Ablam in başına gelenler

Aynen canim fazla kaptryolar kendilerini. Narsistler bide kimse ona hayir demezmis gibi davranislari vardi. Iyi olmus ayrilmissiniz bnde sildim. Ve genellemedm bende yanlis anlasildi.

Muhtemelen x nişanlımda narsist biriydi. Tabi ki öyle bir niyetin yok. Oda öyle herşeyi ben bilirim bana kim hayır Dicek bilmem ne bla bla. Paşa torunu 😁

Ablanızın namazında niyazında kapalı ve imam hatip mezunu olmasıyla konunun ne alakası var ?
Buna mı takıldın yani evet tam tersi kişilerin ahlaksız olduğunu söylemek istedim!!!!! Tövbe yarabbim ya biz nelerle uğraşıyoruz kadın ne cımbızliyo. Tabiki de öyle demek istemedim

Buna mı takıldın yani evet tam tersi kişilerin ahlaksız olduğunu söylemek istedim!!!!! Tövbe yarabbim ya biz nelerle uğraşıyoruz kadın ne cımbızliyo. Tabiki de öyle demek istemedim

Konuyla çok alakasız bir şey yazmışsınız bu yuzden belirtmek istedim. Konunuza gelecek olursak, bunca yaşadığınız olay karşısında ablanız ve siz yuva yıkılmasın derdine düştüğünüz için hak ediyorsunuz. Onca şiddete maruz kal, ölüm tehditleri al ama yuvam yıkılmasın diye boynunu bük. Ee ne diyelim kardeşim Allah akıl fikir versin

Konuyla çok alakasız bir şey yazmışsınız bu yuzden belirtmek istedim. Konunuza gelecek olursak, bunca yaşadığınız olay karşısında ablanız ve siz yuva yıkılmasın derdine düştüğünüz için hak ediyorsunuz. Onca şiddete maruz kal, ölüm tehditleri al ama yuvam yıkılmasın diye boynunu bük. Ee ne diyelim kardeşim Allah akıl fikir versin
Konuyla alakasız değil ablam hakkında bilgi vermek istedim ufak olarak. Diğer yorumunun içinde tsk ler

Ablam namazında niyazında kapalı liseden imam hatip mezunu şuan hemşire. Ablam in ne çıktığı ne konuştuğu olmuştur. Görücü usulü ile polis olan biriyle evlendi. Ailesi ablam i buldu ve âdeta evimizi su yolu yaptılar almak için. Evlendiği kişiye x diyeceğim. X ise şehir dışında polis di. Çok görüşmeden konuşmadan evlendiler. Basta anormal hareketler i olsa da zamanla evlilikleri oturdu. 8 yıl evli kaldılar. İlk 2 seneden sonra kavgalar başladı sudan sebepler den ablam i dövmeler gece vakti evden kovmalar vs. Adam son yıllarda hep havalar ısınmaya yakın bir tuhaf oluyordu dengesi bozuluyordu. Son 3 yıldır gereksiz kıskançlıklar başladı. Ben doğum yapmıştım ablam da x le bize gelmişti eşim onlar giderken ablam a dedi abla yalnız bırakmayın eşim in size ihtiyacı var gelin gidin diye. Ablam lar eve gittiğinde ablam i dövmüş sana niye öyle dedi diye. Ablam şarkı söylese unuttun beni zalim diye. Unutmuş unutmuş ama sen unutmamış sın demeler. Ablam in telefonunu kurcalamalar . Ablam la fotoğraf çekmiştik bu fotoğraf da değişik bakmışsın sevgili mı yaptın kendine orda demeler avm ye gitmiştik. Ablam in iç çamaşırlarını kontröl etmeler kıyafetlerini incelemeler falan. Son 1 yıldır iyice kafayı yedi. Ablam a diyordu sen beni aldatıyorsun biri var zaman gösterecek. Ablam i döver di ablam da ona soğuk davranınca kesin biri var sen onunla yapıyorsun demeler. Ablam in karnı ağrısa elini karnına atsa seni çok mu zorladı demeler. En son bu rüya görüyor rüyasında kısa boylu zayıf bir adam evden çıkıyor diyor o işi yaptım gidiyorum. Bu rüyadan çok etkileniyor. Çocuklarının doktoru kısa boylu zayıf. 4 yaşındaki çocuğu konuşturuyor sen falanca beylerin evine gittin mi. Çocuk diyor gittim annem vardı yengem vardı yengem yemek yaptı bende doktorun çocukları ile oynadım sonra dağlara gittik resim yaptık diyor. Evi nasıldı diyor duvarlar yeşil kırmızı renk de idi diyor. Bu inanıyor çocuğun lafina. Ablam ı uykudan yumrukla kaldırıyor dövüyor başına silah dayıyor tetiği çekiyor. Ablam canını zor kurtarıyor komşuya sığınıp polisi arıyor. Polis gelip x i göz altına alıp uzaklaştırma kararı veriyor. Adama gir araştır doktorun evinin güvenlik kamerasına baktır dememize rağmen hiçbirşey yapmadan boşanma davası açtı. Ablam önceden defalarca demiş telefonu mu al git baktır görüşme detayı ma baktır demesine rağmen hiçbirşey yapmayıp kafasındaki paranoyak düşünceye inandı. Siz diyeceksiniz şimdi ablan boşansın evet bu ınsana zaten canını güvenmesin ama ablam in yuvası dağılıyor hemde suçsuz yere diye çok üzülüyor. Ailesi aradı kızım oğlumuz un tedaviye ihtiyacı var dediler ama baktılar ablam elinde kalacak oğullarının bası belaya girecek diye kendilerini geri çektiler ve boşanma durumunda evi kurtarma tazminat vermemek için herşeyi yapar durumuna duştular. Koyun can derdinde kasap et şeklinde. Keşke ablam in başına bunlar gelmeşeydi kız 10 kilo verdi 2 ayda. Çok üzülüyor . Burdaki yorumları ona okutacağım. Teşekküler
Adam kafasına silah dayayıp tetiği çekiyor ve ablan da suçsuz yere yuvam dağılıyor diye üzülüp üzüntüden 10 kilo mu veriyor? :KK9:

Adam kafasına silah dayayıp tetiği çekiyor ve ablan da suçsuz yere yuvam dağılıyor diye üzülüp üzüntüden 10 kilo mu veriyor? :KK9:
Hayır neden benim başıma bunlar geldi hak etmedim daha iyi biri olsaydı yuvam dağılmasa çocuğum babasız kalmasa ve de artık hayata karşı güvensizlik ve bütün bu yaşadıkları için. Adam in kara kaşına kara gözüne değil. Kolay mı sence bu yaşadıkları hayal kırıklıkları kendi yerine koy sen olsan zil takip oynar miydin

Bir de o adam o psikolojik problemlerle nasıl polis ya? Psikolojik problem de değil bu canilik! Biz de başımıza bişey gelse polisten yardım isteriz... Bunları denetleyen kimse yok mu bu memlekette!

Bu psikopattan neden daha önce bosanmadi ablaniz. Neyi bekledi ölmeyi mi ??

Hayır neden benim başıma bunlar geldi hak etmedim daha iyi biri olsaydı yuvam dağılmasa çocuğum babasız kalmasa ve de artık hayata karşı güvensizlik ve bütün bu yaşadıkları için. Adam in kara kaşına kara gözüne değil. Kolay mı sence bu yaşadıkları hayal kırıklıkları kendi yerine koy sen olsan zil takip oynar miydin
Bak benim de kocam var. Bırak bu hareketleri yapmayı 1 kere beni aldattığını dahi yakalasam 10 tane de çocuğum olsa yine bırakırım o adamı! Tabiki bu benim düşüncem ama yuva dağılması ne demek ya? Hayatını dağıtan bir adamı elalem ne diycek yada aman yuvam dağılmasın diyerek yanımda mı tutcam? Yada o gitti diye üzülcek miyim. Allah'ıma şükür duaları eder, her gün ne sevap işledim de Allah'ım bu adamdan beni kurtardın diye göbek atarım

Bak benim de kocam var. Bırak bu hareketleri yapmayı 1 kere beni aldattığını dahi yakalasam 10 tane de çocuğum olsa yine bırakırım o adamı! Tabiki bu benim düşüncem ama yuva dağılması ne demek ya? Hayatını dağıtan bir adamı elalem ne diycek yada aman yuvam dağılmasın diyerek yanımda mı tutcam? Yada o gitti diye üzülcek miyim. Allah'ıma şükür duaları eder, her gün ne sevap işledim de Allah'ım bu adamdan beni kurtardın diye göbek atarım
Uzaktan konuşması kolay ayrıca adamı bıraktığı için değil böyle bir adam ona denk geldi diye üzülüyor demiştim son mesajım da.

Bir de o adam o psikolojik problemlerle nasıl polis ya? Psikolojik problem de değil bu canilik! Biz de başımıza bişey gelse polisten yardım isteriz... Bunları denetleyen kimse yok mu bu memlekette!
Keşke meslekten ihraç ed ilse ama karakolda ki ifadesinde silah çektiğini inkar etmiş. Tek şahit 4 yaşındaki çocuk onunda şahitliği bir ise yaramıyor

Aynen.Silah veriliyor böyle insanlara orasında burasında iz var mı diye bakacaklarına psikolojilerini bakarak polis alımı yapılmalı.Önüne gelen polis olmasın

Uzaktan konuşması kolay ayrıca adamı bıraktığı için değil böyle bir adam ona denk geldi diye üzülüyor demiştim son mesajım da.
Tamam, tanıyamamış, yanlış karar vermiş de yanlışı fark edince sevinmesi gerekirken mateme bürünmek neden?

İnanın bu dünyada evli olmadan da mutlu bir şekilde yaşamak mümkün. Olayı dramatikleştirmeyin.

Bazı konuları okurken yakalarımı yırtasım geliyor.
Siz iyi misiniz? Hadi ablanız gördüğü psikolojik şiddetin etkisiyle sağlıklı düşünemiyor, peki geri kalanlar nasıl bir mantıkla kadının kafasına silah dayayan adama "git kamera görüntülerini izle" diyor.
İzleyip ikna olsa "hadi öpüşüp barışın, evinize gidin" mi diyecektiniz?

Ayrıca elin adamı evinin kamera görüntülerini izletmek zorunda mı? Hiçbir suçu olmayan, konuyla alakasız insanları neyin içine çekmeye çalıştığınızın farkında mısınız?

Umarım enişteniz ablanızı boşar da ablanız kurtulur. Kendisinin boşanacağı yok belli ki.

Pes artık! Ablamın yok yere yuvası dağılıyor demişsin bir de. Kusura bakmayın da bu kadarı da cahillik.
Yuvası bozulmasın, kocası tarafından öldürülsün o zaman?

Tanımadan etmeden, kimse ile görüşmeden "çok namuslu bir hareket" olduğunu düşünerek görücü usulü ile evlenirseniz sonu bu olur.

Hemen boşansın ölmeyimi bekliyor birde üzülmüş 20 kilo vermiş ikide sevinsin Canımı kurtardım diye böyleleri lafla düzelmez ilaç tedavisi şart

Dip not. Ablam da boşanmak için avukata verdi ama nasıl olduysa x in ki önce kabul oldu davayı o açmış oldu. Artı çocuk niye yaptı böyle bir adam dan diyenler için çocuk olana kadar önemli bir bulgu yoktu normal gibi görünüyordu.

Back
X