• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ablam talibini yaşlı buluyor sürekli

Yine baska "hayatta bi yere tutunamayan abla" temali konusunda da "boyunun yarisina gelen adam bile begenmedi bunu" minvalinde bi cumle kurmustu konu sahibi.. Ne kadar da ablacigini seven, onun durumu adina cok cok uzulen bir sister :işsiz:
Sen hayirdir konu sahibi, ne duymak istiyosun söyle de belki yazan eden bulunur burdan..
Hahhaha Çok iyiydiiii:nazar::nazar::KK48:

Aklıma gelen ilk şeyi söyliyim ;

Büyük ihtimal ablan adamdan hoşlanmamıştır,sevmemiştir.bizim sınıfta bir kız bizden 1 yaş büyük birini seviyodu ama sorduğunda sevdiği kişi küçük olmaz demiş. Sonraki gün arkadaşlarına sevgilisi olduğunu filan söylemiş arkadaşıda geldi kıza söyledi.

Demem oki yaş filan bahane. Ya ablan adamı beğenmemiştir, hoşlanmamıştır filan. Yada sevdiği birisi vardır.

Ben 29um , işyerimde altımda çalışan hem de 3-4 yaş küçük bir bebe artık neyine güveniyorsa uzun süredir yazılıyor:bicak::bicak: Cücük kadar aklıyla, aklı sıra beni tavlicak:KK70::KK70: Allahı var şimdi yakışıklı çocuk ama birbirimize uygun değiliz. Bizimle dıyılsın yani:olamaz:
Bak şimdi bu durum ilgimi çekti Cherry :D
Sen çocuğu beğenseydin zaten neyine güveniyorsa, cücük kadar aklıyla falan gibi tabirler kullanmazdın bu bir. Ama bence çocuğu beğenmiyor olmanın tek nedeni senden küçük olması değil, doğru mu düşünüyorum? Şimdi gerçekten de kendimden küçükle asla olmam diyenlerden de olabilirsin ama örneğin bu çocuk seni etkileyebilseydi yine de yaşa takılır mıydın?
Ve ikici soru, o yaştaki bir erkek seni gerçekten etkileyebilecek olsa nesinden etkilenirdin mesela? Adam ne yaparsa sen ondan etkilenirdin misal? Yaşı hariç tutuyorum.

Bak şimdi bu durum ilgimi çekti Cherry :KK70:
Sen çocuğu beğenseydin zaten neyine güveniyorsa, cücük kadar aklıyla falan gibi tabirler kullanmazdın bu bir. Ama bence çocuğu beğenmiyor olmanın tek nedeni senden küçük olması değil, doğru mu düşünüyorum? Şimdi gerçekten de kendimden küçükle asla olmam diyenlerden de olabilirsin ama örneğin bu çocuk seni etkileyebilseydi yine de yaşa takılır mıydın?
Ve ikici soru, o yaştaki bir erkek seni gerçekten etkileyebilecek olsa nesinden etkilenirdin mesela? Adam ne yaparsa sen ondan etkilenirdin misal? Yaşı hariç tutuyorum.

Valla dediğin gibi kanka yaş bahane, kafalarımız hiç uymuyor. Beğenseydim yaşı umursamazdım , 3 yaş çok bir fark değil sonuçta.

Ben daha oturaklı, ağır abi tiplerden hoşlanıyorum. Bu bebecik her hafta konserde, festivalde , barda, partide...yani bana uygun düşen tiplerle de benim hayat stilimle de hiç mi hiç alakası yok. Ben efendi seviyorum bu çocuk bir zıpır.

Cücük kadar beyniyle bana kendini olduğundan daha oturaklı bir tipmiş gibi göstermeye çalışıyor :bicak: Bir de telefonu hiç susmuyor, peşinde her daim en az 5-6 kız var dedim ya çok yakışıklı. Hansların hepsine 10 tur atar çünkü kendisi İsveçli yüzü çok çok güzel:bicak:

En son, bu akıllı geçinen keko benimle konuşurken telefonu elindeydi, bir de baktım kızın biri buna artık barda mı partide mi sarmaş dolaş çekildikleri resmi mesaj atmış. Görmeyeyim diye hemen telefonun ekranını çevirdi keko ama cherry hiç yutar mı:bicak: Yani benim açımdan hiç oluru yok panpacım.

Bir de sevgililer gününde mesaj atmış, bana hediye cheesecake al diye tövbeee

Son düzenleme:
bu gerçekliği biz yaratıyoruz bence kadınlar ezik durdukça ve erkeği bir madahmış gibi gördükçe devam edecek bu düzen

Valla ya. Pinar Altug'u bazı haber siteleri hala haber yapıyor eşinden büyük diye. Evleneli 9 sene olmuş, çocukları 8 yaşında.. bıkmadılar neredeyse her gün. Bu ülkede kadın doğmak suç

Valla ya. Pinar Altug'u bazı haber siteleri hala haber yapıyor eşinden büyük diye. Evleneli 9 sene olmuş, çocukları 8 yaşında.. bıkmadılar neredeyse her gün. Bu ülkede kadın doğmak suç

Valla kanka , dedem 85 yaşında gayet geleneksel bir adam bildiğimiz dede yani:)

beraber magazin izlerken o bile isyan etti , ayıptır nasip olmuş evlenmişler hala ne konuşuyorlar diye. Bu kadın ne zaman habere çıksa Pınar Altuğ ve 9 küçük eşi Yağmur , haberleri hep böyle açıyorlar. 20lik kızla evlenen onca kart horoz varken bu kadını dillerine dolamaktan bir türlü vazgeçemediler. Kadın olmak zor zanaat.

Valla kanka , dedem 85 yaşında gayet geleneksel bir adam bildiğimiz dede yani:)

beraber magazin izlerken o bile isyan etti , ayıptır nasip olmuş evlenmişler hala ne konuşuyorlar diye. Bu kadın ne zaman habere çıksa Pınar Altuğ ve 9 küçük eşi Yağmur , haberleri hep böyle açıyorlar. 20lik kızla evlenen onca kart horoz varken bu kadını dillerine dolamaktan bir türlü vazgeçemediler. Kadın olmak zor zanaat.
Adamlar 20-30 yaş küçük kadınlarla olunca hiç sorun yok ama. :KK53:
Her yerde ayrım var işte. :KK54:

Bak şimdi bu durum ilgimi çekti Cherry :KK70:

Nasıl erkeklerden hoşlanıyorum dersem valla gönül kimi severse o , gerisi boş. Bugünlerde flört ettiğim herif benden 2 yaş büyük. Çok şeker, çok efendi, çok şeker bir de köpeği var.

Fiziksel olarak beğenilecek bir tip değil kocaman bir göbeği var çok sağlıksız besleniyor, sürekli et ve hamur işi:olamaz: spor zaten yok:KK48: Boylu kalıplı da yanımda abim gibi duruyor ama ben hiç umursamıyorum çünkü çok şeker:KK200::KK200: bir de benimle yalnız kalınca utanıyor o da ayrıca çok hoşuma gidiyor:eek: En son pikniğe parka köpeğini gezdirmeye gitmiştik. Koluna girdim , sonra baktım kıkırdıyor elimi tutmicak mısın dedi:KK15::KK51:

İnsan hoşlanınca gözüne her şey hoş geliyor galiba:KK15: Diğer erkeklerle ayı ayı küfürlü konuşup benimle kibar kibar konuşmasını bile çok şeker buluyorum deli miyim neyim:KK16::olamaz:

Bu konu sahibi öyle ince eleyen sık dokıyanlardan değil yalnız.Eşi başka birini severken evlenmişti.Hatta o kıza geri dönmesin diye yangından mal kaçırır gibi adama nişan düğün yapmıştı:deli: Yarabandı yani arkadaş öyle tutkulu aşktan meşkten anlamaz :KK53:
Aaaaaa harbi mi. Belki de konu sahibi ablasını kıskanıyordur bak şimdi olaya :KK69:

Ablam 36 yaşında. Evlensin düzeni olsun istiyorum. Gerek ben gerek eşim , akrabalar birileri ile tanıştırmaya çalışıyoruz istemiyor. Eşim 42 yaşında bir arkadaşıyla bir araya getirdi. Daha doğrusu bir gezi planladı ikisini çağırdık. Tabi anladı. Adam yaşlı dedi istemedi. Kelmiş. Adam uzun , kültürlü , eli yüzü düzgün ,hoş sohbet, bir şirkette müdür. 36 yaşındaki bir kadına kaç yaşında erkek uygun düşer meraktayım.
Bunlarin hepsi bahane ya ici almayip sinmemistir. Ya da evlenmek istemiyordur.

Valla dediğin gibi kanka yaş bahane, kafalarımız hiç uymuyor. Beğenseydim yaşı umursamazdım , 3 yaş çok bir fark değil sonuçta.

Ben daha oturaklı, ağır abi tiplerden hoşlanıyorum. Bu bebecik her hafta konserde, festivalde , barda, partide...yani bana uygun düşen tiplerle de benim hayat stilimle de hiç mi hiç alakası yok. Ben efendi seviyorum bu çocuk bir zıpır.

Cücük kadar beyniyle bana kendini olduğundan daha oturaklı bir tipmiş gibi göstermeye çalışıyor :bicak: Bir de telefonu hiç susmuyor, peşinde her daim en az 5-6 kız var dedim ya çok yakışıklı. Hansların hepsine 10 tur atar çünkü kendisi İsveçli yüzü çok çok güzel:bicak:

En son, bu akıllı geçinen keko benimle konuşurken telefonu elindeydi, bir de baktım kızın biri buna artık barda mı partide mi sarmaş dolaş çekildikleri resmi mesaj atmış. Görmeyeyim diye hemen telefonun ekranını çevirdi keko ama cherry hiç yutar mı:bicak: Yani benim açımdan hiç oluru yok panpacım.

Bir de sevgililer gününde mesaj atmış, bana hediye cheesecake al diye tövbeee

Nasıl erkeklerden hoşlanıyorum dersem valla gönül kimi severse o , gerisi boş. Bugünlerde flört ettiğim herif benden 2 yaş büyük. Çok şeker, çok efendi, çok şeker bir de köpeği var.

Fiziksel olarak beğenilecek bir tip değil kocaman bir göbeği var çok sağlıksız besleniyor, sürekli et ve hamur işi:olamaz: spor zaten yok:KK48: Boylu kalıplı da yanımda abim gibi duruyor ama ben hiç umursamıyorum çünkü çok şeker:KK200::KK200: bir de benimle yalnız kalınca utanıyor o da ayrıca çok hoşuma gidiyor:eek: En son pikniğe parka köpeğini gezdirmeye gitmiştik. Koluna girdim , sonra baktım kıkırdıyor elimi tutmicak mısın dedi:KK15::KK51:

İnsan hoşlanınca gözüne her şey hoş geliyor galiba:KK15: Diğer erkeklerle ayı ayı küfürlü konuşup benimle kibar kibar konuşmasını bile çok şeker buluyorum deli miyim neyim:KK16::olamaz:
Evet o anlattığın tip bana da ters, hiç sevmem öyle erkekleri.
Zaten hayatında başka biri varmış, yani başkasına ilgi duyuyorsun bu durumda senden küçük olan çocuk bu anlattığın gibi değil de efendi, nazik olsa bile muhtemelen gözün onu görmeyecekti. Evet haklısın, hoşlanıyorsan her şeyi hoş gelir. Yorum olarak yazmıştım denk geldi de okudun mu bilmiyorum ama ben hayran olmalıyım, ölüp bitmeliyim, gerçekten beğenmeliyim evleneceğim kişiyi, demiştim. Ben ki aklı mantığı asla çöpe atmayan biriyimdir ama hoşlandığım insandan bahsederken bile başka bir boyuta geçerim, evren değiştiririm. Biri vardı geçen seneye kadar, onunla öyleydim. Sonra birşeyleri halledemedik ve ayrıldık, aklım onda falan değil yanlış anlaşılmasın zaten son zamanlarda ilgimi bayağı kaybetmiştim ama onu seviyorken tam da anlattığım gibi seviyordum, baktıkça içim gidiyordu. Başkasına sıradan gelen insanı sen farklı buluyorsan ve bunları beğeniyorsan gerisi boş.

yaa ne güzel sessiz sessiz yorumları okuyup geçiyordum etliye sütlüye karışmıyordum taaakiii sizin konunuza denk gelene kadar ya SİZE NE yahu size ne milletin evlenmesinden avlenmemesinden ablanız da olsa siz ne karışıyorsunuz milletin işine yok bilmem kaç yaşındaymışta bilmem ne istiyormuşta bunlardan size ne... bellki evlen evlen muhabbetlerinden sıkılmış bahane uyduruyor uydurmasa bile istemiyorum demesi yeterlidir.
nedir bizim bu toplumıumunz daki evlendirme merakları
evlenenler çok mu mutlu sanki
alın bir örnekte benim ailem sürekli bir evlendirme merakı içindeler sanki kendileri evlenince çok mutlu olmuş gibi
evlenenler çok mu mutlu sanki ben evimde mutluyum dedim onun bugün evde bana hayatı zehir ediyorlar ama ben hala istemiyorum evlenmeyi

yanı yası 36 dıye kım olursa olsun kabul mu etsin yanı begenmemıs ıste buda onun tercıhı hayır kadını depresyona sokacaksınız yanı evlensın dıye bır araya getırmeler falan bunlar eskıde kaldı yas ıtıbarı ıle kucuksun ve sana dusmuyor bence hayatına karısmak.

İyi yapmış ablanız. Size ne yahu karışmayın insanların hayatına? O adamla aynı hayatı paylaşacak olan, yiyip içip sevişecek olan siz misiniz? Beğenir, beğenmez, isterse gider 25 yaşındakine aşık olur kime ne bundan.... Kusura bakmayın ama ben böyle hareketleri çok hadsizce buluyorum. Kardeşi olarak iyiliğini istiyor olabilirsiniz ama evli çiftlerin de kaç tanesi mutlu ki? Belli ki istemiyor, ne bu ısrar anlamıyorum. Belki de gençlerden hoşlanıyor kadın, olamaz mı? İnsanların hisleri var, arzuları var, bunlara bari karışmayın zaten kendisi evlenmek istese size bile gerek kalmadan bulurdu birini merak etmeyin.
+1

Bu abla eger okumuş, kulturlu, ozellikle kitap okumayi seven bi tipse fena kopacagim :KK53:
Gercekten iyi dusunmeye calisiyorum, belki hakkaten iyilik pesinde ama kendini mi ifade edemiyor diyorum, ama bakiyorum bazi kelimelerin tek tek ofsayt! "Boyunun yarisina gelen adam bile begenmedi BUNU"
"Çıtır olsa bizimki ister"
"Daha ne istiyo anlamadim ki"
Ya bunlar ne kadar incitici, kucultucu, igneli ifadeler.. InsaAllah hepsini anlamlarinin farkinda olmadan kurmuşsundur.. Vallahi bilerek soylemen daha kotu..
Allah hepimize hayirli akil fikir versin..

Back
X