Boyle seylere neden bu kadar deger veriyorsunuz? Bence sevmek bu sekilde olculmuyor ya. Almadiysa almadi hediye,nolacak? Sizi ve cocugunuzu sevmedikleri,size deger vermedikleri anlamina gelmez ki
Yok ablam sever kızımida benide orf ve adetlerimiz gereği olunca soruluyoBoyle seylere neden bu kadar deger veriyorsunuz? Bence sevmek bu sekilde olculmuyor ya. Almadiysa almadi hediye,nolacak? Sizi ve cocugunuzu sevmedikleri,size deger vermedikleri anlamina gelmez ki
Bakin anneniz acik acik bir seyler isteyince ne kadar garip olmus mesela. Dogru bir sey degil,gonlunden gecerse insanin yapar. Yoksa da uzerinde durmaya gerek yok. Kendinizi doldurmayin boyle dusuncelerleYok ablam sever kızımida benide orf ve adetlerimiz gereği olunca soruluyo
Bunlar zaten ayrı bir şey herkes ayrı bir telde-Kv ablan ne aldi diye niye soruyor?
-Anneniz niye hediye getirmedin yegenlerine diye nasil kiziyor?
-Ablaniz disari cikarken sizden mi para istiyor?
Bu üç soru ablanizin hediyesinden daha vahim bence
Yoo bence gayet haklisin. Ablandan yegenini dusunup ufacik bir toka bile olsa birsey beklemen normalKızlar lütfen bni yalnis anlamayın beim gözüm yoktur Allah var bana sorulunca garip oluyorum cevremde gordugum icin soruyorum
Bence haklısın olup da yapmaması ilginçKızlar lütfen bni yalnis anlamayın beim gözüm yoktur Allah var bana sorulunca garip oluyorum cevremde gordugum icin soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?