- 21 Mart 2025
- 324
- 122
- 18
- 19
- Konu Sahibi nurbenoule
Kızlar merhaba
Burada ailem ile sorular soruyorum.
normalde kimseye ailem ile konuları asla anlatmam ama benden yaşça büyük olduğunuz için tecrübeli olanlarınız yada aynı konuları yaşayanlar vardır şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkürler.
Ablam çok kindar biri benim annem de ablama çok düşkün
Ablam evde olduğu vakit annem çoğunlukla kavga çıkarıyor
Ablam durmadan anneme işte benim hakkımda babama şöyle vursun diyor
Dayak yesin , elinden telefonu alın kaldırın
Diyor.
Ablam da bana karşı bir kini var annem yüzünden
Durmadan bana hakaretler söyler : sen çok aciz bir varlıksın , kimseye hayrın yok durmadan benim hakkımda yalan şeyler söylüyor.
Çoğunlukla kavgalar ev işi hakkında oluyor
Ablam bir bardak kaldırmaz kaldırsa da bu 3 sene unutulmaz ve herkese över annem.
Ben çoğunlukla yemeklere yardım ederim yaparım bulaşık mutfak olarak sorumluluk bende
Ablam küçük yaşta iş yapmaya başlamış 9 sınıfta ev işini bıraktı. Ben yapıyorum 5 senedir oldu asla ev işi yapmıyor
Kızlar şöyle söyleyeyim bu düşkünlük farklı bir boyut annem ablama kızdığı zaman bütün camları kapatır kimse duymasın diye
bende ise bütün camları açar dışarıda bağırır küfür eder herkese de rezil eder
Dün yaşadığım bir olayı anlatayım
Ablam bana gideceğim yerin yanlış saatini söyledi bende hazırlandım mutfakta bulaşık vardı geldiğimde yapacaktım
Annem üzerime yürüdü beni sarstı yemediğim hakaret yoktu
Kızlar dayak yiyordum açıkçası artık yediğim dayaklardan bıktım
Babaya söyleyeyim seni vursun dedi bende
18 yaşındayım bir kez daha o eliniz bana deyerse bu sefer görürsünüz polisi ararım dedim çıktı odadan.
İlk kez kendimi korudum
Bu arada bana yararı çok oldu konuşmamanın
annem ile tekrardan konuşmuyorum
2 haftadır rahatım konuştuğum zaman her gece ağlayarak yatıyorum normalde gece 3 de sinir ile stres ile yatarken
artık 11 de uyuyorum ve telefon süremi çokça da azaltım oldu mesela normalde strese girdiğimde telefon ile 7 saat geçirirken artık sadece 3 saat geçiyor
Diğer zamanlar kendimi geliştirmek için çabalıyorum
Merak ediyorum siz olsanız ablanıza nasıl bir tepki koyardınız
Gerçekten merak ediyorum aranızda böyle bir durum yaşayan varmı
((( Kızlar ben öyle herşeyi kafaya takan biri değilim yani bunlar benim için normal şeyler
Sadece siz olsanız nasıl davranırsınız çok merak ediyorum))))
Burada ailem ile sorular soruyorum.
normalde kimseye ailem ile konuları asla anlatmam ama benden yaşça büyük olduğunuz için tecrübeli olanlarınız yada aynı konuları yaşayanlar vardır şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkürler.
Ablam çok kindar biri benim annem de ablama çok düşkün
Ablam evde olduğu vakit annem çoğunlukla kavga çıkarıyor
Ablam durmadan anneme işte benim hakkımda babama şöyle vursun diyor
Dayak yesin , elinden telefonu alın kaldırın
Diyor.
Ablam da bana karşı bir kini var annem yüzünden
Durmadan bana hakaretler söyler : sen çok aciz bir varlıksın , kimseye hayrın yok durmadan benim hakkımda yalan şeyler söylüyor.
Çoğunlukla kavgalar ev işi hakkında oluyor
Ablam bir bardak kaldırmaz kaldırsa da bu 3 sene unutulmaz ve herkese över annem.
Ben çoğunlukla yemeklere yardım ederim yaparım bulaşık mutfak olarak sorumluluk bende
Ablam küçük yaşta iş yapmaya başlamış 9 sınıfta ev işini bıraktı. Ben yapıyorum 5 senedir oldu asla ev işi yapmıyor
Kızlar şöyle söyleyeyim bu düşkünlük farklı bir boyut annem ablama kızdığı zaman bütün camları kapatır kimse duymasın diye
bende ise bütün camları açar dışarıda bağırır küfür eder herkese de rezil eder
Dün yaşadığım bir olayı anlatayım
Ablam bana gideceğim yerin yanlış saatini söyledi bende hazırlandım mutfakta bulaşık vardı geldiğimde yapacaktım
Annem üzerime yürüdü beni sarstı yemediğim hakaret yoktu
Kızlar dayak yiyordum açıkçası artık yediğim dayaklardan bıktım
Babaya söyleyeyim seni vursun dedi bende
18 yaşındayım bir kez daha o eliniz bana deyerse bu sefer görürsünüz polisi ararım dedim çıktı odadan.
İlk kez kendimi korudum
Bu arada bana yararı çok oldu konuşmamanın
annem ile tekrardan konuşmuyorum
2 haftadır rahatım konuştuğum zaman her gece ağlayarak yatıyorum normalde gece 3 de sinir ile stres ile yatarken
artık 11 de uyuyorum ve telefon süremi çokça da azaltım oldu mesela normalde strese girdiğimde telefon ile 7 saat geçirirken artık sadece 3 saat geçiyor
Diğer zamanlar kendimi geliştirmek için çabalıyorum
Merak ediyorum siz olsanız ablanıza nasıl bir tepki koyardınız
Gerçekten merak ediyorum aranızda böyle bir durum yaşayan varmı
((( Kızlar ben öyle herşeyi kafaya takan biri değilim yani bunlar benim için normal şeyler
Sadece siz olsanız nasıl davranırsınız çok merak ediyorum))))