Ablam ile anlaşamıyorum

Şuan tek başıma çalışmam bunun farkındayım
Babam 3 gün önce seni dershaneye yazdıracagım dedi hatta diğer sorulara da yazdım bunu çok sevindim çünkü çoluklu bir evde çalışmak çok zor gerçekten zor hepsi bebek en azından günün 5 saati derslere bakarım
Şuan üzerimde çok fazla yük var herşeyi bıraktım kendime zaman ayiramıyorum akşam yemeği sabah kahvaltısı günde 4 kez yemek harici mutfağa giriyorum
Annem sabah kız kardeşlerimi uyarırken beni de araya sıkıştırdı kimse dershaneye gitmeyecek sadece en büyük ablanızda oldu bir daha yapılamayacak dediler... Annem böyle giderse benim dershaneyi de iptal eder
Bilmiyorum kütüphane gitmek istedim inan bana bizim evde sanki mevlüt var günün her günü bağırıp çağırma her akşam ağrı kesici ile yatıyorum en son doktora gittiğimde çok fazla tüketiyorsun dedi tüketme diye uyardı başka bir ilaç verdi .

Ağır bir dehb var ve bu çok fazla filim izlerken bile odaklanmıyorum bir kişi konuşurken odaklanamıyorum
Aileme bu durumu anlattığımda seni hocaya götürelim dediler... Ders çalışmak ciden cehenem gibi bir durum
1 ay sabahladım sabahladım ders çalışmaktan hiçbir yararı yok odaklanamiyorum

çoğunun farkındayım zaten aile evinde kalırsam ileride bunun iki katını yaşayacağım
Annen korkunç bir insan , ailen berbat , ne yap et kurtul, çal çabala, iş bul , oku ...

Evleneyim de kurtarayım diye bir zamanım oldu onu da anlatmak isterim o zaman bir anlık o kafada idim :/ 16 yaşımda beni isteyen biri oldu günün sonunda kabul ettim annem yanımda ağladı acındırdı kendini çevremdeki kişilerin benim hakkımda konuştukları konuları söyledi...
Hem o etkenler hem de 7 kişiye hizmet edeceğime gider birine hizmet ederim diye düşündüm
İsteme 18 yaşında olacaktı sadece ad konulacaktı.
Sonra düşündüm çok pişman oldum
O gün halla benim aklımda
Anneme benim hayatım mahvoldu dedim
Bana bizim de hayatımız kötü
Seninkinin bizimkinden üstünlüğü ne
Seninki de hayat benimkide hayat kötü olsa ne olur dedi.
kızlar orda şok oldum o an anladım
Amaçları sadece evden çıkartmaları idi.
Kendimi resmen bitirdim bağırdım çağırdım
İntihar etmeyi bile düşündüm.
Kızlar odun gibi karşı tarafa yaklaştım annem durmadan sen odun gibisin falan diyordu çokça tartıştık
Çok şükür yazın karşı taraf bittirdi olmayacak dediler
8 ay benim için cehennemdi resmen
Baba söylesem bilemiyorum belki bitirdi çoktan
Ama babama da yük olmak istemiyordum
Annem durmadan çirkinligimi yüzüme kusurlarımı yüzüme vuruyordu
Kendimi yük gibi hissediyordum

O gün akılandım evlilik bir çözüm değil tam tersine hayat karartır
Bir daha da asla ailem yanıma gelirse isterse yalvarsin ayaklarımın altına kabul etmeyeceğim bitti
Keşke burdaki cümlelerinizi en başta görseydim 💞
Emin ol herşey geçiyor, geçmez denen ne acılar geçiyor. Yeter ki tercihlerini doğru yap.

Annen korkunç bir insan , ailen berbat , ne yap et kurtul, çal çabala, iş bul , oku ...
Ya ben suçluyum yada onlar sanki benden çok fazla sogumuşlar gibi kendimi iğrenç hissediyorum şuan kafam sakin onunla konuşmuyorum konuşmadıgımda mutlu oluyorum
Bir iş bulup çalışmak çok istiyorum Ailem sıkıntı
Sadece tek çare okumak başka çarem yok

Son düzenleme:
Üniversite?
Ablan da sen de okumuyor musunuz?
Napıyorsunuz evde boş boş
Birbirinizi yemekten başka

Üniversiteye git kendini kurtar
Tek çıkışın bu
Ama dandik bir üniversitenin dandik bölümüne gitme
Ya da atanamayacağın bir öğretmenlik falan yazma
Sonra ağlarsın
Ablam mezun dershaneye gidiyor
Oda çoğunlukla evde takılıyor gitmiyor
Kafasına göre takılıyor çoğunlukla evde
Ufak meslek olsa gider ailem de gönderir
Pek umut yok onda

Annem ablama çok fazla değer verdiği için ablam ile birbirinizi yiyoruz
Dehşet derece narsist biri daha 1 dk önce tartıştık bana diyor şu parmağım olamazsınız kurban olun bana herkes beni övüyor
Cahilsiniz aciz varlık
İmansız iman olarak en alt rütbesinde olan birisisin helak olacaksın
Durup duruken bana bunu söyledi
Aklına esince söyler böyle durmadan
shshshhs bir de bunları ciddi söylüyor :D

Annem yüzünden bu kadar egolu ve narsist
Ve bunu sadece bana değil herkese öyle çevresinde arkadaş kalmadı

Atanamayacagım meslek secmeyecegim atanma sıkıntı zaten ailem de ufak meslek olmazsa göndermez

Ya ben suçluyum yada onlar sanki benden çok fazla sogumuşlar gibi kendimi iğrenç hissediyorum şuan kafam sakin onunla konuşmuyorum konuşmadıgımda mutlu oluyorum
Bir iş bulup çalışmak çok istiyorum Ailem sıkıntı
Sadece tek çare okumak başka çarem yok
Çalış çabala yazacaktım, Allah yardımcın olsun ,çok üzülüyorum böyle gençlerimize 🙁

Back
X