• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ablam talibini yaşlı buluyor sürekli

Ben onu örnek olarak söyledim ki gerçek hayatta örnekleri de var zaten. Neden genç erkekler kendilerinden büyük kadınlarla evlenmesin? Siz genç erkekler gidip kendinden büyük kadınla evlenmez diye düşünüyorsunuz e o zaman ablanız neden kendinden 6 yaş büyük biriyle evlenmeli? Erkeğin yaş seçme hakkı varsa kadının da var. Evlensin diye ısrar ederseniz ablanızın psikolojisi daha kötü olur. Belki mutlu olur demişsiniz ama BELKİlerle hayat geçmez. Kusura bakmayın ama çok geri bir bakış açısına sahipsiniz galiba siz bu konuda. Eskidendi onlar. Yani bundan 30 sene öncesinin zihniyetini taşımak size birşey kazandırmaz ki bakın işe de yaramıyor istememiş ablanız. 2017 yılındayız, araya birileri girsin birileriyle tanıştırsın, evlendirsin, bak adam müdür işi gücü güzel evlen işte mantığı çok eskide kaldı. Ablanız aşk ister, sevgi ister, belki de 40 yaşında bulacak aşkı? Olmaz, yanlış düşünüyorsunuz. Bırakın kendi haline, canı isterse evlenir istemezse evlenmez. Karışmayın ters teper.

Ayrıca sizin çevrenizde olmayabilir belki ama 35 yaş üstü öyle müthiş kadınlar var ki 25'lik erkekler peşinde pervane oluyorlar hem de gezmek tozmak için değil, evlenmek için. Olgun kadınlardan hoşlanan çok fazla erkek var inanın bana. Ben kaç tanesine şahit oldum adam 31 yaşında, 42 yaşında kadınla evleniyor falan ama adamın gözlerindeki o aşkı gördükten sonra benim bile aşka olan inancım arttı o derece yani :)

evet katiliyorum bu konuda ferhan talıb örnek alınmalı kadının kendıne guvenı var 38 yasında ve suan sevgilisi 10 yas kucuk kendısınden bir baksınlar ısterlerse bu konu sahıbı asırı bir özguven problemı olan bırı bellii ablasını da gırdaba almıs sanırım evlenmek ıstıyorsada senın korkutmalrının sebeb oldugunu dusunuyorum ben olsam erken menapoz olma durumum varsa yumurtalarımı dondurttururdum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ablam 36 yaşında. Evlensin düzeni olsun istiyorum. Gerek ben gerek eşim , akrabalar birileri ile tanıştırmaya çalışıyoruz istemiyor. Eşim 42 yaşında bir arkadaşıyla bir araya getirdi. Daha doğrusu bir gezi planladı ikisini çağırdık. Tabi anladı. Adam yaşlı dedi istemedi. Kelmiş. Adam uzun , kültürlü , eli yüzü düzgün ,hoş sohbet, bir şirkette müdür. 36 yaşındaki bir kadına kaç yaşında erkek uygun düşer meraktayım.
42 iyidir. 50 bile olur.
ben 37 eşim 47. 27 yaşında tanıştım yani 37 yaşındaydı.
ama sunu demeliyim ablam boşandı ve su anda 42 yaşında. 50 yaşında sevgili bile istemiyor. bende anlamıordum.sonra anladım ki ablam şekil istiyor. ablam sarışın-esmer istiyor.
belki sizin ablanızda şekil istiyordur.

Ablanızın iyiliğini düşündüğünüzü anlayabiliyorum, ama müdahale etmeyin eğer istiyorsa kendine göre birini bulur.
Sorunuza gelince 36 ve 42 gayet iyi.

Aaaaaa harbi mi. Belki de konu sahibi ablasını kıskanıyordur bak şimdi olaya :KK69:
Aslında bence kendi evliliğinde tek taraflı sevmenin yeteceğini sanıp yanıldığını anladı ama ondan geçti o tren.
Şimdi ablasının aşk evliliği yapıp mutlu olabilme ihtimalini kıslanıyor gibi.

Herkesin istekleri farklıdır.. Karısmayın. Size yük mü sanki de evlendrmeye çalısıyorsunuz

Bu konu sahibi öyle ince eleyen sık dokıyanlardan değil yalnız.Eşi başka birini severken evlenmişti.Hatta o kıza geri dönmesin diye yangından mal kaçırır gibi adama nişan düğün yapmıştı:deli: Yarabandı yani arkadaş öyle tutkulu aşktan meşkten anlamaz :KK53:
Cnm doğru bi noktaya parmak bassanda eski konuların alakasız bi başka konuda ısıtılıp tekrar tekrar konu sahibinin önüne getirilmesini doğru bulmuyorum. Konu dağılıyor onun dışında böyle oldu mu insanlar eski konular gündeme gelicek diye başka bi konuda bile olsa konu açmaya çekiniyorlar.

Valla ya. Pinar Altug'u bazı haber siteleri hala haber yapıyor eşinden büyük diye. Evleneli 9 sene olmuş, çocukları 8 yaşında.. bıkmadılar neredeyse her gün. Bu ülkede kadın doğmak suç

Valla kanka , dedem 85 yaşında gayet geleneksel bir adam bildiğimiz dede yani:)

beraber magazin izlerken o bile isyan etti , ayıptır nasip olmuş evlenmişler hala ne konuşuyorlar diye. Bu kadın ne zaman habere çıksa Pınar Altuğ ve 9 küçük eşi Yağmur , haberleri hep böyle açıyorlar. 20lik kızla evlenen onca kart horoz varken bu kadını dillerine dolamaktan bir türlü vazgeçemediler. Kadın olmak zor zanaat.
demet akalın ın eşi kendinden 10 yaş küçük ama bi kez bile lafı açılmadı magazinde. Evlendiklerinde demet akalın 40 kocası 30 yaşındaydı. . Ama millet niyeyse pınar altuğa takmış. Aslında bunun sebebi bence hep anne rollerinde oynamış olması ve eşinin bebek yüzlü olması.. ama abartıyorlar gerçekten...

Evlilik işlerine ablanız bile olsa fazla karışmayin bence,iyi olur Allah'tan ,kötü olur sizden bilirler. Sonra üzülen siz olursunuz.

Genç Erkekler gidip kendinden büyük kadınlar ile evlenir mi ? Gerçekçi olsun ki yuvası olsun istiyorum. Psikolojisi çok sağlam değil zaten. Belki mutlu olur
Niye evlenmesin? Eşim benden 4 yaş küçük, ablamın eşi de aynı şekilde. 2 arkadaşımın eşleri 10 yaş küçük..

Onlarca örnek sayabilirim. Durmadan birileriyle tanıştırmaya çabalamanız çok itici. Dünyanın en süper erkeği de olsa insana sevimsiz görünüyor bana göre..

Bunlar işin bahanesi yaşı bahane etmiş ablanız ..elektrik alamamıştır gönlü ısınamamıştır..benim eşimle aramda 9 yaş var ben33 o 42 yaşında..12 senelik evliyim..

SİZİN İÇİN KİM OLURSA OLSUN EVLİLİĞİ 2 KİŞİLİK OLACAKTIR İSTEKLERİNİ KARŞILAMAYACAKSA HAYIR DEME HAKKI OLUR.

Genç Erkekler gidip kendinden büyük kadınlar ile evlenir mi ? Gerçekçi olsun ki yuvası olsun istiyorum. Psikolojisi çok sağlam değil zaten. Belki mutlu olur
belki evlenmek istemiyor belki aklında biri var nerden biliyorsunuz
size dedi mi hiç evlenmek istiyorum birileriyle tanıştırın falan diye
böyle talebi yoksa ne uğraşırsınız kızla!

siz 36 yaşında olduğu için normal görüyorsunuz ama bekar biri yaşını kabullenemiyor kolay kolay o yüzden yaşlı gelmiş, kel olunca da gözüne daha da yaşlı gelmiştir. 35 yaşındakinden de elektrik alamadı demek ki.
tam onun yaşında kel olmayan birini bulmaya çalışın ne olacak bakalım

Belli bir yaştan sonra karşımıza çıkan insanların yaşı gözümüze batıyor. Ben de öyleyim 32 yaşındayım ve 35-36 yaşındaki birine büyük diyorum :KK48: ablanı çok iyi anlıyorum , ama bana çok büyük insanlarda geldi ya :işsiz: ben 29 yaşındayken bir bayan görücü olarak geldi kardeşi bizim kurumdaymış ( genel müdürlükte) ve anlattığı kadariyla müdürmüş. Yaşımı sordu bayan, bende söyledim benim kardeşim de 36 yaşında dedi biraz sonra 39 yaşında dedi az sonra 40 dedi . İşi çok iyi diye görüşmeyi kabul ettim, çalıştığım kurumun internet sitesinden çocuğun pardon adamın :KK48: yaşına baktım 49 yaşında ben 29 yaşındayım aramızda 20 yaş var ya:oha:. Daha çocuk gelmeden görüşmek istemediğimi söyledim ve bitirdim, bazıları da böyle sahtekar oluyor

Neden bukadar karışıp kararlarına saygı duymuyosunuz?

Bu yaşa kadar evlenmemiş istese evlenirdi şimdi gözünede hitap eden birini istemesi hakkı değil mi?

Kel sevmez büyük sevmez bunlar normal .

20 yaşındayken 26 yaşında biriyle tanışsa olurdu belki ama 36 iken istemiyo işte .

Kendi haline bırakın herkes evlenicek diye kural yok

6 yas bence de cok fazla ben en fazla 4 5 yas olsun isterdim esimle aramizda 3 yaş var.
Kendi haline birakin ablanizi 36 yasinda birinin evlenirken kriterleri daha zorlayici olabiliyor vs
Iyi olur allahtan kötü olur kuldan bilinir ustune gitmeyin.

Ablanız beğenmemiş ısınamamış yaşını bahane etmiş. Yoksa yaşında bir şey yok.
Beğendiği tipte olsaydı hiç sorun etmezdi emin olun.
Kel olması bile bir bahane yani kel olup da evlenen bir sürü insan olduğuna göre...

Tabi ki üstün değiller. Ama bir gerçeklik var. 35 -36 yaşındaki erkekler kendilerinden genç bir kadınla evlenebiliyor. Yaşıtlarını istemeleri biraz zor bu yüzden. Ben de isterim gönlünce olsun ama ..
35 yaşımda kendimden 5 bucuk yaş küçük bir adamla evlendim. 4 aydır evli ve iki buçuk aylık hamileyim. Senin gibi düşünenlerin fikirlerini önemseseydim şuan yanımda istemediğim bir adam olacaktı. Ablan da olsa kimsenin hayatına karismamalısın. Bu önyargılarınla kimsenin hayatina müdahale etmemelisin...

Back
X