- 14 Ağustos 2016
- 218
- 56
- 13
- 55
- Konu Sahibi mutsuzdemet
-
AYrilmaz benide dinlemez ki seviyor cunku. Sadece sizden benim kaygilarimi azaltacak seylwr duymak istiyorumOlmaz dersek evlenmek uzere olan ablaniz ayrilacakmi.
Uygun gormemek derken ablam cok asik oldugu icin bazi seyleri fark edemiyor ben onun yapisini biliyorum boyle cocuksu hareketlere gelemz benimle bile bu sebeole cok tartisiyor ya onunla da olursaSen begenmiyormussun bence ablanı ayır senin uygun gördüğünle nikahla
Sizin gordukleriniz sorun degil ablanizda sorun gormemis sevmis mutluluklarina destek olun bence.AYrilmaz benide dinlemez ki seviyor cunku. Sadece sizden benim kaygilarimi azaltacak seylwr duymak istiyorum
Ne alaka ya ben adami sevmedim ablama bile layik gormuyorum bunu nereden çıkardinizvalla az daha ugrassan ablani ayirip kendin alacan adami diycem
ablan evleniyormus sanada mutluluk dilemek duser
ankaara soguk memleket deilmi
mugla tatil yeri sizinde orada bi kapiniz olur iste enguzel
herkes evlenince anasinin dibinde olac ak diye bisey yokki
Uygun gormemek derken ablam cok asik oldugu icin bazi seyleri fark edemiyor ben onun yapisini biliyorum boyle cocuksu hareketlere gelemz benimle bile bu sebeole cok tartisiyor ya onunla da olursa
Hahah guzel bi yaklasim :) belki de ablamin derdi sadecebenimle :))demekki sana yakışmayan hareket o çocuğa yakışıyor her kıyafet herkese yakışmaz hiç karışmayın bence :)
Hahah guzel bi yaklasim :) belki de ablamin derdi sadecebenimle :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?