- 9 Ağustos 2022
- 191
- 25
- 13
- Konu Sahibi Defneyilmaz34
-
Ablam çok zorluk çekiyor 3 tane evladı var biri yeni 1re gitmeye başladı öbürü dört yaşında daha 1 aylık bebeği var ama bebegi yeğenimin çok gazi var çok ağlıyor elimizden fazlasını yaptık çare bulamadık bunun çaresi varmi
Doktor fitil veriyor ama çare yok fayda etmedi ne verdilerseİki çocuk daha büyütmüş bir anne burada yazan yöntemlerin hemen hemen hepsini zaten biliyordur ve uygulamıştır diye düşünüyorum. Doktor ne diyor bu duruma?
Valla böbreklerin bir hastalık çıkmış doğuştan ama Gazla alakası varmi onu bilememKolik bebek olabilir. Masaj ve gaz için damla öneriyor doktorlar. Genel olarak 4-5 aylık olunca geçiyor. Yinede bir doktora sorup görüş almak en sağlıklı olan farklı bir rahatsızlık olabilir.
Götürdü zaten fayda etmedi onuda biliyoruz ne değişik insanlar varAblanız bebeğini doktora götürsün.
Ablam çok zorluk çekiyor 3 tane evladı var biri yeni 1re gitmeye başladı öbürü dört yaşında daha 1 aylık bebeği var ama bebegi yeğenimin çok gazi var çok ağlıyor elimizden fazlasını yaptık çare bulamadık bunun çaresi varmi
Bunu çocuğumu büyütürken kısmına yazarsanız daha çok kişi dönebilirAblam çok zorluk çekiyor 3 tane evladı var biri yeni 1re gitmeye başladı öbürü dört yaşında daha 1 aylık bebeği var ama bebegi yeğenimin çok gazi var çok ağlıyor elimizden fazlasını yaptık çare bulamadık bunun çaresi varmi
Benimde bebeğim öyleydi tam dört aylık oldu şimdi bir haftadır geçmişm ne yapsam fayda olmdi sadece karnına yün bişey sardigim.zaman az oldu ağlamasıAblam çok zorluk çekiyor 3 tane evladı var biri yeni 1re gitmeye başladı öbürü dört yaşında daha 1 aylık bebeği var ama bebegi yeğenimin çok gazi var çok ağlıyor elimizden fazlasını yaptık çare bulamadık bunun çaresi varmi
Götürdü zaten fayda etmedi onuda biliyoruz ne değişik insanlar var
Maalesef. Gazin bence caresi yok. En azindan ben bulamadim. Damlalar var onlardan kullandik. Kiraz cekirdegi yastigi sardik. Masaj yaptik. Banyoda ilik suya soktuk vs belki hepsini ayni zamanda surekli yapinca faydasi olmustur ama hic ‘ aaaa bugun biseyi yok demedim’ hep vardi. Ben sutu biraktim paketli gida kestim. Soguk yiyip icmedim. Sadece anne autu aldi. 3. Ay bitti ve gercekten bir mucize oldu.Ablam çok zorluk çekiyor 3 tane evladı var biri yeni 1re gitmeye başladı öbürü dört yaşında daha 1 aylık bebeği var ama bebegi yeğenimin çok gazi var çok ağlıyor elimizden fazlasını yaptık çare bulamadık bunun çaresi varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?