Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır o konuda ablamdan hiç süphem yok evlilik öncesi herzaman karsi durmustur tercihenAdaminda belki onla evlenmeye niyeti yoktur, cinsellik için görüşüyorlardir
Görüşünüze saygi duyuyorum. Onu asla yönlendirmiyorum yoksa aklı başında kararları beni bağlamaz sadece üzülmesinden ve incinmesinden korkuyorum ayni aciyi yasadigim içinDefalarca uyarmak nedir yahu...1 kere soylersin duzgunce, yasi senden buyuk yasamak istiyor ve yasiyor zaten senin demenle mi vazgececek demek ki baglanmis...Bazi kardesler saygi duymuyor buyugune ben de bunu anlamiyorum. Surekli surekli anasi gibi tepesinde uyarip baski uygulamana gerek yok
Ne yaparsanız yapın anlayacağını sanmıyorum. Ve ilerde kötü olaylar yaşayacağını düşünüyorsanız ablanızın “hafif düzeyde, gelecek hayatının fragmanını” izleyip vazgeçmesi için dua etmekten başka çareniz yok gibi.Kızlar merhaba uzun suredir forumu takip ediyorum.
Sormak istedim ben mi acaba yanlis dusunuyorum.
Ben 26 yasindayim boşandım hatadan ibaret olduğunu anladım. Yani az çok iliskilerden tecrubeliyim malesef.
Sorum şu ablam 28 yaşinda hiç evlenmedi çok iyi ailesine düşkün biridir bende çok severim canım ablamı, iliskisi olduğu adam 42 yaşında boşanmış 1 oğlu var 17 yaşında annedeymiş. Çocuk bile babasina rest çekmiş babasıyla görüşmüyor.
Ablam barbie bebek gibidir hani elini sallasa ellisi.
Pek açık vermesede ablam, aldatma yüzünden boşanmış eşiyle ve varligini kaciriyor hala nafaka davalari sürüyor sanırım.
Ablamı defalarca uyardım bitir bu iliskiyi sonu senin için iyi olmayacak diye. Ben simdi evlenmek istesem evlenir diyor, ama adamla hergün kavga edip ayriliyorlar hep ağlıyor.
Ailemizede açıklayamıyor bu iliskiyi annem normal kendi yaşına uygun biri var hayatinda zannediyor.
Sorun asla boşanmış cocugu olmasi degil bunu yanliss anlayamayin.
Yaş farkı tamamen jenerasyon farkli.
Ve boşanma sebebi.
Bunu yapan adam akillanirmi saniyor anlamiyorum. Ayrica iliski icinde ablamida aldatmış baska kadinlarla konusmus.
Bizim ki hala seviyor ben bisey dedigimdede bağırıyor benim yaralarım olduğu için mutluluğum kıskanma diyor sakayla karisik buna alinmiyorum cünkü tamamen onu korumak istiyorum.
Onunda ileride canı yansın istemiyorum. ben mi yanlis dusunuyorum anlamıyorum
tek istediğim ileride sağlıklı bir evliligi olsun, ama o neden mantıklı düsunmuyor anlamiyorum , belkide ben yanlis dusunuyorumdur.
Bilemiyorum.
Yaş farkı + çocuğunun olması tabiki hiç evlenmemiş ve çocuğu olmayan genç bi kadın için büyük bi sıkıntı.. Ki adam ilişki içindeyken aldatmış zaten, bütün bunlar yaşayacaklarının fragmanı bile değil tamamen gerçekler, adam hiçbi şeyi gizlememiş..Kızlar merhaba uzun suredir forumu takip ediyorum.
Ben 26 yasindayim boşandım hatadan ibaret olduğunu anladım. Yani az çok iliskilerden tecrubeliyim malesef.
Sorum şu ablam 28 yaşinda hiç evlenmedi çok iyi ailesine düşkün biridir bende çok severim canım ablamı, iliskisi olduğu adam 42 yaşında boşanmış 1 oğlu var 17 yaşında annedeymiş. Çocuk bile babasina rest çekmiş babasıyla görüşmüyor.
Pek açık vermesede ablam, aldatma yüzünden boşanmış eşiyle ve varligini kaciriyor hala nafaka davalari sürüyor sanırım.
Ablamı defalarca uyardım bitir bu iliskiyi sonu senin için iyi olmayacak diye. Ben simdi evlenmek istesem evlenir diyor, ama adamla hergün kavga edip ayriliyorlar hep ağlıyor.
Ailemizede açıklayamıyor bu iliskiyi annem normal kendi yaşına uygun biri var hayatinda zannediyor.
Ve boşanma sebebi.
Bunu yapan adam akillanirmi saniyor anlamiyorum. Ayrica iliski icinde ablamida aldatmış baska kadinlarla konusmus.
Bizim ki hala seviyor ben bisey dedigimdede bağırıyor benim yaralarım olduğu için mutluluğum kıskanma diyor sakayla karisik buna alinmiyorum cünkü tamamen onu korumak istiyorum.
tek istediğim ileride sağlıklı bir evliligi olsun, ama o neden mantıklı düsunmuyor anlamiyorum , belkide ben yanlis dusunuyorumdur.
Bilemiyorum.
Ablan bile bile ateşlere yürüyor.Kızlar merhaba uzun suredir forumu takip ediyorum.
Ve boşanma sebebi.
Bilemiyorum.
Oldu ciddi iliskisi daha oldu kendine daha uygun insanlardı ama hayata bakislari uyuşmadığı için ayrıldılar, böyle bir insan ilk defa oldu ve mantığım asla uydurmuyor bu ilişkiyi umarım tekrar üzülmezAblanızın daha önce bir ilişkisi vs. olmadı mı? endişelerinizi anlıyorum ama bazen bazı şeyleri yaşamadan öğrenmiyoruz kendinizden pay biçin siz de bazı şeyleri ancak yaşayarak tecrübe etmişsinizdir.