onun için korkuyor yarın özele kadın doğuma gidecek çok korkuyoruz düşük olur diye ablamın moreli de sıfır yarına kadar sabredicem diyor böyle olanlar varmı aranızda bebeğimiz düşer mi :((((

Ablam 3-4 haftalık hamile yeni öğrendi hamileliğini bu ikinci bebeği ilki düştü evde düşürdü,şimdi de kanaması varmış ve sancısı çok varmış acile gitmek istemiyor geçenki düşük yaptığında alttan muane etmişler ve çok fazla kan gelmiş düşük yapmıştı onun için korkuyor yarın özele kadın doğuma gidecek çok korkuyoruz düşük olur diye ablamın moreli de sıfır yarına kadar sabredicem diyor böyle olanlar varmı aranızda bebeğimiz düşer mi :((((

canim ya bence böle bi durumda hic beklemesin alttan muayene etmelerini istemiyo olabilir ama mecbur kalinirsa özeldeki doktorlarda alttan muayene edebilir .... benim tavsiyem hic beklemesin erken gitsin... belki beklerken bebege bisi olur .....allah korusun gec kalmasin...

bencede kesınlıkle bı an once doktora gorunmelı. benımde kanamam oldu 6 haftanın basında ve alttan muayene ıle baktı doktor ve hemen ıgneye ılaca basladı cok sukur kanamam durdu. bende hıc wakıt kaybetmeden doktoruyla gorussun.

benimde 6. haftada hafif bir kanama olmuştu acile gittim alttan muayene ettiler
bu doğru ama bana yerleşme kanaması olabilir dediler....
allahım acil şifalar versin sizede

canım eğer devam ediyorsa kanaması kendi doktorum söylemişti dinlensin sürekli yatsın ve su içmesi gerekiyo sık sık su içsin ama yinede doktora gitmeyi ihmal etmasin

sağolun bende öyle dedim acile git dedim ama korkuyor bişye olur diye yarına kadar yatıcam özele gitcem diyor şehir olarak başka yerde inş. bişye olmaz çok endişeliyim ben de

aynı şey benimde bşıma geldi acile gittim pek bişey yapmadılar sonra özel doktoru aradım haftasonuydu progestan alttan kullan dedi çok şükür toparladım.şimdi 17 haftalık hamileyim.

canım inşallah Allah ablanın bebeğini korur. Keşke gitseydi dr.a.
Daha çok küçük, 3-4 haftalık demişsin ya, Acaba kimyasal gebelik olabilirmi, yani şuan adet görüyor olabilirmi?
ınşallah arkadaşın dediği gibi, yerleşme kanamasıdır, ve hiç birşey olmaz bebeğe.

5 haftalıkken büyük bir kanama yaşadım bebek düştüü sandım gittiğimde allttan muayene edildim ultarsonla kese yerindeydii progestan verdi doktor bir sürü yasakla birlikte eve döndüm ayakta durmam yasaktıı 3.ayın sonuna kadar şükür bbeişim benimlee 6.ayı doldurcaz yakındaa inşş ablanın bbeşindede bir şey olmazz

canım ya aynı sorunu dün ben yaşadım beklemeden dktra gittik alttan muayne yaptılar ama yerleşme kanaması bu dediler ve hala düşük riskim varmış ben beklemesin derim ama illa gitmem diosa bol bol su içsin ve ayaklarını uzatıp sola doğru yatsın çoooooooooook geçmiş olsun :teselli:

acilde düşük olmaması için iğne yapıyorlar hap veriyolar kanaması yada sancısı olan hiç beklemesin

ben de ablanla aynı durumu yaşadım 3-4 haftalık hamileydim ağrım ve kanamam oldu özel doktora gittim bebeğimi orada bırakıp geldim :(((
Allah ona ömür versin inşallah canım :)

cnm hiç beklemeden doktoro gitsin alttan muayne ii bişideil sahsen bende istemezdm ama durumu pek iç acıcı deil yarını beklemesn bebegn düşmeihtimali varsa onu önleyebilirler yarına hersey çok gec olabilir acil şifalar dilerim iişallah bişi olmassss

ablam şehir olarak başka yerde telefonla konuştuk doktor hemen gelseydiniz belki rahme dikiş atıp kurtarabilirdik demiş ama nerden bilsinki ablam geçen ki düşüğü gibi alltan muayene edince düşcek sanmış bir gün sonra acile gitti , böyle şey yaşayanlar gecikmeden gitsin doktora,,,
nasıl teselli edeceğimi şaşırdım bende çok zor bi durum bir de 2. olunca tüm hayalleri yıkıldı ablamın hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun doğacak olanda bi şekilde doğardı diyoruz artık :((

inşallah en kısa zamanda yeniden hamile kalır we bu sefer sağlıklı bi gebelik geçirir..ama şunu da söyle ki ablana,mutlaka bi problemli gebelikler sonlanıyo..yani bi kromozom anomalisi filan wardır ki düşmüştür...belki ilerde daha çok acı çekicekti yawrusunu öyle görünce..sabretsin isyan etmesin sakın..

doktor bişey yok demiş ama rahim ağzı geniş olduğundan olabilir demiş 1 ay vucut kendini toplasın yeniden benim de gözetimim altında hamilr olursunuz demiş hayırlısı

cok cok uzuldum. demek kı hamıle kalabılıyor ablan bıde bu war bu sansı olmayıp cok uzun sure bekleyen ınsanlar war. bı dahakıne cok daha dıkkatlı ve doktor gozetımınde bı hamılelık gecırır. herseyın hayırlısı. umarım kısa zamanda tekrar ıyı haberler verır sızlere...

Back
X